maginiak JEST MI 22.09.04, 10:30 Przykro. Ale jestem już niemal pewna że 1721 postów to stanowczo za dużo. Przynajmniej na tymczasem. Odpowiedz Link
aard JEST MI 22.09.04, 11:53 nijak to czytać. Bez Maginiaka świat jest monchromatyczniejszy. Dzierżbór nie występuje :-( Odpowiedz Link
maginiak PROSZĘ NIE ROBIĆ ZBIEGOWISKA 22.09.04, 14:20 Ale prafda jest hokrutna. Hostatnimi czasy Maginiakom się nie chce pisać za cholerę i co gorsza nie wiedzą co będzie dalej ale co jeszcze gorsza zanosi się na to, że co gorsza. Maginiakom jest wstyd hale mają nadzieję że to tylko ta menopauza. No, więc proszę się rozjeść! A MZtka to szczególnie! Odpowiedz Link
neochuan GRAM W KLASY WĘŻYKIEM 22.09.04, 14:41 ostatnio. czy jestem normalny?? nokia cortazar Odpowiedz Link
szprota NIE ROBIĘ 23.09.04, 01:32 za przejście menopauzy tymczasem spełniam bebo z klejem w kubie z jakubem puchatem (w drugim mam karotę) Odpowiedz Link
maginiak ODPOWIADAM W IMIENIU 23.09.04, 15:10 Yavor pisał pisał ale już nie pisze bo pojechał do pracy. A skąd pisał był? No też z pracy ale z innej, tzn. z mojej:-) Odpowiedz Link
szprota ROZUMIEM 23.09.04, 15:28 myślałam, że już możecie z domku, stąd moja ciekawość :D Odpowiedz Link
izab77 Ogłaszam, że katastrofalnie 24.09.04, 16:55 skręciło mnie ze śmiechu, bowiem będąc na Czerwonych Wierchach zostałam napromieniowana by UV do łez. I inne takie..... I nie tyle co urzekła mnie historia, co stany emocjonalno-behavioralne uczestników! Dzierzbór moja wyobraźnia zadziałała ze zdwojoną siłą! Huge lol !!!!! Odpowiedz Link
zamek NIE PRZESZŁO 26.09.04, 15:23 Skoro jesteś tak miła, to roześlij, proszę... :) <gratka_od_deski_do_deski_mode=done> Odpowiedz Link
zamek CHOLERA! 27.09.04, 13:42 Ale parę dni temu byłem parę dni młodszy - przynajmniej o 2 ważne rozmowy! Odpowiedz Link
szprota ODGRZEBAŁAM 26.09.04, 15:57 taśmy magnetofonowe w kasetach, których słuchałam w dzieciństwie. Eh... Odpowiedz Link
zamek USIŁUJĘ 26.09.04, 17:28 nie naśladować, ale nie jest to łatwe. Dzierżbór występuje w trzeciej tercji, ale po oktawie! Odpowiedz Link
latajacy_rosomak PROPONUJĘ 26.09.04, 18:14 spróbować sekstole, a później seks na stole. Zwykle pomaga. Odpowiedz Link
aard SPYTAM 28.09.04, 12:21 Każdą, która będize miałą ochotę, pod warunkiem, że mi się spodoba :p -- Dlaczego ogórek nie płonie? Bo ma zero kalorii. Odpowiedz Link
aard ODPOWIADAM CYTATEM: NO 30.09.04, 13:24 Because I don't like the idea that I'm not in control of my life. Odpowiedz Link
szprota NIE MOGĘ SIĘ POWSTRZYMAĆ 01.10.04, 15:10 od dalszego ciągu: "I know EXACTLY what you mean" (właśnie za to pokochałam ten film) Odpowiedz Link
zamek UPRASZAM 03.10.04, 18:51 o przywrócenie łącza do nagłówka forum, gdyż jeszcze Polska i pogłoski o śmierci są chwilowo przedwczesne. :) Odpowiedz Link
aard OSIĄGNĄŁEM TRZYGODZINNY ORGAZM 04.10.04, 12:24 intelektualny. W ostatni piątek między 21 a północą. Dzierzbór wystepuje w damskiej toalecie! Odpowiedz Link
szprota NAPALIŁAM SIĘ 04.10.04, 13:27 Ghosia z sci-fi.pl " A dzis albo jutro merlin.com.pl dostarszy mi "Wiedzmikolaja" i zow bedzie o Smierci i Susan, czyli o moich ulubionych bohaterach (no, wlasciwie to Susan bylo do tej pory malo, ale Smierc jest po prostu super, a wiadomo - niedaleko pada jablko od jabloni ) " Muszę to mieć!!!!! Odpowiedz Link
neochuan CZYTAM STARE FELIETONY TOMASZA BEKSIŃSKIEGO 07.10.04, 01:04 o Jego nienawiści do komputerów i internetu. w necie czytam, na monitorze, czy to już noc?? Odpowiedz Link
maginiak ODKRYWAM 07.10.04, 11:34 Yavoriusa. Co noc od nowa. Dzierżbór niezłe odkrywanko i antydzierżbór za wąska kołdra! Odpowiedz Link
aard SĄ NATO 07.10.04, 16:00 patenty. Takie śliskie i miłe w dotyku. Szerokość wystarczająca, z tego, co pamiętam ;-) Dzierżbór występuje pod spodem! -- maginiak napisała: > Yavoriusa. Co noc od nowa. > Dzierżbór niezłe odkrywanko i antydzierżbór za wąska kołdra! Odpowiedz Link
szprota DODAJĘ 07.10.04, 20:48 Aard nadmienił: > Dzierżbór niezłe odkrywanko i antydzierżbór za wąska kołdra! a jeszcze większy za krótki kocyk i uchylony balkon ;P Odpowiedz Link