zamek CIESZĘ SIĘ 11.11.04, 17:16 bo one żyją i są właściwie zdrowe, no i że ja żyję. Dzierżbór strefy zgniotu, wysokie zawieszenie i duży zderzak... Odpowiedz Link
zamek USPOKAJAM 15.11.04, 15:09 że niepotrzebnie. Aczkolwiek w imieniu i swoim serdeczne dzierżbór za troskę :) PS. Ma Citrone est magnifique! Normalnie cytrynę się ściska, a moją będą rozciągać ;P Odpowiedz Link
aard CIESZĘ SIĘ 16.11.04, 13:08 że primo: fizykalnie wszystko wporzo secundo: ze w miarę lekko do tego podchodzisz. Nie ciesze się natomiast, że Cię wczoraj nie było. I o. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Z NOWU CHCIAŁEM 11.11.04, 22:09 choć dzis niepełna pełnia, ale jednak Nieporęcznej Ciszy. I znów nic.... Odpowiedz Link
szprota ŁĄCZĘ SIĘ NA SZTYWNO 13.11.04, 01:28 z twym smutkiem, albowiem nie jest on moją radością Odpowiedz Link
zamek SZPROTA SIĘ OTWARŁA 11.11.04, 23:45 Jako że mamy obecnie Szprotę z Kukułką, ogłaszam, iż hybrydyzacja Rezerwatu stała się faktem. Odpowiedz Link
the_borg SPRZECIWIAMY SIĘ 11.11.04, 23:48 hybrydyzacji. Wobec asymilacji Rezerwatu hybrydyzacja nie jest już możliwa Odpowiedz Link
yavorius MAM NET W PRACY 13.11.04, 17:17 Coś się komuś pomyliło, bo nie powinienem mieć, ale co tam :DDDDD hihi hihi hihowo :D Odpowiedz Link
pawel-strzalka JA NIE MAM NETU W PRACY 13.11.04, 17:32 bo ja nie mam pracy, ale net mam :D Odpowiedz Link
szprota JA NIE MAM PRACY W NECIE 13.11.04, 17:38 zełgałam. w sumie mam. charytatywną. moderacja czterema forami to przecież nie pikuś, tak? Odpowiedz Link
szprota ODPOWIADAM YAVORIUSOWI 14.11.04, 15:07 Rezerwat Utopia, Kury, Piotrków Trybunalski i Żyrardów :) Odpowiedz Link
lolik2 WRESZCIE CHŁOPAKI ZACZYNAJĄ COŚ 13.11.04, 21:46 WYGRYWAĆ hej Śląąąąąąsk! hej Śląąąąąsk! hej Śląsk, hej Sląsk, heeeej Śląąąask!!! lalalala lalalala lalalalalalalaaaaa!!!!! Odpowiedz Link
szprota ZYSKAŁAM 14.11.04, 15:54 płaczność przelewem bezchusteczkowym PS żartuję makarbycznie :P Odpowiedz Link
yavorius ODPOWIADAM ZAMKOWI 15.11.04, 11:18 Najlepszą na świecie, Mażiniaczkową :)) Pozdrowienia przekażę, ale już na tym etapie naszej rozmowy mogę stwierdzić, iż na pewno pozdrawiamy :)))) Odpowiedz Link
maginiak RÓWNIEŻ POTWIERDZAM 16.11.04, 11:25 Bo uwielbiam grzeszyć, najlepiej od razu. Odpowiedz Link
aard Z PRZYKROŚCIĄ INFORMUJĘ 15.11.04, 12:51 że będę musiał usunąć ze względu na mołoliterowość :/ Ale cieszy mnie meritum. A skoro Ty z Wrocławia/ okolic, to trzeba by Cię z Wiedźmunem poznać :-) Odpowiedz Link
lolik2 A TAK, ZAPOMNIAŁAM O LITEROWOŚCI 15.11.04, 13:44 z serii "z życi wzięte": ja, jako lolik, jestem jak zwykle za... Wrocław to takie miasto, jak z telenoweli argentyńskiej, ze na pewno się okaze, ze się już gdzieś kiedyś poznaliśmy... Odpowiedz Link
aard SWATAM 15.11.04, 13:53 W takim razie, informuję go czym prędzej. Zdradź jeszcze tylko, Droga Loliczko, czy nie masz czasem na imię Dorota? Odpowiedz Link
lolik2 ale z ciebie S. W. A. T. 15.11.04, 13:59 nie, Dorotka była tylko jedna, porwało ją tornado i miała różne przygody, np. spotkała jedną panią, która sobie odkręcała głowy... ja nie spotkałam nigdy takiej pani Odpowiedz Link
aard SWOT 15.11.04, 14:03 Strenghts: nie zna żadnej Dorotki oprócz tej australijskiej Weeknesses: jak dotychczas nie stwierdzono Opportunities: mieszka we Wrocławiu/ okolicach Threats: nie wiadomo, czy Wiedźmun sie odezwie, bo sie pilnie uczy w tym tygodniu (do czwartku, kiedy to przyjeżdża do Łodzi, hurra!!) Dzierżbór występuje w analizie finansowej i nie tylko! Odpowiedz Link
lolik2 A TO JUZ WIEM 15.11.04, 14:08 grałam taką postacią w Diablo - + 10 odwagi do obrony przed silikonowymi wampirzycami :) Odpowiedz Link
lolik2 NIE WIEM CO TY NA TO, ALE 15.11.04, 15:40 mam silikonową podkładkę pod mysz..... hmmm Odpowiedz Link
szprota ZACHWYCAM SIĘ 18.11.04, 03:27 na wieść, że ktoś jeszcze czytał "Dorotkę u Króla Gnomów" :D Odpowiedz Link
pawel-strzalka MOGE KAWAŁ O CHIPSACH OPOWIEDZIEĆ? 17.11.04, 16:14 opowiem dopiero jak ktoś napisze że chce, bo on jest obrzydliwy i po nim się nie je chipsów Odpowiedz Link
aard JA POPROSZE 17.11.04, 16:25 Z rozkosza przyjme wszystko, co mnie zniecheci do czipsow Odpowiedz Link
pawel-strzalka PROSZĘ UPRZEJMIE 17.11.04, 16:32 Bardzo stara qrwa chciała przejść wreszcie na emeryturę, dawno już nie miała klienta więc chciała zakończyc służbę ostatnim numerkiem. Znalazła odpowiedniego gościa: młody, przystojny. Ale że dawno nie była używana to zarosła tu i tam. Przed ostatnim stosunkiem doprowadzajac się do stanu używalności wyskrobała z pomiędzy nóg pozostałości po dawnych klientach i schowała pod poduszkę. Przyszedł klient, zrobili swoje, zaraz po stosunku qrwa- emerytka pobiegła do łazienki. Wraca po kilku minutach i pyta: -jak sie spisałam? -byłaś super, a te chipsy co trzymasz pod poduszką były pyszne... Odpowiedz Link
szprota ODROBIŁAM 18.11.04, 03:35 wszelkie zaległości na RU. Aleśwa tych postów nanieśli...! Odpowiedz Link
pawel-strzalka BABCIU JA JUŻ NIE ZJEM TEGO KARTOFLA 18.11.04, 14:00 <pokorny i kulturalny wnuczek czeka aż listonosz przyniesie emeryturkę> Odpowiedz Link
pawel-strzalka A NA TABLICY TAKI WIDNIAŁ NAPIS: 18.11.04, 16:21 OTO MEHMEDPASZA, NAJWIĘKSZY POŚRÓD MĄDRYCH, I MOŻNYCH TEGO ŚWIATA, ZIŚCIL ŚLUB SERCA SWEGO, WŁASNYM STARANIEM I SUMPTEM, WZNIÓSŁ MOST NA RZECE DRINIE, NA OWEJ WODZIE GŁĘBOKIEJ I RWĄCEJ, POPRZEDNICY JEGO NIC NIE POTRAFILI DOKONAĆ, UFAM, ŻE Z ŁASKI NIEBA BUDOWLA JEGO TRWAC BĘDZIE, ŻYWOT MU W SZCZĘŚLIWOŚCI SCHODZIĆ, A TROSK ŻADNYCH NIGDY NIE ZAZNA, ALBOWIEM ZA ZYCIA ŁOŻYŁ NA BUDOWLE I ZŁOTO I SREBRO; WSZELAKO NIKT NIE POWIE, IŻ NA MARNE POSZŁO MIENIE NA TAK WZNIOSŁY CEL PRZEZNACZONE. BADI, KTÓRY NAOCZNYM ŚWIADKIEM BYŁ ROBÓT UKOŃCZENIA, UŁOŻYŁ NAPIS: "OBY ALLACH BŁOGOSŁAWIŁ TĘ BUDOWLĘ, TEN MOST PRZEDZIWNEJ PIĘKNOŚCI!" Odpowiedz Link
latajacy_rosomak WRÓCIŁEM 18.11.04, 19:40 z "Klubu Nauczyciela". Trochę szyszek na szali. Nawet kobiety pod krawatem. Wychodzi dyrektor i czyta tekst z kartki. Jego pierwsze słowa brzmią: "Pewnego śnieżnego lipcowego wieczoru..." Autorzy nieznani;) Odpowiedz Link
lolik2 TO JEST 19.11.04, 09:27 lancuszek SRANIA NA LANCUSZKI. Jesli srasz na lancuszki szcescia wyslij ten lancuszek wszystkim (wlacznie ze mna). Jesli wyslesz to: - 5 osobom - nic sie nie stanie - 10 osobom - nic sie nie stanie -15 osobom - tez pewnie nic sie nie stanie -20 osobom zgadnij co sie stanie -666 osobom - tez sie kurwa nic nie stanie Otoz to : Nic sie kurwa nie stanie Ania nie wyslala lancuszka i nic sie jej nie stalo Grzes wyslal lancuszek i nic mu sie nie stalo Robert nie wyslal lancuszka i zapierdolil go tramwaj ale nie wiadomo jaki byl zwiazek z lancuszkiem Jas wyslal lancuszek i dostal wpierdol od 20 dresiarzy wracajacych z Lazienkowskiej , nastepnym razem nie wysle lancuszka i tez pewnie dostanie wpierdol... Odpowiedz Link
szprota PRZYŁĄCZAM SIĘ DO PIERDOLENIA 19.11.04, 15:27 ja nie wychodzę, zostaję w domu, przedarcie się do teskacza mi wystaczy zajebiscie jest ja chcę w Bieszczady Odpowiedz Link
yavorius NUDZI MI SIĘ NIE MAM DO KOGO RYJA OTWORZYĆ W PRACY 19.11.04, 18:11 Bubu ;/ Chcę do domu!!! Odpowiedz Link
szprota PRZESYŁAM YAVOROWI 19.11.04, 18:20 sążniste mejle z gwoździami z dżołmonstera, a on jeszcze narzeka, że nudno :P Odpowiedz Link
yavorius CHCĘ DO DOMU, JESTEM ZNUŻONY 19.11.04, 18:28 Jakkolwiek dziękuję za maile, to ja chcę do domku już :((( Odpowiedz Link