med_max 15.11.02, 18:15 "Tyś m. mił.!" O! koch. Cię, mił. m. Cał. ran. i wiecz. Kied. wresz. ser. 2 Złącz. racz. n. zm.? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota1 Witaj, med_maxie 15.11.02, 18:23 Tak skróciłeś swój przekaz, że Holly się przestraszył, że on podprogowy:) Odpowiedz Link
pijaw Ale próg mieć najpierw trza :) 17.11.02, 00:54 U mienia progów niet, wiec przekazy podprogowe zostają pod drzwiami :( A tylko czasem coś zapiszczy, gdy wychodząc się nadepnie... Jakby to były przekazy zaśxiankowe, to ścianki mam, więc mogę je podsłuchiwać :) Pijaw_bezprogowy Odpowiedz Link
szprota1 Re: Ale próg mieć najpierw trza :) 17.11.02, 18:02 A ja mam same progi, srożą się, ale za wysokie nie są. Tak więc jak się z wami witam, to przez próg. Bo za dużo znam przesądów, żeby jeszcze w nie wierzyć i niemycie się jezyć. Med_maxie, surrealisto medyczny, napisz coś jeszcze w moim Rezerwacie:)) Odpowiedz Link
aard A ja napiszę se, a co! 19.11.02, 14:28 U mnie z progów są: na gryfie od gitary (za wysokie - po kilkudziesięciu minutach grania bolą mnie opuszki), w lodówce (tam, gdzie i surrealizm) i na granicy (którą wszyscy i wszystko poza nimi przekraczają). Więcej progów nie pamiętam, ale wszystkimi bardzo szoruję, teraz i w godzinę smieci wynoszenia. A męt się do mnie nie dostanie, bo domofon mam! Odpowiedz Link
pijaw Ja tż se nap.! 20.11.02, 21:08 Męt u mn. tż n. wejdz. bo ja tż mam domof. a git. n. mam, b. gr. n. um. i łap. bol. od teg. str. szarp. i w lod. str. n. ma, b. tam nic n. ma. A gr. u mn. niet. Pw_skr. Odpowiedz Link
aard Stowarzyszen. 11.03.03, 11:23 N. Rze. Podbij. Wątk. Pona. Inn. Wątk. aar._month._pythonow. Odpowiedz Link
pijaw czmu ni? 01.04.03, 19:53 Wchdz w t! Podbjm i d gry! SRNPWPIW d sjmu! i sntu! i n przdnta! tk m dop Śwtk! Odpowiedz Link