vauban 02.08.07, 22:39 Sobie mam ochotę założyć wątek z najbardziej dołującymi kawałkami słowno - muzycznymi. A co. Na start: pl.youtube.com/watch?v=kPY5TxTdElM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vauban Re: Dół wątkujący 02.08.07, 22:42 I jeszcze (sorry, taka prawda) pl.youtube.com/watch?v=oMQFiNcs-8c Odpowiedz Link
vauban Re: Dół wątkujący 02.08.07, 22:45 A, to mnie zupełnie rozwaliło (czego ludzie nie wymyślą) pl.youtube.com/watch?v=7q2i46KQakk Odpowiedz Link
vauban Re: Dół wątkujący 03.08.07, 00:06 Mam dziś taki dzień (czy miałem) Kubusia Puchatka: wielkich myśli o Niczym. Bo ja wiem ? Umierają mi ludzie tak długo, aż ja im w końcu umrę. I będą mieli za swoje. Odpowiedz Link
vauban Re: Dół wątkujący 02.08.07, 22:50 Na dobrą sprawę, to jest piosenka o tym, że dziewczyna nie ma się w co ubrać na imprezę, i wie, że będzie jej głupio. A Nico śpiewa o tym tak, jakby jej matkę na oczach zamordowali. Odpowiedz Link
vauban Re: Dół wątkujący 02.08.07, 22:54 Dobra, jedziemy z tym koksem... pl.youtube.com/watch?v=X4WWccQjDOc Odpowiedz Link
vauban Re: Dół wątkujący 02.08.07, 22:59 Coś mnie naszło. pl.youtube.com/watch?v=byoYcp2qUn8&mode=related&search= Odpowiedz Link
vauban Re: Dół wątkujący 02.08.07, 23:07 Ich Geige Alles ! Na wczoraj... pl.youtube.com/watch?v=uPjxeuY2vGg&mode=related&search= Odpowiedz Link
vauban Re: Dół wątkujący 02.08.07, 23:12 Ten kawałek przyprawił mnie niegdyś nieomal o samobójstwo. pl.youtube.com/watch?v=5c0BnQ9SXoI Odpowiedz Link
vauban Re: Dół wątkujący 02.08.07, 23:18 Trochę za dosłowne, ale o to chodzi. pl.youtube.com/watch?v=OSYuzwRsr48 Odpowiedz Link
vauban Re: Dół wątkujący 02.08.07, 23:31 No, cóż. Bez tego się nie obędzie. pl.youtube.com/watch?v=s3Ni6fA-AKQ Odpowiedz Link
vauban Re: Dół wątkujący 02.08.07, 23:52 KURWA, nie jest dobrze. Jutro będzie gorzej. Pojutrze będzie jeszcze gorzej, a popojutrze, to już po prostu istny koszmar. Przepraszam za absorbowanie kogokolwiek moimi lękami. Jakoś sobie będę musiał poradzić. Nikogo nie zmuszam do oglądania czy słuchania dołujących clipów. Huj. <ekwiwalent mocnego walnięcia pięścią w stół> Odpowiedz Link
huann historia alternatywna & news 03.08.07, 00:10 vauban napisałby: > jest dobrze. Jutro będzie. Pojutrze będzie, a > popojutrze, to już po prostu. <stół> bo tak by było lepiej :) a - mailem pofrunęło nico. więc odpiegż! Odpowiedz Link
vauban Re: historia alternatywna & news 03.08.07, 00:18 Termin obowiązkowego ubezpieczenia samochodu ? Ależ, ja nie mam samochodu ! Odpowiedz Link
szprota A inni dołują tak 03.08.07, 01:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=11699596&a=11699596 Odpowiedz Link
huann Re: RRAAAAAAAA 04.08.07, 02:40 pl.youtube.com/watch?v=Ctu2Yv77tL8&mode=related&search= Odpowiedz Link
huann Re: RRAAAAAAAA 04.08.07, 02:40 pl.youtube.com/watch?v=nGvr8R7svv8&mode=related&search= Odpowiedz Link
huann Re: RRAAAAAAAA 04.08.07, 02:45 pl.youtube.com/watch?v=8Q7FFjUpVLg&mode=related&search= Odpowiedz Link
huann Re: RRAAAAAAAA 04.08.07, 02:47 pl.youtube.com/watch?v=PSTHMxBttlU&mode=related&search= Odpowiedz Link
vauban Re: Dół wątkujący 21.10.07, 04:31 Kiedy wieje wiatr. 1. pl.youtube.com/watch?v=OdguWMF1abU 2. pl.youtube.com/watch?v=rfaH_3iLH-o 3. pl.youtube.com/watch?v=UIXlJ1sDG38 4. pl.youtube.com/watch?v=4gBnZDvTh60 5. pl.youtube.com/watch?v=0QxapVMpbG8 6. pl.youtube.com/watch?v=HFl3JhvSJKg 7. pl.youtube.com/watch?v=mucbvxXCLug 8. pl.youtube.com/watch?v=8tUXhLlSCRQ Odpowiedz Link
vauban Re: Czardasz, czyli Atomowe Serce Matki 06.11.07, 01:27 A orkiestra grzmiała, jak nigdy, jak za pieniądze. pl.youtube.com/watch?v=tQHBOCekkb0 Spojrzałem na prawo: Scypion jadł lody widelcem. - Dlaczego ? - zapytałem, jednocześnie napełniając szklanki. Znaczy, dlaczego widelcem ? - Aśka zabrała mi łyżkę - odparł po prostu. - Aha. Daleko ? - No, nie, jest tu obok... Ale wiesz, jak już zabrała.. - Ano. Spirytus parzył usta, gardło i oczy. To były ostatnie krople życia, to były ostatnie krople, te na dnie. - Pójdźmy zatańczyć Czardasza. Pójdziemy ? - zapytał Scypion. - Oczywiście, pójdziemy. Prowadź ! Chwiejnym krokiem, wymijając postronnych, dotarliśmy do męskiej ubikacji. Tamże zgiełk panował ogólny. Ktoś krzyczał o zniszczonym i niefunkcjonującym sedesie, ktoś inny sypał obficie warzoną sól na spodnie. - Oblałem je czerwonym winem, jeśli nie wyczyszczę tego teraz, to kaput - tłumaczył. Racja. Pęcherze upuściły zawartość, ulga niebotyczna, można działać, można żyć. Spojrzenia spotkały się i pomysł eksplodował ja czterdziestodwucentymetrowy pocisk. - Więc zatańczmy. Prawda ? - Prawda. Zatańczyliśmy. Najpierw ja, noga prawa, noga lewa, raz, dwa. Teraz Scypion, noga lewa, noga prawa. Kafelki wokół nas wirują, białe, brzydkie, tańczymy wraz o jedną dziewczynę. O, jakże wielki jest to taniec. Z którego nic, nic nie wyniknie. Tańczymy czardasza. Odpowiedz Link
vauban Makowe Pola 23.11.07, 01:58 Poezja momentami wątpliwej jakości, ale coś wątpia szarpie. pl.youtube.com/watch?v=FYSFF6MCVDU Odpowiedz Link
vauban Atomowe Serce Matki raz jeszcze 23.11.07, 02:21 - Zaczekaj. Zaczekaj chwilę, jeszcze nie teraz. - Powiedz, dokładnie, kiedy. - Jeszcze chwilkę. Bądź gotowy... - Czekam. Daj znak. - Uwaga, jeszcze kilka sekund. - OK. - Już. I zaraz wychodź. Dzień dobry, Panie Dyrektorze... - Dzień dobry, ależ znów tu was pełno... No, no... A ten dym, to co znowu ? - Dzień dobry, Panie Dyrektorze. Lecimy już na lekcję... - Ja wam pokażę... Kurwa mać, skąd ta woda !! Ja wam dam, gnojki śmierdzące, ale ja wam dam... Mój garnitur ! - Bardzo przepraszamy, to zapewne znów awaria hydrantu albo co ;) Odpowiedz Link