Dodaj do ulubionych

Robię dobrze swoim wątkom

02.03.07, 14:26
Ostatnio robię dobrze swoim wątkom - zakładam, podbijam,
karmię...Ogłaszam więc nieustajęce Święto (to
nie ten wątek) Robienia Dobrze Swoim Wątkom... Święto trwa 365
dni w roku i z tej okazji wszyscy mają wolne, by móc robić dobrze swoim wątkom.
Obserwuj wątek
    • breblebrox Listy od Czytelniczek 02.03.07, 20:23
      Droga Claudio.
      Czy to wypada dziewczynie z dobrego domu pieścić wątki nieznajomych?
      • meteor2017 Re: Listy od Czytelniczek 02.03.07, 20:37
        Hmmm i tu mamy zagwozdkę, czy Kochanakasia może odpowiedzieć zamiast Claudii? Ale to jak zwykle nie ten wątek

Dodam, że ja się nie krępuję, ale nie jestem dziewczyną, a tym bardziej z
        dobrego domu... No i nie robię tego przy innych, tylko gdy forum jest puste, a
        Ciebie właśnie nakryłem z moim wątkiem!!!
        • breblebrox Re: Listy od Czytelniczek 02.03.07, 20:56
          Ups!

Nie przynam się do żadnego postu (nawet post mortem!) bez badań DNA, a nie chciałbyś chyba, żeby ten wątek DNA sięgnął!!!
          Taki jest ładny, dopieszczony, szkoda by było.
          • meteor2017 Kochanakasiu... 02.03.07, 21:42
            Mam to wszystko na pocztówce :P Ale sza.

A Kochanąkasię tak mysle ze mozna zaprosic na wystep goscinny w innym watku...
            • breblebrox Re: Kochanakasiu... 02.03.07, 22:27
              meteor2017 napisał:

> Mam to wszystko na pocztówce :P Ale sza.

Serio?!? No to niezłe jaja muszą być na tych pocztówkach - jak znalazł na pocztówkę z Wielkanocnymi życzeniami.

> A Kochanąkasię tak mysle ze mozna zaprosic na wystep goscinny w innym watku...

Tak właśnie myślałam, że to nie ten wątek
              • meteor2017 Re: Kochanakasiu... 02.03.07, 23:14
                > Serio?!? No to niezłe jaja muszą być na tych pocztówkach - jak znalazł na
                > pocztówkę z Wielkanocnymi życzeniami.

No ba! Ale nie wiem czy zdążą dojść... Chociaż, jak teraz wyślę, to jest szansa
                - bożonarodzeniowa z Wejherowa doszła pod koniec stycznia ze stemplami z
                Sochaczewa. Ale za to kiedyś pocztówka z wakacji, którą sam do siebie wysłałem
                szła półtora roku. Więc może teraz wysłać sobie kartkę na moje imieniny w 2008?

> > A Kochanąkasię tak mysle ze mozna zaprosic na wystep goscinny w innym wat
                > ku...
                > Tak właśnie myślałam, że to nie ten wątek

Zawsze jest szansa, że to ten wątek, chyba że to znowu nie ten wątek

My tu gadu gadu, a dopieszczony wątek rośnie ;)
                • breblebrox Re: Kochanakasiu... 02.03.07, 23:37
                  meteor2017 napisał:

> Więc może teraz wysłać sobie kartkę na moje imieniny w 2008?
                  E tam, lepiej wyślij sobie laurkę na urodziny dwa lata temu, zobaczymy czy dojdzie!

> My tu gadu gadu, a dopieszczony wątek rośnie ;)
                  >
                  Z moich doświadczeń wynika, że zazwyczaj dopieszczone wątki szybko rosną, ale niestety jeszcze szybciej po wszystkim opadają. Ale o tym może już nie na tym wątku
                  • meteor2017 Re: Kochanakasiu... 02.03.07, 23:50
                    breblebrox napisała:
                    > E tam, lepiej wyślij sobie laurkę na urodziny dwa lata temu, zobaczymy czy dojd
                    > zie!

A wiesz... dwa lata temu dostalem na urodziny laurke, tylko nie wiedzialem od
                    kogo :D

> Z moich doświadczeń wynika, że zazwyczaj dopieszczone wątki szybko rosną, ale
                    niestety jeszcze szybciej po wszystkim opadają. Ale o tym może już nie na tym wątku

Może zwykłe wątki opadają, ale nie ten wątek! Chyba że będzie miał znowu nie te ahrefy :/
                    • breblebrox Re: Kochanakasiu... 02.03.07, 23:56
                      meteor2017 napisał:

> A wiesz... dwa lata temu dostalem na urodziny laurke, tylko nie wiedzialem od
                      > kogo :D
                      A widzisz - trza było się podpisać! Ale ładna chociaż była, czy gust Ci się może zmienił i teraz wysłałeś kartkę, która dwa lata temu Ci się nie spodoba?

>
                      > Może zwykłe wątki opadają, ale nie ten wątek! Chyba że będzie miał znowu nie te ahrefy :/
                      >
                      Ale to ten wątek miał być pieszczony, a nie ten wątek.
                      • meteor2017 Re: Kochanakasiu... 03.03.07, 00:18
                        > A widzisz - trza było się podpisać! Ale ładna chociaż była, czy gust Ci się moż
                        > e zmienił i teraz wysłałeś kartkę, która dwa lata temu Ci się nie spodoba?

I dopiero teraz mi to mówisz, kiedy zdążyłem już wysłać? Mam za szybkie ręce, pzę trzy wątki naraz, ale znowu nie ten co trzeba... Jeszcze od tego dostanę w twarz, bo to także nie ten wątek.

A ahrefy? I kurczę, nie pamiętam czy ładna... gust jak gust, ale skleroza na
                        pewno mi się zmieniła postępowo.
      • szprota Kochana Breblebrox! 05.03.07, 18:55
        Do przodu iść! W górę podążać! Oczami pieścić widok ów. Nie ma się co pieścić to
        się musi zmieścić! jeszcze gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść.... ale to
        pół treści bo jest kogo pieścić: pozwól pieścić swoje piersi śmiało. Zgłoś
        naruszenie regulaminu.
        • breblebrox Re: Kochana Breblebrox! 05.03.07, 22:02
          Proszę: (.)(.)
          Chociaż tak naprawdę to znowu nie ten wątek, bardziej by to pasowało do tego wątku.
          A właściwie do tego o piersiach albo o robieniu dobrze.
          A może to też nie ten wątek?
    • meteor2017 Znalazłem ten wątek, zaraz mu zrobię dobrze 03.03.07, 12:10
      Znalazłem!!! Wreszcie!!! To ten wątek!!! Właśnie mu robię dobrze!
      • breblebrox Re: Znalazłem ten wątek, zaraz mu zrobię dobrze 03.03.07, 19:31
        Ach, to ten wątek, któremu robi się dobrze?
        W takim razie to nie ten wątek, do którego chciałam się dopisać.
    • meteor2017 To 18.03.07, 18:54
      To nie ten wątek, któremu się robi niedobrze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka