yavorius 28.07.04, 00:00 Podążając za postulatem Maginiak, zakładam. Następny wpis może nastąpić o 1:00, kolejny o 2:00 itd. Ponadto uprasza się o zachowanie formy graficznej drzewka ;p Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meteor2017 4:00 08.04.07, 04:00 Jest wreszcie okazja popchnąć ten wątek zgodnie z manifestem jego Odpowiedz Link
meteor2017 7:00 16.09.07, 06:00 Ale czasu wschodnioeuropejskiego, bo nie przestawiłem jeszcze zegarka Odpowiedz Link
meteor2017 7:00 09.10.07, 07:00 Miałem dziś przejścia z automatami do kawy - na 4 piętrze nie było mleka, na 5 był wyłączony i po włączeniu strasznie długo podgrzewał wodę i się nie doczekałem, pojechałem więc na 6 po czekoladę (w tamtym automacie jest najlepsza, ale kawa jest syfna), wróciłem na 5, ale nadal grzał. Pojechałem więc do siebie na 2 by się zalogować, dać dać znać zmianie nocnej w Katowicach (rytualny telefon), że juz jestem i z powrotem na 5 piętro. Woda już była zagrzana, ale nie było ziaren kawy, zabrałem więc mleko i pojechałen na 4 i już udało mi się pobrać podwójne latte i z powrotem na 2 do roboty. Odpowiedz Link
lavinka Re: 7:00 10.10.07, 00:47 Skomplikowane. A u mnie na wydziale był tylko jeden automat z dobrą czekoladą i złą kawą. A jak się miało zajęcia na ostatnim piętrze to się trzeba było nadrałować... a nie ma windy oj nie... a kondygnacje wysokie, schody śliskie a barierki dla dzieci(przed wojną było tam dziecięce gimnazjum)... każda taka wycieczka to przy śliskich butach był niezły tor przeszkód... Odpowiedz Link
szprota Re: WĄTEK PUNKT - chronologiczny 04.10.06, 19:22 bo tu najładniejsze to, co usunięte :) Odpowiedz Link
meteor2017 Re: WĄTEK PUNKT - chronologiczny 04.10.06, 19:47 To ja poproszę, żeby móc zobaczyć :> Odpowiedz Link
aard Bez przesady 05.10.06, 13:51 tzn. może i to co usunięter jest najciekawsze, ale wciąż raczej mało ciekawe. Nie ma czego czytać, Meteorze :) Odpowiedz Link
szprota Bez przesady 05.10.06, 19:20 Rodzaj roślin należący do rodziny piżamkowatych (dawn. do przewierniczych) W te pędy grube, z gąbczastym rdzeniem zwyrodzniałego mózgu liźcie nieparzystopierzastodzielnie, naprzeciwlegle, opadając na zimę. Pstro ząbkowane kwiaty białe, kremowe w rurkach do różowawych naleśniczkówlub żółtawe, z twarożkiem, obupłciowe, charakteryzujące się mdłym zapachem. Zebrane w duże baldachowate lub wiechowate ihaha. Owce kuliste, wylękłe, ciemne, podobnie nie da się iść na jagody, zawierające od trzech do sześciu nasion. Odpowiedz Link
aard Hurra! :DD 06.10.06, 10:28 prawie jak moje, tylko lepsze! :) Padlinkuj na WSa koniecznie :) Odpowiedz Link