h8red Dopiero zaczyna mnie nosić 09.03.05, 19:58 ale czuję się z tym co raz lepiej :))) Odpowiedz Link
aard A mnie nosi jak cholera! 10.03.05, 11:02 Od trzech nocy śni mi się wspinanie, zadawanie z krawądki do oblaczka, sortowanie szpeju, zakładanie nowych Miur (a propos, MZtko: przy zakupie przez internet można w ciągu 10 dni zwrócić bez podania powodu! Kupuję!! :-) wbijanie dziaby w zmrożony śnieg... Kurwa, ale mnie mnie nosi!! Odpowiedz Link
szprota już pachnie wiosna 16.03.05, 12:40 rozpiera mnie euforia, przy której motylki w brzuszku sa jak dropsy przu torcie bezowym :D Odpowiedz Link
huann ALEŻ MNIE NOS||||||||||||||||||||||||||||||||||||| 19.03.05, 23:47 gDag<a href="https://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28076">gDag</a> Odpowiedz Link
aard Mnie też ultrazajebiście nosi! 23.03.05, 11:06 Ale muszę wytrzymać do piątku do 13... :D Odpowiedz Link
h8red Tak mnie nosi 26.03.05, 09:49 że chyba nawet sprzątanie nie będzie mi przeszkadzało :))) Odpowiedz Link
aard O! To jest wątek dla aardów! 04.06.05, 13:16 Tak mnie nosi, że zapomniałem o tym wątku :-) Przy oakzji chciałbym pozdrowić Marjory i zapytać, jak się lincz powszechny udał? Odpowiedz Link
marjory_m Re: O! To jest wątek dla aardów! 05.06.05, 20:49 A musze powiedzieć że udał się całkiem! Niestety okazało się że byłam ostatnią osoba która chciała jeszcze, reszta się rozeszła jakieś 20min. po 4 i tyle tego było. Maleńki niedosyt. Pozdrawiam gorąco też. m. Odpowiedz Link
yavorius to fajnie (rzygam linkami) 08.06.05, 07:53 bo mnie niesie tu: www.norwegia.filo.pl/ met.no/index.shtml joj33.fm.interia.pl/index.html itd. itp. :) Odpowiedz Link
szprota Aard mi kiedyś polecał bieganie (lol) [jesttekst] 16.07.05, 12:23 Teraz to robi Zjawiskowa Odpowiedz Link
aard Podbijam 04.08.05, 09:44 specjalnie dla Huann i URB, których ewidentnie nosiło ostatniej nocy :)) Odpowiedz Link
huhar a mnie noszą wiatry 05.10.05, 22:35 niczym w piosence o wytartych spodniach i starych butach czy jakos tak. pfffffff Odpowiedz Link
huann Re: a mnie noszą wiatry 13.10.05, 16:41 huhar napisał: > niczym w piosence o wytartych spodniach nie palcem! papierem!!! Odpowiedz Link
huann mnie właśnie Nosi 02.04.06, 01:23 bo mam Katar. a ten watek nie Nosiło od hoho! szprota1 napisała: > Mnie nosi. Wiosna, hormony, mieszkam sama...ech! Odpowiedz Link
uerbe Re: a ja przesadzam z empatią 02.04.06, 21:10 szprota napisał: > też mam katar :/ i ja też wpisójcie miasta, w kturych majom katar!!!!!!!!!111 Odpowiedz Link
szprota oraz miasta 07.04.06, 18:22 się troche odzwyczaiłam od niej ale tak bywa. Kupiłam paczkę papierosów i na rowerze pojechałam za miasto. Musiałam poprzemyśliwać parę rzeczy czy jest to coś, przynajmniej mi sie tak wydaje, bo np 2D smark 01 leci bez problemu, bo to też gra, tylko że nie trzeba guzików naciskać ani myszką ruszać po kozie w nosie, a smarkacz smażonka jajecznicę smoli - lekceważy smrodziuchy kwiatki studentki. kocham to miasto,tak samo jak moich rodzicow, dlatego zawsze bede tu wracac. gdzie? zupełnie jakby rozpuściły się w opadającej coraz niżej mgle.Przypominałam sobie jak jeszcze jako smark, bawiłam się w lesie patykiem. Odpowiedz Link
aard o! 26.04.06, 23:55 ja też wtedy miałem katar! I nie mogłem tego niaspiać, bubu, a teraz jak mogę, to już nie mam bubu...! Odpowiedz Link
szprota Wątek dla tych, których nosi 03.10.06, 13:08 jam słomianą wdową i od trudów odwykła, hej! Odpowiedz Link
mag.gie Wątek dla tych, których nosi 03.10.06, 13:15 o to dla mnie ;P I nosi mnie także ze śmiechu troszkę fakt że niebawem będę serwis czekerem, phi! ;) Odpowiedz Link
szprota ojej! 03.10.06, 13:26 a co będziesz czekować? i czy Toma Waitsa na poczekaniu? Odpowiedz Link
mag.gie jak narazie bede czekowac bardzo przyziemnie 03.10.06, 13:38 buty :) i tych co mi chcę wmówić że mam je nosić. Dlatego dziś mnie tak nosi. Odpowiedz Link
szprota rozumiem, że serwis oferowany przez buty 03.10.06, 13:49 do czekowania to właśnie noszenie? Odpowiedz Link
mag.gie jednak juz aż tak mnie nie nosi 03.10.06, 13:50 i nie będę nosić butów ani czekować. Ale zaraz pewnie szefostwo mi zrobi czek czek ;p Odpowiedz Link
szprota była kiedyś taka piosenka nomen omen baranka 03.10.06, 14:33 beee, beee, beee, kopytka niosą mnie. pamiętam, że po którymś moim brawurowym wykonaniu tej piosenki moja mamusia powiedziała surowo: -Dziś nie będzie kopytek, tylko ogórkowa. Odpowiedz Link
nata82 mnie tez nooooosiiiiiiiiii 03.10.06, 13:40 idę się wynieść na fajeczkę. ale cóż to z aprzyjemność tak samej ech, ech, ech chlip, chlip, chlip Odpowiedz Link
latajacy_rosomak o. 09.03.07, 14:21 Dobry wątek. Aż dziw pierze, że upadł tak nisko. Wątek upadły. Maria Magdalena Wątkowa od bez winy rzuconych kamieni. Na Szafraniec. Odpowiedz Link
huann hej, przeleciał Syzyf! 09.03.07, 18:37 jak mówią wieki, nad naszą wsią właśnie przeleciał Syzyf. ponoć postanowił trochę polatać, dla rozrywki. jakie to prometejskie, niczym Dedal z Ikarem nad okrętem Odysa płynącego, ale dokąd? ponoć na lodowiec Aletsch w Szwajcarii, aleja nieotym Odpowiedz Link
szprota i wyframlaskał usta Micka Jaggera 09.03.07, 18:39 Aletsch tego jeszcze nie było. Odpowiedz Link
breblebrox Re: hej, przeleciał Syzyf! 10.03.07, 14:14 huann napisał: > jak mówią wieki, nad naszą wsią właśnie przeleciał Syzyf. Dobrze, że nad - we wsi Moskal stoi... Odpowiedz Link
szprota dziś wieczorek przy kompie rozpoczynamy pieśnią 25.03.07, 22:44 z okazji wiosny i takich tam nie do rymu [trochę voo voo] myślę sobie, że ten marazm musi kiedyś minąć ciut przejaśni się, a we mnie zbudzi lew uhodowany zimą tłuszcz w dżinsach zdąży się rozpłynąć a pewien ciepły sen znów rozgrzeje krew smętna poduszeczka pogryzionym stanie się jaśkiem to, co niezaścielone, samo ściele się nieśmiały dotąd szept rozlegnie się rzetelnym wrzaskiem a tego, czego mało nie będzie wcale mniej choć mało rozumiem, a dzwony obcisłe coś mówi mi, że znowu wszystko jest niezawisłe nim widziałam orła cień, do góry wzbił się niczym wyklęty powstań ludu. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak a to dobre 26.03.07, 16:25 > smętna poduszeczka pogryzionym stanie się jaśkiem ale i nie tylko. Odpowiedz Link
vauban Re: Wątek dla tych, których nosi 20.04.07, 17:39 Trochę nosi mnie od wczoraj, ale siedzę cicho. fotoforum.gazeta.pl/72,2,999,60925231.html fotoforum.gazeta.pl/72,2,999,61023365.html Bo na privie warszawscy admini zamieszani dali mi do zrozumienia, bym nie wtrącał się "w nie swoje sprawy, których nie znam", i delikatnie ostrzegli przed "kopaniem dołków". Cóż, kto dołki kopie, temu Pan Bóg daje, a kto rano wstaje, ten w nie wpada... Odpowiedz Link
szprota Re: Wątek dla tych, których nosi 21.04.07, 17:28 na Łodzi też się coś mówiło o przeniesieniu kotów łódzkich podwórek :/ Odpowiedz Link