aard CHCIAŁBYM DOŻYĆ 13.08.04, 10:27 dążyć? dorzyć? Dziś numerka 13131 dzierżsiępowoli! Odpowiedz Link
dziad_borowy WŁAŚNIE KUPIŁEM 15.08.04, 14:33 na Allegro projektor 8mm. Ale bedzie zabawa:-)) A w srode warszawski czlowiek Dziada B. odbiera drugi, inny. Takze zabawa bedzie na fajerki dwie:-)) Dzierżbór niezłe filmowanko!!!! Odpowiedz Link
latajacy_rosomak OBUDZIŁEM SIĘ 16.08.04, 17:05 dwie godziny temu i pomyślałem (sic!), że przydałoby się przeżyć kryzys artystyczny związany z graniem na perkusji. Odpowiedz Link
maginiak NIE CHCE MI SIĘ <NIC> 19.08.04, 12:34 Hłe hłe, zmyła! Palce mi się chyba zmęczyły. Może by je wyspać? Odpowiedz Link
zamek NIE CHCE MI SIĘ 19.08.04, 12:50 a komponuję. Bo chce mi się startować w konkursie. To znaczy nie chce mi się, ale muszę. Czyli nie muszę, ale jeśli nie wystartuję, to o mnie nie usłyszą. A ja chcę, żeby usłyszeli. Więc chcę komponować. Ale nie chce mi się... Odpowiedz Link
maginiak PAMIĘTAM DOBRZE 19.08.04, 12:58 moje pierwsze słowa po zlustrowaniu nowoszklanej filharmonii na Narutowicza: "Ten budynek się tutaj niezbyt dobrze komponuje" Całkiem nieświadomie je oczywiście wyrzekłam:-) Odpowiedz Link
maginiak WPADŁAM 23.08.04, 11:29 poprzez wir pracy w ferwor obowiązków. czy to się da leczyć? Odpowiedz Link
zamek ZBIJAM 23.08.04, 12:07 wątki na administrowanym przeze mnie forum i wychodzi mi, że: "Czy najbogatszy człowiek w Kętrzynie będzie miał obwodnicę?" Odpowiedz Link
maginiak WŁAŚNIE DOWIEDZIAŁAM SIĘ 26.08.04, 21:29 Że miałam w dzieciństwie wielką dmuchaną żyrafę. I Yavorius też taką miał (wiem, bo widziałam na zdjęciu). Wniosek: Mieliśmy dwie żyrafy:-) Odpowiedz Link
yavorius ZATEM SIĘ ZAPYTUJĘ 26.08.04, 21:35 Co zrobiłem ze swoją żyrafą... Usmażyłem? Nauczyłem ją grać na harmonijce? A może po prostu spuściłem z niej powietrze i odłożyłem między bajki? Odpowiedz Link
maginiak W TAKIM RAZIE MUSISZ 26.08.04, 22:50 Sam sobie odpowiedzieć :-p Podpowiedź: żyrafy wchodzą do szafy:-) Odpowiedz Link
szprota ROZKESZUJE SIE 27.08.04, 08:47 dzis po pracy w lodowce nawet zmarznietego surrealizmu nie ma, jeno ser prosty i kwas chlebowy. Odpowiedz Link
aard CZUJĘ SIĘ W POŁOWIE 27.08.04, 15:26 jak Maleńczuk. To znacdzy: nic mi się nie chce, ale chce mi się 'coś'. Nie ma mowy, żebym ciągle tylko spał. Raczej mnie nosi... Eech, ciężko to wytłumaczyc, dajcie no jakiego ciderka, to pogadamy :-) Odpowiedz Link
maginiak OBEJRZAŁAM WIELOKROTNIE 27.08.04, 21:13 bungee jump w moim wykonaniu, który został (ha!) sfilmowany. I stwierdzam, że mogłabym to robić zawodowo. Podejrzewam że po roku skakałabym czytając jednocześnie książkę, po dwóch latach pijąc jednocześnie herbatę a po trzech jednocześnie jedząc zupę i robiąc z niej (jednocześnie) operację dialektyczną:-) Odpowiedz Link
szprota NIE MA 28.08.04, 12:27 mojego listu do redakcji "WO" dostepnego onlajn. Ale jest analogowo i dostalam za niego perfumy. Odpowiedz Link
maginiak BARDZO MI PRZYKRO YAVORIUSIE 02.09.04, 08:39 Ale niestety nie trafiłeś w wątek:-) Twoje JUPIIIIIIIIII musi odejść do lamusa. Zadumajmy się nad nim przez chwilę. Odpowiedz Link
dziad_borowy DOSTAŁEM 02.09.04, 14:36 mandat, fak!!! Tzn. dostane, bo na razie mnie wezwali, bym zobaczyl jak twarzowo wychodze na fotkach radarkach. I jak sie okazuje, jesli wyjde twarzowo, to dostane mandacior, a jak wyjde nietwarzowo to...tez dostane i tez mandacior. Dzierżubr występuje z ogromną prędkością!!!! Odpowiedz Link
maginiak BARDZO MI PRZYKRO DZIADZIE 02.09.04, 15:59 i nie mam pojęcia, czy to Cię choć odrobinę pocieszy, ale jestem pewna że wyjdziesz twarzowo! Niejednego Dziada się na zdjęciu widziało! I skoro jesteśmy już przy temacie, to oto DziadoPRV: Maginiaki zaniosły wiadomą kliszę do jednego z tysięcy punktów foto, które robią takie rzeczy i jak zwykle okazało się że dokonały wyśmienitego wyboru, bo po oddaniu kliszy i wypowiedzeniu magicznych słów 10x15 jako i zaznaczeniu odpowiednich prostokącików dowiedziały się, że trzeba czekać na odbitki tydzień. Ale wiedz Dziadzie, że nie zapomniałam i wszystko jest na najlepszej drodze do Katowic. Spodziewaj się więc rychło, a co najmniej niebawem:-) Odpowiedz Link
aard WYCHODZĘ Z PRACY 02.09.04, 16:39 po czacie. Bo drukowałem salvadory. Kto zagołosłowuje? Odpowiedz Link
dziad_borowy RADUJĘ SIĘ WIELCE 03.09.04, 14:23 Dziekuje Maginiaczku:-) A czasem sie nie przejmuje, bo coz znaczy tydzien wobec wiecznosci. Czy jakos tak:-) Dzierżubr występuje w formacie 10 X 15!!! Odpowiedz Link
neochuan PYTAM 08.09.04, 13:46 grabarza, czy mu się dzieci dobrze chowają?? (ps. garbarza o skóry, "o" s kurki i z górki. o,górki.) Odpowiedz Link
szprota TRZYMAM 07.09.04, 02:04 kubeczki z kotami i kazdy inny! i malutkie butki do chowania sladow na przyszlych drogach Odpowiedz Link
zamek OGŁASZAM 07.09.04, 12:24 powrót do stanu skomputeryzowanego. Dzierżbór upgrajduje się automatycznie! Odpowiedz Link
aard WITAM 07.09.04, 12:55 Surdecznie Mistrza powróconego i czekam nieśmiało na obeicane srebrne krążki :-) Odpowiedz Link
zamek UPEWNIAM 07.09.04, 13:02 że wobec przedziwnej w moim przypadku pełnej sprawności sprzętu komputerowego jest to możliwe całkiem wkrótce do odebrania. Dzierżbór nie używa składni! Odpowiedz Link
aard DZIEKUJĘ 07.09.04, 13:27 Z braku bezpośredniego do rąk mistrzowskich dostepu nie dość wylewnie. dzierżbór występuje w spódniczce z nadpaloną częścią pośladkową! Odpowiedz Link
aard ANONSUJĘ 07.09.04, 14:47 Upadek Konstantynopola razem z poprzednim postem. Czytaj: wzięli ich głodem. Podpisano: Kawa po turecku. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak POSMARKAŁEM SIĘ 07.09.04, 20:26 a na ulicy wołają za mną Ramsztajn. Hare Kryshna, hare, hare ramma, hare rammasztajn. Odpowiedz Link
aard POSMAROWAŁEM SIĘ 08.09.04, 08:13 masłem orzechowym. Z racji nazwiska mam podpisaną umowę na bezpłatne dostawy ciągłe. Odpowiedz Link
neochuan NIE SRYWAM KARTEK 08.09.04, 14:56 z kalendarza szczę śliwy czasu nie liczę -- Odpowiedz Link