meteor2017 03.03.07, 00:03 Jeśli go szukacie, tutaj go nie ma... podobno jest tutaj, ale ahrefy nie te :/ A wszystkie drogi prowadzą do nie tego wątku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
breblebrox Re: To też nie ten wątek 03.03.07, 00:11 A wiela dróg, panie, prowadzi do też nie tego wątku? Odpowiedz Link
meteor2017 Re: To też nie ten wątek 03.03.07, 00:27 Algorytm szukania drogi do wątku, który też nie jest tym wątkiem jest taki: szukasz tego wątku, ale znowu znajdujesz nie ten wątek, wtedy szukasz tego wątku, a gdy znajdziesz wątek to okazuje się, że to też nie ten wątek... Wniosek jest taki, że do też nie tego wątku prowadzi co najmniej tyle dróg co do nie tego wątku. I w ten sposób wszystkie wątki są dopieszczone... jesli tylko ahrefy znowu czego nie namieszają. Odpowiedz Link
meteor2017 Re: To też nie ten wątek 03.03.07, 00:35 Uff... chyba z kwadrans misternie te ahrefy rowniutko ukladalem. Czeladnik, a nie miszczu :P Odpowiedz Link
meteor2017 To też nie ten wątek!!! 03.03.07, 12:07 Dzisiaj zacząłem szukać tego wątku, żeby mu zrobić dobrze... znalazłem jakiś, ale to nie ten wątek. Szukałem, szukałem, szukałem i znalazłem, ale okazało się, że to też nie ten wątek... szukam dalej... Odpowiedz Link
breblebrox Re: To też nie ten wątek!!! 03.03.07, 19:40 Znalazłeś ten wątek czy nadal błąkasz się po nie tym wątku przy okazji robiąc mu dobrze? Odpowiedz Link