lolik2 JAK MIŁO! 05.04.06, 10:06 dzięki mojemu zacinającemu się na esemesach telefonowi codziennie otrzymuję od aarda życzenia urodzinowe :) nawet po kilka razy! Odpowiedz Link
szprota POMOC Z DZIAłU TECHNICZNEGO PODPOWIADA 05.04.06, 20:54 jest to faktycznie problem z oprogramowaniem aparatu. proponujemy wizytę w serwisie. przypominamy, że od primaaprilisu zeszłego roku nokia daje dwuletnią gwarancję. PS a swoją drogą mnie się telefon zacina mniej mile. na przykład na 115 zł :/ Odpowiedz Link
aard WOW, NAPRWDĘ?! 29.04.06, 17:11 Kurczę, ale przefajosko! Loliku, wszystkiego najlepszego! :DDD Odpowiedz Link
szprota MAM DWIE WIADOMOśCI 05.04.06, 21:53 wraca stare i szprotek nie będzie musiał zapierniczać cały miesiąc na jedną godzinę, lecz wręcz przeciwnie, będzie miał jakże cenioną zawsze zadziwiającą różnorodność zmian. to dobra wiadomość. idzie nowe i szprotek będzie miał więcej dni wolnych po dwa z rzędu a nie rozstrzelonych w pizdu away pojedynczo co drugi trzeci dzień. to dobra wiadomość. idzie jeszcze nowsze i zamiast na pełne godziny szprotek będzie łaził na za piętnaście bądź piętnaście po. to dobra wiadomość, jeśli się ma w perspektywie powrót nocnym, który przy stomilu jest za jeden lub też dwadzieścia dziewięć po. idą święta i dni wolnych będzie aż jedenaście. to czwarta wiadomość. dobra. wchodzimy jeszcze raz? PS pewna brytyjska dama powiedziała kiedyś, że all that sex jest zajebiście nudny: tylko w tę i we w tę, w tę i we w tę. God, screw the queen! Odpowiedz Link
szprota WCHODZIMY! 06.04.06, 19:16 Mam dwa weekendy i genialny grafik i zjeby od kierownika za chujowe statystyki i jeszcze gorsze monitoringi i czołgów też nie ma ale i tak jest zajebiście! [budyń w lodówce się chłodzi!] Odpowiedz Link
szprota W NOWą WIOSNę Z NOWYM CIUCHEM 07.04.06, 17:31 cennik: butki: 19,99 pln (przecena w CCC - tylko małe rozmiary :PPP) polar podrabiany brąz: 25 pln kurtka ortalionowa czwarty pasek gratis: 25 pln spodnie dziewczęce z brylancikami, co je można odpruć: 30 pln. Odpowiedz Link
huann BOLI MNIE LEWE KOLANO 12.04.06, 00:30 a w dalszej kolejności oczy zatoki nadgarstki odciski na ich uda stopy i skasowany rikszą radiowóz. oraz dupa. to najsmutniejsze jak boli dupa, to emanacja nędzy i rozpaczy całego świata, jak sie nie odwrócisz to i tak masz bolesne tyły a świat nie zaczeka, nie nie... Odpowiedz Link
szprota MAM JUŻ DWIE SETKI 14.04.06, 17:26 oczywiście, chodzi o oceny w comiesięcznym monitoringu, a nie żadne flaszki ;p Szprota, nie wróć to tempo! Odpowiedz Link
huann DZIŚ SETNY PIĄTEK 14.04.06, 21:06 ponadzajebiście, ponad100zł na czysto /ichacha! :D Odpowiedz Link
szprota PONADTO 16.04.06, 21:27 jedno czekoladowe jajeczko zostało mi podle zeżarte przez Kotangensa, który nim turlał o drugiej w nocy! Odpowiedz Link
aard JA TEŻ! 29.04.06, 17:13 i z tych samych powodów! Czy ja się ciągle muszę z Tobą zgadzać?! Odpowiedz Link
huann TY TEŻ? 29.04.06, 17:22 aard napisała: > i z tych samych powodów! ale to było akurat z innych powodów ;P > Czy ja się ciągle muszę z Tobą zgadzać?! ze mną? naturalnie! :D Odpowiedz Link
szprota NAJWIDOCZNIEJ 30.04.06, 12:47 musisz, skoro się zgadzasz. na szczęście Huann ma jeszcze inne równie znakomite zalety, w docenianiu których na pewno się różnimy! Odpowiedz Link
aard ZAPEWNE TAK 30.04.06, 14:03 A szkoda... Ale przecież niedługo jest Dzień Geja! :DD Odpowiedz Link
szprota RACJA 30.04.06, 14:10 czy zamierzamy go powtórzyć w tym samym składzie i kąfigóracji? Odpowiedz Link
huann JA< JAK CO ROKU OD ROKU RAZ W ROKU 30.04.06, 19:47 będę okej. kto jeszcze palcem w niezabudkę*! *riksza typu 'ławeczka' Odpowiedz Link
aard PONIEKĄD 30.04.06, 20:11 Skłąd może być ten sam, ale obowiązkowo poszerzony o Mag.gie. Kąfiguracja nie wchodzi w grę :p Odpowiedz Link
szprota TO DOBRA WIADOMOŚĆ 01.05.06, 15:06 szczerze rzekłszy, nie chciałam jej powtarzać. Tej kąfigóracji. Odpowiedz Link
szprota TO JA TEN TEMAT ZWEKSLUJĘ 05.05.06, 10:33 i proponuję zająć się myśleniem, co wtedy zrybimy, bo skoro pewnie i tak nie wyjdzie, to niech chociaż mamy radochę ze snucia planów. Odpowiedz Link
aard TO JA PROPONUJĘ ODWROTNIE 05.05.06, 19:37 Miast snuć plany, zrybmy tak, żaby wyszło :) Zwłaszcza, że ja nie lubię planować :p Odpowiedz Link
aard A POZA TYM 05.05.06, 19:38 planowanie jest takie niesurrealistyczne. Bądźmy cudownie pojebani swej lekkouniesionolewonożnej nieprzewidywalności! :) Odpowiedz Link
huann A MOIM ZDANIEM PLANOWANIE JEST SURREALISTYCZNE. 06.05.06, 22:53 przecież i tak z planów zazwyczaj wychodzą miast Aria - dny. Odpowiedz Link
szprota A ZAPOMNIAŁAM DODAĆ 16.04.06, 21:40 żeśmy wczoraj u Aarda oglądali telewizor i Fraszyńska miała ujawnioną, ale filmowali ją bez zbliżeń. Odpowiedz Link
szprota MAM DZIEWIĘĆ RZYĆ 20.04.06, 12:27 w ulubionych wątkach niestety pomiędzy dupy powciskały się inne wątki. Odpowiedz Link
aard CIEKAWE 29.04.06, 17:15 Nie można być przyjacielem bez wizytówki, ministrem bez teki, kanistrem bez beki? Odpowiedz Link
szprota PRZYJACIEL BEZ WIZYTÓWKI, WYRWIKUFEL BEZ BOZI 30.04.06, 12:45 no cóż, musi ci wystarczyć świadomość, że byłeś pierwszym zaznaczonym na zielono. Odpowiedz Link
yavorius ============ ROWEROLOGOWIE OGŁASZAJĄ ============= 28.04.06, 08:09 Przyrost rowerów na Służywcu: +1. Dzierżbórr niezłe Giantowanko! Odpowiedz Link
huann LANSUJĘ SIĘ 29.04.06, 23:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=40885153&a=41074058 i dalsze. Odpowiedz Link
huann STO CIP 03.05.06, 18:35 niech się święci chinska korespondencj!: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=39253 Odpowiedz Link
szprota ROBIĘ BARRACUDZIE 12.05.06, 21:06 krótkie szkolenie z terminologii kąsóltanckiej. od poniedziałku zaczyna. era utopią stoi! Odpowiedz Link
szprota no co poradzić 20.05.06, 16:50 ktoś musiał zapracować na to, byśmy byli czwarci... Odpowiedz Link
aard NIE ZAMAWIAM PIZZY 24.05.06, 22:53 a mi ją dostarczają. Ot choćby w ostatni poniedziałek. Siedzimy wieczorem w domu, a tu pan w domofonie: "pizza". Spławiłem, że poszedł. A może trza było jeeeść...? Odpowiedz Link
szprota RACJA 25.05.06, 00:46 przez telefon łatwiej się spuścić niż napełnić! PS jesteśmy trzeci! Odpowiedz Link
huann NIE E. 25.05.06, 00:46 jak oni zadzwonić, że pizza to przywieźć huann na miejsce, żeby ją mieć kto zeżreć! przecież to być tak proste jak guziec o chińska gramatykwa! Odpowiedz Link
lolik2 A JA ROBIĘ 29.05.06, 15:51 "regresję porządkową PLUM"!!!! i spadam, bo nie mam czasu :( Odpowiedz Link
szprota UWAGA! UJAWNIAM CIPY! 29.05.06, 21:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34708&w=42194939 ja się spłakałam ze śmiechu. Odpowiedz Link
huann ROZMAWIAŁEM DZIŚ KWADRANS Z WARIATEM-NEUROPSYCHOCY 29.05.06, 23:49 BERNETYKIEM. niestety, nie powtórzę. szkoda, że nie było nikogo w pobliżu z dyktafonem. Odpowiedz Link
huann KRZYŚ. 31.05.06, 17:53 spróbuję, z pamięci... Krzyś. Krzyś połączył w swym kwadransowym słowotoku kwestie genetyczne, fizykę molekularną i kwantową, neuroprzekaźniki, rozbijanie jąder macicy w akceleratorze i to, że go ścigają. wypowiadał się w swym słowotoku przy tym nieproszony. na koniec dodał, ze to nie problem stworzyć tu cytat z pamięci 'kobietę: ko jak kooperacja bi jak dwa przeciwstawne in i yang w jednym pierwiastek męski zawarty w bi eta jako synonim terroryzmu psychiczno-neurotycznego wobec mężczyzn'. oczywiście stworzyć w akceleratorze. twierdził przy tym, że go ścigają bo z podręcznika państwowego wydawnictwa lekarskiego dowiedział się jak rozbijać rzeczywistość tak, by móc ją łączyć w nowej jakości i stał się stwórcą i teraz go ściga fbi cia i łódzka straż miejska, ale nie mogą go złapać bo wiedzą doskonale, że im zrobi anihilację i zamieni w kwiaty czarnego lotosu czy też bardziej w konwencji gamma oczekiwał dyskusji z mojej strony. powiedziałem, żeby napisał własną książkę albo dał cykl wykładów. obruszył się. ‘to nie pisarz pisze książkę, ale książka stwarzając się w umyśle pisarza powoduje, że staje się on właśnie nim!’ wyglądał zwyczajnie, z brodą, trochę porządniejszy jakby żul. bardzo natarczywy i ekspansywny, mówił: 'syrena zanieczyszczenia ścieki do wisły do gdańska neptun jako zemsta na syrenie pierwiastka męskiego naukowe wykłady kafelki łazienka fekalia pod spodem aseptyka zewnętrzna fuga jest pozorną ucieczką wobec matrixa tylko akceleratory tylko akceleratory’. jest w stanie stworzyć sam umysł, więc książka to sprawa nieistotna i drugorzędna. wychodził z założenia, że może stworzyć dowolny umysł, niekoniecznie czysty, wystarczy rozbić rzeczywistość na cząstki elementarne i złożyć w nową, dowolną całość bądź też owych nieskończone ilości. acha, jeszcze mówił magia: ‘magia magia mag-ja ja: nie ma magja, nie ma ja, wszystko fizyka, tylko podręcznik państwowych wydawnictw lekarskich i ze tam jest wszystko to właśnie i że leży sobie podręcznik w każdej księgarni, a obok leży biblia a człowieka przybili 2000 lat temu do drewna i gdyby nie ewolucja przybiliby kwarki do eonów ecie pecie. i powiedział, że to czysty surrealizm. naprawdę. a on jest w stanie zawrócić ewolucję i dlatego go ścigają, ale nie są w stanie dopaść - jednym ruchem akceleratora i znów trzeba będzie 5 miliardów lat, żeby mogli przybić i że wielkim potęgom świata to nie w smak, bo dostrzegły czyhające na nich nagłe unicestwienie. i poszedł umykać potęgom światowym w stronę chinatown. co było dalej - nie wiem. chyba póki co nie rozbił rzeczywistości na np. cośtam. Odpowiedz Link
aard O JA PIERDZIELĘ 31.05.06, 18:41 jeśli kiedyś spotkam takiego człowieka to... nie poznam go :(( Odpowiedz Link
huann NO, POSPAMOWAŁEM NO I ORAZ JEM SEREK :] 01.06.06, 22:26 pospiesz się Szprota, oscypek nie robią z jaszczurki a więc i nie odrasta! Odpowiedz Link
huann NO, OSCYPEK BYŁ ZZA KOPANEGO 02.06.06, 14:07 a przywieźli go rodzice z Kazimierza nad Wisłą. z kolei zjadłabym wielką Krokiet. teraz. :> Odpowiedz Link
szprota NO TO MAM WEEKEND 05.06.06, 00:43 i zamierzam się byczkować w tomacie przez dwa dni. no, może rozmrożę lodówkę. Odpowiedz Link