szprota ORZECHY AARDA 02.09.06, 19:15 włażą między zęby! ale muszę przyznać, że opłukane z soli były ciekawym dodatkiem do karmelowego budyniu :D Odpowiedz Link
szprota DOWIEDZIAŁAM SIĘ PO NAGŁYM ATAKU 03.09.06, 01:26 1. co on myśli o samsungach 2. co on myśli o (nie)wiadomo kim 3. jaki samochód sobie kupił, a jaki chciałby mieć 4. jakie książki ostatnio przeczytał i czemu mi poleca sokoła maltańskiego 5. że znów obejrzy sin city 6. ile ostatnio wypił 7. ile miał trzeźwienia, zanim wypił 8. ile zarabia, ile chciałby i ile zamierza na zachodzie Odpowiedz Link
szprota DOWIEDZIAŁAM SIĘ PO NAGŁYM ATAKU 03.09.06, 01:28 1. co on myśli o samsungach 2. co on myśli o (nie)wiadomo kim 3. jaki samochód sobie zaprojektował, a jaki chciałby mieć 4. jakie książki ostatnio przeczytał i czemu mi poleca sokoła maltańskiego 5. że znów obejrzy sin city 6. ile ostatnio wypił 7. ile nie pił, zanim wypił 8. ile zarabia, ile chciałby i ile zamierza na zachodzie Odpowiedz Link
szprota OGŁASZAM AUKCJĘ LOL TERAZ 03.09.06, 01:42 na rzeczy znalezione w szufladzie. 1. zielona karteczka z napisem penitenziagite 2. opakowania i ulotki ze trzech różnych środków antykoncepcyjnych 3. lusterko z oprawką w kształcie słonecznika 4. dwie rozciągnięte gumki frotowe bróżowe do włosów w tymże kolorze zalecane 5. kilka różnej grubości i długości rzemieni 6. krągłe guziki do pościeli (takie oldskulowe, co to wiecie, w pościeli po obu stronach poszwy dziurka, a guzika się wtyka w) 7. zeszyt z opowiadaniami pod świetlanym tytułem "opowiastki spod ciemnej gwiazdki", mojego autorstwa, popełnionymi w wieku lat dwunastu (w manuskrypcie, bogato ilustrowany rękodziełem autorki) 8. młodopolską powieść "Serduszko" 9. plakat zachęcający do obejrzenia portretu Doriana Graya 10. książeczki zdrowia Kotangensa i Blekoty 11. niewykorzystane kupony rabatowe do sklepów sieci oszołom 12. własna, niepełna wersja tłumaczenia comfortably numb (wydruk) 13. plik zamierzchłych wyciągów bankowych 14. gierkowskie żyletki w papierowym opakowaniu 15. faktury vat za świadczenie usług telekomunikacyjnych 16. kompletnie martwy ericsson t10 17. kredki drewniane w różnych kolorach 18. ulotkę o viagrze od Uera 19. pokwitowanie pokwitowania zamówienia produktów firmy awion 20. starożytne wykałaczki 21. wściekle turkusowy pokrowiec na termometr 22. bilet z kina cytryna 23. porwane sznurówki w kolorze czarnym Odpowiedz Link
aard JA POPROSZĘ 09.09.06, 18:16 te zyletki. Są niezastąpione do czyszczenia szyb okiennych z farby :p Odpowiedz Link
szprota ALE ONE TĘPE JAK MINISTER EDUKACJI! 09.09.06, 20:43 ale spoko, ja się raczej depiluję, niż golę, więc mnie niepotrzebne. Odpowiedz Link
szprota A TO CI DOŁOŻĘ DO KOMPLETU Z HT 10.09.06, 12:50 chociaż, po mojemu, bardziej pasują do The Wall ;] cienkie są jak motorolllla fałtrzy! Odpowiedz Link
szprota ANI JA ŚWIĘTA, ANI HELENA 03.09.06, 18:25 ale Napoleon(ka) w lodówce się chłodzi! Odpowiedz Link
huann ALE 09.09.06, 16:22 europejskim czy afrykańskim? latajacy_rosomak napisał: > Ja też współpracowałem z SB. Odpowiedz Link
aard WYCZHA! 11.09.06, 09:38 A propos, co tam u młodych Wilków? Moostanku? PS. 2x128 MB już mam, więcej sztuk się nie zmieści, więc ewentualnie tylko większą, gdyby się dało, a pewnie się nie da ;) Odpowiedz Link
lolik2 NIE MAM CZASU PRZECZYTAĆ RU 11.09.06, 15:37 NIE MAM CZASU PRZECZYTAĆ R NIE MAM CZASU PRZECZYTAĆ NIE MAM CZASU PRZECZYTA NIE MAM CZASU PRZECZYT NIE MAM CZASU PRZECZY NIE MAM CZASU PRZECZ NIE MAM CZASU PRZEC NIE MAM CZASU PRZE NIE MAM CZASU PRZ NIE MAM CZASU PR NIE MAM CZASU P NIE MAM CZASU NIE MAM CZAS NIE MAM CZA NIE MAM CZ NIE MAM C NIE MAM NIE MA NIE M NIE NI N . Odpowiedz Link
lolik2 OJEJ! ROSOMAKU! 13.09.06, 11:57 www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060913/kraj/kraj_a_12.html Komisja sprawdzi rosomaka Posłowie Sejmowej Komisji Obrony pojadą na poligon, żeby przyglądać się testom najnowszego polskiego transportera opancerzonego Posłowie sprawdzą m.in., jak rosomak radzi sobie w wodzie (c) MARIAN ZUBRZYCKI Sejmowa komisja chce sprawdzić, na ile prawdziwe są informacje, że osiągi transportera znacznie odbiegają od tych, które zawarto w oficjalnej specyfikacji przetargu. - Chodzi na przykład o wytrzymałość pancerza, precyzję strzelania, o to, jak transporter radzi sobie w wodzie - mówi "Rz" szef komisji Bogdan Zdrojewski z PO. Testy poligonowe odbędą się na przełomie września i października. Jeśli się okaże, że pojazd ma poważne braki, komisja sporządzi w tej sprawie opinię dla rządu. Rosomak to polska nazwa wozu fińskiej firmy Patria, który pod koniec 2002 roku wybrała na swoje wyposażenie polska armia. Kontrakt o wartości około 5 mld zł przewiduje dostawę blisko 700 wozów tego typu, które powstają we współpracy z zakładami w Siemianowicach Śląskich. Wybór rosomaka budził od początku kontrowersje. W armii i wśród polityków pojawiały się opinie, że nie jest to konstrukcja spełniająca wymagania dla tego typu maszyn. Trudności pojawiły się także przy wyborze jednego z rodzajów wież dla transportera - kolejne firmy wycofywały się z kontraktów. W tej chwili w polskiej armii jest 105 rosomaków, w tym 43 w wersji z wieżą bojową. Odpowiedz Link
szprota NIE POSZŁAM 25.09.06, 13:04 Smoczysko odlatuje o 16:00. Zjem spokojnie obiad i pójdę, by być tam przed 15:00. W razie gdyby mi się tato zakafelkował zanadto, będę mogła skorzystać z pomocy Smoka w transporcie :) Odpowiedz Link
szprota W CZWAARDEK 25.09.06, 17:31 uskładało mi Smoczysko, com chciała i musi toto przyjechać z centrali. Odpowiedz Link
szprota KARTY NIE ZMIENIAM 26.09.06, 22:40 po prostu ją przywiozę ze sobą odbierając kompa i się ją wstempluje w gwarancję. Odpowiedz Link
szprota REZERWAT UTOPIA, ROZRUSZANY 25.09.06, 12:15 z niewyjaśnionych dotąd okoliczności. oto słowo o Rezerwacie. W całej prostocie. Dla potomności. Utopia była pusta, ale niezupełnie - Rosomak tu z rana grasował. Dołączył się Aard. Mimochodem nieco naspamował (drapiąc się nieco w swe parchate plecki)... A Rosomak wczoraj miał jakiś posmak niemiecki - ten akcent w słowie "Mond". "Der Mond". "Im Monde". A Aard był senny i blondyn. [trawestacja z: K.I. Gałczyński, "Inge Bartsch" Odpowiedz Link
latajacy_rosomak NIE TAK 27.09.06, 08:57 > ten akcent w słowie "Mond". "Der Mond". "Im Monde". Raczej kirsie vang und rybecal. Odpowiedz Link
szprota ZGODA 27.09.06, 12:09 Ten akcent w "kirsie vang und rybecal". A Szprotę starowieczny ogarnął wnet żal. Odpowiedz Link
huann NIE TAK 07.10.06, 12:29 latajacy_rosomak napisał: > rybiecal. rybie 0,1 ergo: 1 cal=0,1. Odpowiedz Link
szprota PH. 01.10.06, 13:40 jak pech to pech. pyta gówna padua. wstaje w wawie. a ja wracam do mojego gracika toffanego. Odpowiedz Link
vauban Re: NADAJĘ 03.10.06, 01:38 Ooooooo, dali Salvadory za krwawicę, dali jazda ! Niech się kręci ! Odpowiedz Link
szprota HUANN NAPISAŁA! 29.09.06, 00:21 nadal nie ma komórki, ale już za tydzień wraca! i przeprasza, że się nie kontaktuje mam przekazać. Odpowiedz Link
huann RRRRRRAAAAAAAAAAA ŻRRRRRRRRYYYYYĆ. 02.10.06, 15:27 morzyli możyli arz umorzyli!!! zresztą - oceańcie sami: żryć umorżyli rzryć umożryli rżyć umożyli żrryć umorzyli żryć umorżyli rzryć umożryli rżyć umożyli żrryć umorzyli żryć umorżyli rzryć umożryli rżyć umożyli żrryć umorzyli żryć umorżyli rzryć umożryli rżyć umożyli żrryć umorzyli żryć umorżyli rzryć umożryli rżyć umożyli żrryć umorzyli żryć umorżyli rzryć umożryli rżyć umożyli żrryć umorzyli żryć umorżyli rzryć umożryli rżyć umożyli żrryć umorzyli żryć umorżyli rzryć umożryli rżyć umożyli żrryć umorzyli żryć umorżyli rzryć umożryli rżyć umożyli żrryć umorzyli żryć umorżyli rzryć umożryli rżyć umożyli żrryć umorzyli żryć umorżyli rzryć umożryli rżyć umożyli żrryć umorzyli żryć umorżyli rzryć umożryli rżyć umożyli żrryć umorzyli żryć umorżyli rzryć umożryli rżyć umożyli żrryć umorzyli żryć umorżyli rzryć umożryli rżyć umożyli żrryć umorzyli żryć umorżyli rzryć umożryli rżyć umożyli żrryć umorzyli żryć umorżyli rzryć umożryli rżyć umożyli żrryć umorzyli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
szprota PO RZETELNYM NAMYŚLE DODAJĘ 03.10.06, 01:36 że nie dlatego, że na umorzyka skrzyni, tylko bo jest poyebana. Odpowiedz Link
szprota OCZYWIŚCIE OCZEKUJĘ W TYM MOMENCIE 03.10.06, 01:38 reakcji Aarda, że on też. albowiem lubię powtarzalność. niesamowicie. li i jedynie. Odpowiedz Link
szprota ACZKOLWIEK Z DRUGIEJ STRONY 03.10.06, 01:42 jeśli Aard nie zareaguje, potwierdzi swoją nieprzywidywalnością moją wiarę w stałość wszechświata. Odpowiedz Link
szprota A ŻE, JAK MAWIAŁA MOJA HISTORYCZKA, 03.10.06, 01:46 każda strona ma dwie medale i każdy kto ktokolwiek byłby radził w cztery oczy wszystko jedno jest to samo i równa się z tym, to co ja taka mała mrówka na słonia... [cholera, chyba mnie wspomnienia troszeczkę dziesiątkują muuuuuuuuuuózg] ...to Aard, odpicowawszy paginkę, możre będzie miał czas na spam. Odpowiedz Link
aard O, TO, TO 04.10.06, 00:04 ale przyznam, że nie przyszłoby mi do głowy bez twej podpuchy upominać się o moją skromną dawkę poyebania z Twoich ust :) Odpowiedz Link
szprota POYEBANIE Z UST MOICH KORALI 04.10.06, 19:48 brzmi omal jak niegdysiejszy kogutek, którego wkładał ci Zeus w usta. Odpowiedz Link
vauban Re: RRRRRRAAAAAAAAAAA ŻRRRRRRRRYYYYYĆ. 04.10.06, 13:25 Takie umorzenia to ja lubię tyż. Morze, nasze morze... Odpowiedz Link
aard AHA, WIDZĘ 14.10.06, 16:16 że ostatnia akcja spamerska też była moja. Dno, Panie i Panowie Utopiści! Odpowiedz Link
huann JUŻ SIĘ POPRAWIAMY 15.10.06, 15:37 ale żryć, prawda? -- słowo mówione przelewane z ust do inkaust stało się słowem pisanym [huann] Odpowiedz Link
finneznam co zaś ujawniła 16.10.06, 10:44 niejakaś Margairet Cynthia w mailu do mnie przyspamłanym? Że jej penis enhancenął z 2,5 cala do 6 cala i ciągle growing. Rozumiem równouprawnienie, ale czy to już nie nazbyt równo? Odpowiedz Link
mag.giaard KUPILIŚMY 17.10.06, 12:17 materac. My pierdolimy, nigdy więcej... PS. Oczywiście jeszcze go kurwa nie ma, bo dostawa w ciągu 5-10 dni... Odpowiedz Link
huann Re: KUPILIŚMY 17.10.06, 13:48 mag.giaard napisała: > materac. My pierdolimy, nigdy więcej... > > PS. Oczywiście jeszcze go kurwa nie ma, bo dostawa w ciągu 5-10 dni... i tyLeż bezmateracowych nocy! :( Odpowiedz Link
mag.giaard MAG.GIAARDOM ZAZDROŚĆCIE MATERACA 26.10.06, 13:19 JEST, JEEEEEEEEEEEST!!! :ddddddddddddddddddddd Odpowiedz Link
huann WŁAŚNIE WYWALIŁEM BOCZUŚ 19.10.06, 14:46 na klawiaturę w okolicach spacji, a musicie przy tym wiedzieć, że on upadł sosem czosnkowym! Odpowiedz Link
huann SKRAJNIE ZRAZIŁEM SIĘ DO WŁASNEGO SZAMPONU :/ 20.10.06, 20:03 napisano na nim: "nie spożywać" :\ Odpowiedz Link
huann TAK W OGÓLE TO DOMAGAM SIĘ 20.10.06, 23:07 przepowiedzianego wszakże już w Lodach Calipso Karmaggedonu! Odpowiedz Link
aard JAK TO NIEMCY MÓWIĄ 20.10.06, 23:25 kiedy przychodzi nad morzem wielka wella: schau mal! Odpowiedz Link