hanya 30.05.03, 11:47 i załóżmy jakiś wątek sensowny, a raczej sensłowny, bez tych cyferek i liczenia w kółko hanya, uświadomiona usta.w.owo i w to :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neochuan Re: RUbmy rząd, choć my nie stąd 30.05.03, 11:58 To ja, gwoli rewanżu, wpisuję się Hanyi na Wjecznom Pamniątkem!!! Neochułłan z Odchułłani :))) Odpowiedz Link
hanya Jaki ten świat wyliczony :-( 30.05.03, 12:57 liczyć posty, to owszem, chetni są ale odpowiednie dać rzeczy słowo, to już chętnych brak z cyklu "wpisy na wieczną pamiątkę": na gURze róże, na dole fiołki, kochajmy się jak dwa aniołki wpisała się hanya p.s. dla nieuświadomionych aniołki mogą być rogate ]:-> <-:[ Odpowiedz Link
neochuan Wow!!! 30.05.03, 13:09 hanya napisała: > > z cyklu "wpisy na wieczną pamiątkę": > na gURze róże, > na dole fiołki, > kochajmy się jak dwa aniołki > wpisała się hanya > Wow!!! Aleś mi się wpisała, Wow! :))) > p.s. dla nieuświadomionych aniołki mogą być rogate ]:-> <-:[ Pozdrawiam - eNChan Odpowiedz Link
aard Aniołki Czarliego - tytuł bez związku z treścią 30.05.03, 13:24 Róża ostro kole i zadaje rany gniewa się kolega że nie jest kochany miłej koleżance na ostatniej stronie na dziewięć miesięcy wpisuje się Lolek Ukłony. Odpowiedz Link
hanya Dla smutnego Lolka ;-) 30.05.03, 13:41 Idź przez życie śmiało, nie lękaj się niczego, jak Olo i Bolo z Expressu Poznańskiego! wpisała się hanya Odpowiedz Link
szprota1 A może zrobimy konkurs na najbardziej surrealny... 30.05.03, 15:00 wpis do pamiętnika? Ja pamiętam dwa (ortografia oryginalna) "Płynęłaś łodką Słyszałaś cichódko Niezapominajki Z bajki Niezapomnij o mnie" (tak mi się wpisała moja ówczesna miłość, litościwie nie zdekonspiruję chłopaka) "Życie to jak miecz Na którym wiele szczerb, Na którym Bóg wypisał: Zwyciężaj! Kochaj! Cierp!" Kolerzeńskijej Kasi wpisała się... Odpowiedz Link
zamek Re: A może zrobimy konkurs na najbardziej surreal 30.05.03, 18:51 w moim pamiętniczku: "O dwunastej z minutami Sławek chodzi z dziewczynami!" (tylko dlaczego... chodzi??) Odpowiedz Link
aard Zastanówmy się... 01.06.03, 20:13 zamek napisał: > w moim pamiętniczku: > "O dwunastej z minutami > Sławek chodzi z dziewczynami!" > (tylko dlaczego... chodzi??) A co, od razu leży?! Odpowiedz Link
szprota1 Może jeszcze siedzieć przecież 02.06.03, 12:17 ...to chyba na początek najbardziej skuteczne.;) Odpowiedz Link
aard Jeszcze go posadzą (w lochach) 02.06.03, 13:58 za masonerię!! ("To on mnie namówił, to on!!!") Odpowiedz Link
neochuan Recydywa chlewna... :8( 02.06.03, 14:13 Siedzą w lochach knury Gapią się na mury Czasem spojrzą z boku Nigdy wszakże z góry... Odpowiedz Link