Dodaj do ulubionych

Trump i ogólnoświatowa rewolucja

02.03.16, 02:27
Tak, jestem jego zwolennikiem.
Pewnie normalnie bym na niego nie głosował. Ale czasy są wyjątkowe. Obama wymówił wojnę własnego narodowi, politpoprawność niczym NKWD-wska czy Goebelsowska propaganda zamienia słowa w otwarty terror w całym Zachodnim świecie. Wściekła nietolerancja światowego lewactwa przekracza kolejne granice każdego dnia.

Jak długo to będzie trwać? Czy świat się wreszcie obudzi? Czy może już się obudził? Czy dojdzie wreszcie do upragnionej prawicowej rewolucji? Czy jest to możliwe?
Lewactwo jest zjednoczone, mówie jednym głosem, ma po swojej stronie wszystkich aktywnych polityków i media. Ma w garści organy ścigania i prześladowania. Prawica jest natomiast całkowicie w rozsypce. Jest przerażona, zaszczuta i bezbronna. Wydaje się więc że sprawa skończona.

Czy jednak na pewno? Czy Trump jest tym mesjaszem i nadzieją dla tych których politpoprawność wdeptała w błoto? Czy potrafimy się podnieść, zjednoczyć i doprowadzić do ogólnoświatowej rewolucji prawicowo-konserwatywnej? Za Trumpem?
Czy stać nas na doprowadzenie do upadku EU, to upadku lewactwa, do przejęcia mediów, do przejęcia uniwerstytetów i szkół? Do wymazania języka politpoprawności na zawsze? Do konstytucyjnego zakazu używania tego języka? Do reinkarnacji narodowych państw w Europie, z własną tradycją, zwyczajami, walutą i kulturą? Z wolnością ekspresji i słowa?

Czy to jest jeszcze możliwe?
Obserwuj wątek
    • maria421 Re: Trump i ogólnoświatowa rewolucja 02.03.16, 08:38
      Witaj Swiatlo! :-)

W Europie maluja Trumpa jako diabla z rogami. Co prawda H. Clinton nie wznieca takiego entuzjazmu jak Obama 8 lat temu (najwyrazniej w klasyfikacji parytetow kolorowi mezczyzni stoja wyzej niz biale kobiety) , ale gdyby opiniotworczy Europejczycy mieli prawo glosu w USA to na pewno glosowaliby na Clinton.

Ja pozostawiam sprawy amerykanskie Amerykanom, choc sprawy amerykanskie nie sa tylko amarekanskie, biorac pod uwage militarna i polityczna wage USA w swiecie.

Do rozpadu UE nie doprowadzi zadna rewolucja prawicowo-konserwatywna. Do rozpadu UE juz doprowadzaja uchodzcy.

Ja zadnego rozpadu UE nie chce.
      • lepian4 Re: Trump i ogólnoświatowa rewolucja 02.03.16, 11:33
        Nie uchodzcy doprowadzaja do upadku UE, tylko unijni biurokraci, ktorzy nas od lat perfidnie oszukuja. Fala uchodzcow unaocznila jedynie absurdalnosc Unii Europejskiej, w ktorej uczciwych obywateli kara sie za wedkowanie bez stwosonwej karty wedkarskiej. Jednoczesnie znosi sie wszelkie normy prawne dla muzulmanskiej biedoty i masy analfabetow, ktorzy nigdy nie beda musiel pracowac. Mamy wiec do czynienia z lewacka odmiana niewolnictwa, ale ciagle nam sie to podoba, wiec nie ma problemu.

Trump jest w swych wypowiedziach kontrowersyjnych, choc w przeciwienstwie do kontrahentki uczciwie placi podatki. Bez watpienia nie bylby tez gorszym prezydentem od zbrodniarza Obamy, odznaczanegodla niepoznaki przez lewactwo licznymi nagrodami pokojowymi
        • jureek Re: Trump i ogólnoświatowa rewolucja 03.03.16, 09:50
          lepian4 napisał:

> Trump jest w swych wypowiedziach kontrowersyjnych, choc w przeciwienstwie do ko
          > ntrahentki uczciwie placi podatki.

Od tych Polaków zatrudnianych na czarno też uczciwie płacił podatki?
          • lepian4 Re: Trump i ogólnoświatowa rewolucja 03.03.16, 12:46
            A co, tez zbierales u niego truskawki?

Moze twoim zwyczajem wkleisz stosowny link w tej sprawie?

O ile mi wiadomo Tram jest politykiem, ktory uwaza, ze jest bogatszy, niz powszechnie szanowane instytucje jego majatek oszacowuja. Clan Clintonow tak nigdy nie postepowal. Wrecz przeciwnie, zwykle ukrywali swe "zyski " polityczne
            • jureek Re: Trump i ogólnoświatowa rewolucja 03.03.16, 13:01
              lepian4 napisał:

> A co, tez zbierales u niego truskawki?

Dlaczego też? W przypadku Trumpa nie chodziło o zbieranie truskawek, tylko nielegalne zatrudnianie Polaków na budowach. Jeśli ktoś taki pierniczy potem o zwalczaniu nielegalnej imigracji, to jest dla mnie po prostu niewiarygodny.

> Moze twoim zwyczajem wkleisz stosowny link w tej sprawie?

www.spiegel.de/politik/ausland/usa-marco-rubio-und-ted-cruz-fuehren-donald-trump-vor-a-1079372.html
              • lepian4 Re: Trump i ogólnoświatowa rewolucja 03.03.16, 14:04
                Wiarygodnosc jest dla ciebie az tak wazna? To jest dla mnie prawdziwa sensacja.

W tej debacie wyborczej padl jedynie zarzut nielegalnego zatrudniania polskich pracownikow. Jako dowod podano kare, jaka Trump mial zaplacic za ten niecny czyn.

Czemu to dowodzi? Niczemu.
                Tramp rewelacyjne zareagowal na ten zarzut, ktorzy postawili mu rycerze pokoju na garnuszku podatnikow.

W innej rozmowie zarzucono Trumpowi sympatyzowanie z Ku Klux Klanem, gdyz nie zamierzal stosownie do obowiazujacych lewackich norm spolecznych zdystansowac sie do tej organizacji.

Bardzo paskudny czlek, ktory nawet nie chce wspierac Izraela w konflikcie z Palestynczykami!
      • swiatlo Re: Trump i ogólnoświatowa rewolucja 02.03.16, 17:03
        > Ja pozostawiam sprawy amerykanskie Amerykanom, choc sprawy amerykanskie

Sprawy amerykańskie mają zasięg ogólnoświatowy. Obama jest ogólnoświatowym kapłanem lewackiej religii Politpoprawności. To on jest naczelnym architektem europejskiej politpoprawnej zapaści. To on jest architektem ISIS, arabskiej katastrofy, arabskich wojen, Ukrainy, Krymu, inwazji uchodźców. A być może dojdzie i do tego Korea Północna. Bo to jego politpoprawna religia zatruła europejskie elity i media.
        Mam nadzieję że Trump wygra i pójdzie rewolucja w drugą stronę. Że Polska, Węgry i cała Wschodnia Europa to tylko forpoczta tego co się stanie niedługo w całej Europie.
        • maria421 Re: Trump i ogólnoświatowa rewolucja 02.03.16, 17:12
          Nie jestem zwolenniczka Obamy , ale przypomne tylko ze to Bush zaatakowal Irak, usunal Saddama Hussejna ktory byl tyranem, ale trzymal swoj kraj w ryzach. To ta interwencja Busha ,ktora w szczytnym zamiarze miala przyniesc demokratyzacje Iraku , przyniosla destabilizacje calego regionu.

Pozwole sobie tez przypomniec, ze polityczna poprawnosc nie jest dzielem Obamy, ona juz istniala wczesniej, zanim Obama zostal prezydentem.

Mysl o pani Clinton piastujacej urzad prezydenta USA mnie przeraza. Z drugiej strony Trump tez nie jest z mojej bajki.
          • swiatlo Re: Trump i ogólnoświatowa rewolucja 02.03.16, 19:16
            maria421 napisała:

> Nie jestem zwolenniczka Obamy , ale przypomne tylko ze to Bush zaatakowal Irak,
            > usunal Saddama Hussejna ktory byl tyranem, ale trzymal swoj kraj w ryzach. To
            > ta interwencja Busha ,ktora w szczytnym zamiarze miala przyniesc demokratyzacje
            > Iraku , przyniosla destabilizacje calego regionu.
            >
            > Pozwole sobie tez przypomniec, ze polityczna poprawnosc nie jest dzielem Obamy,
            > ona juz istniala wczesniej, zanim Obama zostal prezydentem.
            >

To wszystko prawda, Bush zapoczątkował całą katastrofę. Z tym że on by zostawił armię w Iraku i trzymał arabię za mordę, więc do ISIS by nie doszło. Obama natomiast w środku całego chaosu spowodowanego przez Busha po prostu sobie z Iraku wyjechał i go olał w imię polipoprawności i przepraszania za bycie Ameryką.
            O ile faktem jest że Bush swoją katastrofalną polityką zapoczątkował chaos, to Obama go jeszcze zwielokrotnił i rozszerzył.
            Co to politpoprawności to ta zatruta ideologia pełza już od paru dekad, ale to Obama nadał jej siłę administracyjną. To on uczynił ją oficjalną i przymusową ideologią USA, a od USA poszło na Europę.

• lepian4 Re: Trump i ogólnoświatowa rewolucja 03.03.16, 08:47
              Bush nie jest prekursorem problemow z Irakiem. Ten proces rozpoczal sie juz znacznie wczesniej. Winnych szukalbym raczej w Arabii Saudyjskiej, albo Kuwejcie. Warto jednak dokonac porownania jego dzialanosci i Obamy. Bush dokonujac ataku na swych wczesniejszych sojusznikow, wracal z rzesza jencow. Obama, Laureat Pokojowej Nagrody Nobla, takowych jencow nie posiadal, poniewaz jego atakow drronow nikt nie przezyl.

Dlatego
      • swiatlo Re: Trump i ogólnoświatowa rewolucja 04.03.16, 17:21
        > Ja zadnego rozpadu UE nie chce.

A ja właśnie tego chcę. Całkowitego jej rozpadu, śmierci i kompromitacji. Pod każdym możliwym względem.
        • maria421 Re: Trump i ogólnoświatowa rewolucja 04.03.16, 19:11
          swiatlo napisał:

> A ja właśnie tego chcę. Całkowitego jej rozpadu, śmierci i kompromitacji. Pod k
          > ażdym możliwym względem.

I co to komu da? Co da Polsce?
          • swiatlo Re: Trump i ogólnoświatowa rewolucja 04.03.16, 19:57
            maria421 napisała:

> I co to komu da? Co da Polsce?

Nie patrz się co to da, ale co przeciwna opcja zniszczy. Czyli upadek wszystkiego co znamy. Całej naszej przeszłości i teraźniejszości, wszystkiego czym jesteśmy.

• maria421 Re: Trump i ogólnoświatowa rewolucja 05.03.16, 08:42
              swiatlo napisał:

> Nie patrz się co to da, ale co przeciwna opcja zniszczy. Czyli upadek wszystkie
              > go co znamy. Całej naszej przeszłości i teraźniejszości, wszystkiego czym jeste
              > śmy.

Pytalam co da nam, czyli Polsce, upadek Unii Europejskiej.
              • maria421 Ted Cruz 06.03.16, 10:27
                co on wlasciwie robi w tych pre-eliminacjach?
                Przeciez on , jako nie urodzony w USA nie jest "eligible".
                • swiatlo Re: Ted Cruz 07.03.16, 18:52
                  Szykuje się Trump - Cruz. Właściwie to być może nawet jestem bardziej za Cruzem. Jest on faworytem najbardziej hardkorowych konserwatystów: tych od "pistolet, Biblia i Ojcowie Założyciele". Zapowiada zniesienie urzędu podatkowego, czyli IRS, jeden flat tax, całkowitą likwidację Obamacare, fizyczną zagładę ISIS, poparcie Izraela, powrót to chrześcijańskich korzeni. Boją go się jeszcze bardziej niż Trumpa.
                  Dla mnie jeden albo drugi jest bardzo dobry. Nawet chyba się skłaniam ku Cruzowi.
                  • maria421 Re: Ted Cruz 07.03.16, 19:27
                    swiatlo napisał:

> Szykuje się Trump - Cruz. Właściwie to być może nawet jestem bardziej za Cruzem
                    > . Jest on faworytem najbardziej hardkorowych konserwatystów: tych od "pistolet,
                    > Biblia i Ojcowie Założyciele". Zapowiada zniesienie urzędu podatkowego, czyli
                    > IRS, jeden flat tax, całkowitą likwidację Obamacare, fizyczną zagładę ISIS, pop
                    > arcie Izraela, powrót to chrześcijańskich korzeni. Boją go się jeszcze bardziej
                    > niż Trumpa.
                    > Dla mnie jeden albo drugi jest bardzo dobry. Nawet chyba się skłaniam ku Cruzow
                    > i.

No ale co z jego "eligibility" jezeli nie jest "natural born citizen"?
                    • swiatlo Re: Ted Cruz 07.03.16, 20:04
                      Jego matka to Amerykanka, natomiast ojciec w momencie urodzenia Teda był na amerykańskich papierach azylanckich. Byli oboje na kontrakcie w Kanadzie w momencie kiedy Ted się urodził. Tak więc to jeśli chodzi o fakty.
                      Nie znam się na prawnych detalach, ale jakby nie był eligible to by go już zniszczyli. Mamy do czynienia z wyborami w USA: najbardziej bezwzględną walką polityczną na świecie. Cała technologia, media, największe łby w prawie, historii, psychologii, socjologii, manipulacji i PR, największe łby w tworzeniu i niszczeniu ludzi. Gdyby była najmniejsza podstawa że on nie jest eligible to jego już by w wyborach nie było.
                      • maria421 Re: Ted Cruz 07.03.16, 20:09
                        Niektorzy uwazaja ze "natural born citizen" to tylko taki ktory urodzil sie na terenie USA.
                        Pamietasz ze Obamy tez sie czepiali?

No ale jezeli to nie jest przeszkoda, to ok.
                        • swiatlo Re: Ted Cruz 07.03.16, 20:23
                          > Pamietasz ze Obamy tez sie czepiali?

Czepiali się, co nie zmieniło faktu że przez osiem lat niszczy kraj na stanowisku prezydenta.
                          • maria421 Re: Ted Cruz 07.03.16, 20:30
                            swiatlo napisał:

> Czepiali się, co nie zmieniło faktu że przez osiem lat niszczy kraj na stanowis
                            > ku prezydenta.

Wiesz, mnie wlasciwie nie zalezy na tym kim bedzie nastepny prezydent USA , wystarczy mi zeby to nie byla Hilary Clinton.
                            • swiatlo Re: Ted Cruz 07.03.16, 20:34
                              maria421 napisała:

> Wiesz, mnie wlasciwie nie zalezy na tym kim bedzie nastepny prezydent USA , wys
                              > tarczy mi zeby to nie byla Hilary Clinton.

Ani Sanders, oczywiście.... :)
    • swiatlo Re: Trump i ogólnoświatowa rewolucja 03.03.16, 19:57
      A propos rewolucji: Republikanie właśnie dokonują samodestrukcji. Oni tak sami się boją Trumpa że się jednoczą przeciwko jemu na korzyść Demokratów. Odnoszę wrażenie że szykuje się niezła polityczna zadyma w USA.
      • lepian4 Re: Trump i ogólnoświatowa rewolucja 04.03.16, 09:47
        Tak dzis obroncy demokracji postrzegaja demokracje. Demokracja jest dzis jedynie wtedy zagwarantowan, gdy wygrywaja lewac i ich marionetki. Nic dodac, nic ujac. Ja mam nadzieje, ze Trump wygra.
        Facet nie musi sie zgrywac: reprezentuje jedynie swoj swiatopoglad, nie obce lobby. Jest przeciwko TTIP, podobnie jak za natychmiastowym zakonczeniem pseudo humianitarnych pomocy militarnych, Chce wycofac amerykanskie wojska z Syrii, nie zamierza wspierac Izraela w ich zbrodniczych patologiach, jest za zlikwidowaniem przymusowych ubezpieczen zdrowotnych...
        Kurna, nie przypuszczalem, ze Ameryka ma jeszcze takich obywateli!
        • swiatlo Re: Trump i ogólnoświatowa rewolucja 04.03.16, 17:25
          Nie chce się wycofać z Syrii, a wprost przeciwnie, chce interwencji w celu zniszczenia ISIS. Poza tym jest za wsparciem Izraela. Nie rozumiem jakie "zbrodnicze patologie" masz na myśli. Masz na myśli wolę przetrwania?

Reszta się zgadza.

• lepian4 Re: Trump i ogólnoświatowa rewolucja 08.03.16, 11:25
            Jasne, Trump chce zakonczyc wszelkie militarne misje pseudo humanitarne, ale nie wyklucza konfrontacji militarnych. To wcale nie wyklucza wojen, wrecz przeciwnie. W przeciwienstwie do Obamy nie bedzie to tajna gra komputerowa dronow.

My w Europie mamy tez ciekawa opcje, ktora wypadaloby jak najszybciej zakonczyc: kazdy Afganczyk w swojej ojczycznie jest dla nas potencjalnym terrorysta, w Europie kazdy z nich nas kulturowo wzbogaca! Jak jest to mozliwe?

Z Izraelem lacza Ameryke przecudne mniej lub bardziej oficjalne zwiazki. To miedzy innymi przyczynia sie do destrukcyjnej roli Izraela na Bliskim Wschodzie. To jest fakt i nie ma sensu o tym dyskutowac. Izrael chce, czy nie chce, musi spojrzec prawdzie w oczy, bez nawiazania normalnych stosunkow z sasiadami, nigdy nie beda mieli spokoju. Bez nieustannej pomocy finasowej ze Stanow Izraelczycy predzej zmadrzeja. Mozna by pojsc dalej i przy pomocy Trumpa zlikwidowac podatek koszerny- postawowe zrodlo finansowania tego zbrodniczego rasizmu przeplecionego Shoha bajkami i wrodzonym zarozumialstwem.
            • maria421 Re: Trump i ogólnoświatowa rewolucja 08.03.16, 11:46
              Lepian, Izrael jest jedynym krajem na Bliskim Wschodzie ktory Zachodowi nie zagraza.

Z sasiadami takimi jak Jordania czy Egipt Izrael ma od dluzszego juz czasu calkiem normalne stosunki.
              Do nawiazania "normalnych stosunkow" potrzebna jest wola OBU stron, ale Ty, w Twoim antysemickim widzie wymagasz jej tylko od Izraela.

• lepian4 Re: Trump i ogólnoświatowa rewolucja 11.03.16, 14:32
                Tak jest, Jordania nam zagraza! W innym watku uznalas, ze zaraza sie szerzy, a tutaj bez zazenowania wmawiasz mi, ze jestem antysemitom, co w twoim przekonniu jest moralnym ukaraniem mnie, za te niecne slowa Trumpa! Marycha, Marycha, oszczedz wstydu!
                • maria421 Re: Trump i ogólnoświatowa rewolucja 11.03.16, 15:00
                  Lepian, gdybys nie byl antysemita, to by Cie nie interesowalo zydowskie pochodzenie osob ktorych nie darzysz sympatia.

Co do Jordanii - tak samo eksportuje terrorystow i podzegajacych do dzihadu imamow jak wiele innych krajow muzulmanskich. Zarkawi byl Jordanczykiem.
                  • maria421 Wybory w USA a sprawa Polska 19.05.16, 08:51
                    Urzad nastepnego prezydenta USA obejnie albo Donald Trump, albo Hilary Clinton.

Wedlug ministra Morawieckiego jest to "wybor miedzy dzuma a cholera", Szydlo zada przeprosin od Billa Clintona za zniewage Polakow slowami porownujacymi PiS do Putina, Kaczynski wysyla go za to do psychiatry.

Czy oni nie wiedza ze za niecaly rok beda musieli utrzymywac stosunki dyplomatyczne albo z "dzuma" albo "z cholera"? Ze mozliwe ze beda musieli utrzymywac stosunki dyplomatyczne z administracja Hilary Clinton ktorej malzonka do psychiatry wysylaja?

Swoja droga, wysylanie krytykow do psychiatry to sowiecka metoda...
                    • astra18 Re: Wybory w USA a sprawa Polska 19.05.16, 09:12
                      maria421 napisała:

> Urzad nastepnego prezydenta USA obejnie albo Donald Trump, albo Hilary Clinton.
                      >
                      > Wedlug ministra Morawieckiego jest to "wybor miedzy dzuma a cholera", Szydlo za
                      > da przeprosin od Billa Clintona za zniewage Polakow slowami porownujacymi PiS d
                      > o Putina, Kaczynski wysyla go za to do psychiatry.

Chciałabym zobaczyć ten cytat w którym Kaczyński wysyła Clintona do psychiatry.
                      Nie tytuły tylko konkret.

"
                      >
                      > Czy oni nie wiedza ze za niecaly rok beda musieli utrzymywac stosunki dyplomaty
                      > czne albo z "dzuma" albo "z cholera"? Ze mozliwe ze beda musieli utrzymywac sto
                      > sunki dyplomatyczne z administracja Hilary Clinton ktorej malzonka do psychiatr
                      > y wysyłają?

Proponuje przeczytać stanowisko ambasady USA w Polsce - wypowiedz Clintona nie jest oficjalnym stanowiskiem USA wiec w razie wygranej pani Clinton to ona, nie po raz pierwszy chyba, będzie świecić oczami za swojego męża.

>
                      > Swoja droga, wysylanie krytykow do psychiatry to sowiecka metoda..

Sikorski to potrafi, nie?

• astra18 Re: Wybory w USA a sprawa Polska 19.05.16, 09:14
                        Do tych "metodologów" sowieckich metod dodać muszę bo sie uduszę nazwisko Niesiołowskiego który innym językiem nie przemawia.
                      • maria421 Re: Wybory w USA a sprawa Polska 19.05.16, 09:38
                        astra18 napisał:

> Chciałabym zobaczyć ten cytat w którym Kaczyński wysyła Clintona do psychiatry.
                        > Nie tytuły tylko konkret.

Sluze video :

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,20091475,kaczynski-odpowiada-na-slowa-clintona-jesli-ktos-twierdzi.html
                        Jezeli Kaczynski mowi ze Clinton jest "w stanie ktory nalezy zbadac metodami medycznymi", to do jakiego lekarza go odsyla, Astro?

Do internisty? Do kardiologa? Czy do psychiatry?

> Proponuje przeczytać stanowisko ambasady USA w Polsce - wypowiedz Clintona nie
                        > jest oficjalnym stanowiskiem USA wiec w razie wygranej pani Clinton to ona, nie
                        > po raz pierwszy chyba, będzie świecić oczami za swojego męża.

Astra, pani Clinton jako prezydent USA nie bedzie za nikogo swiecic oczami, nawet za wlasnego malzonka.
                        Oczywiscie Bill nie mowi w imieniu Hilary, ale w czasie kampanii prezydenckeij w USA Bill nie mowi niczego co by moglo zaszkodzic Hilary. Wiec przyjmij jako pewnik ze publiczne opinie Billa sa podzielane przez Hilary.

> Sikorski to potrafi, nie?

Bo nazwal Macierewicza swirem?

Sowieckie metody to robienie swirow z KRYTYKOW wladzy, a nie odwrotnie.
                        • astra18 Re: Wybory w USA a sprawa Polska 19.05.16, 10:00
                          maria421 napisała:

> astra18 napisał:
                          >
                          > > Chciałabym zobaczyć ten cytat w którym Kaczyński wysyła Clintona do psych
                          > iatry.
                          > > Nie tytuły tylko konkret.
                          >
                          > Sluze video :
                          >
                          > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,20091475,kaczynski-odpowiada-na-slowa-clintona-jesli-ktos-twierdzi.html
                          > Jezeli Kaczynski mowi ze Clinton jest "w stanie ktory nalezy zbadac metodami me
                          > dycznymi", to do jakiego lekarza go odsyla, Astro?
                          >
                          > Do internisty? Do kardiologa? Czy do psychiatry?

Do geriatry.stanami lekkiej lub zaawansowanej demencji lekarz tej specjalizacji sie zajmuje.

>
                          > > Proponuje przeczytać stanowisko ambasady USA w Polsce - wypowiedz Clinton
                          > a nie
                          > > jest oficjalnym stanowiskiem USA wiec w razie wygranej pani Clinton to on
                          > a, nie
                          > > po raz pierwszy chyba, będzie świecić oczami za swojego męża.
                          >
                          > Astra, pani Clinton jako prezydent USA nie bedzie za nikogo swiecic oczami, naw
                          > et za wlasnego malzonka.
                          > Oczywiscie Bill nie mowi w imieniu Hilary, ale w czasie kampanii prezydenckeij
                          > w USA Bill nie mowi niczego co by moglo zaszkodzic Hilary. Wiec przyjmij jako p
                          > ewnik ze publiczne opinie Billa sa podzielane przez Hilary.

Przyjmuje na szczęście stanowisko ambasady USA w Polsce.
                          I tego sie trzymajmy.
                          >
                          > > Sikorski to potrafi, nie?
                          >
                          > Bo nazwal Macierewicza swirem?
                          >
                          > Sowieckie metody to robienie swirow z KRYTYKOW wladzy, a nie odwrotnie.

Właśnie Sikorski to zrobił teraz choć poprzednicy w czasie swoich rządów rownież .
                          Niesiołowski robił to wtedy i robi teraz wiec nie zagalopuj sie tak.
                          • maria421 Re: Wybory w USA a sprawa Polska 19.05.16, 12:42
                            Mowisz, Astro, ze Kaczynski wysylal Clintona do geriatry? No to przyganial kociol garnkowi :-)
                            Clinton , zblizajacy sie do 70-tki wyglada o wiele mlodziej od Kaczynskiego ktoremu do 70-tki jeszcze 3 lata brakuja.
                            • astra18 Re: Wybory w USA a sprawa Polska 19.05.16, 17:49
                              maria421 napisała:

> Mowisz, Astro, ze Kaczynski wysylal Clintona do geriatry? No to przyganial koci
                              > ol garnkowi :-)

Ja nie mówię że go tam wysyłał, MÓGŁ.

> Clinton , zblizajacy sie do 70-tki wyglada o wiele mlodziej od Kaczynskiego kto
                              > remu do 70-tki jeszcze 3 lata brakuja.

A to tylko wygląd kwalifikuje do wizyty u danego specjalisty?:)
                              Ciekawe...
                              • maria421 Re: Wybory w USA a sprawa Polska 19.05.16, 18:12
                                astra18 napisał:

> Ja nie mówię że go tam wysyłał, MÓGŁ.

Czyli mogl do geriatry albo do psychiatry :-)

> A to tylko wygląd kwalifikuje do wizyty u danego specjalisty?:)
                                > Ciekawe...

Wyglad Kaczysnkiego w pierwszej kolejnosci kwalifikuje go do dentysty . Brrrrr......
                  • lepian4 Re: Trump i ogólnoświatowa rewolucja 20.05.16, 13:25
                    Nie pochodzenie, tylko niecne czyny mnie interesuja.

Choc masz racje, zydowskie pochodzenie jest dzis przyzwoitym alibi dla wielu bandytow
                    • maria421 Re: Trump i ogólnoświatowa rewolucja 20.05.16, 14:28
                      lepian4 napisał:

> Nie pochodzenie, tylko niecne czyny mnie interesuja.

To pisz o czynach nie o pochodzeniu.

> Choc masz racje, zydowskie pochodzenie jest dzis przyzwoitym alibi dla wielu ba
                      > ndytow

Mowilam zebys pisal o czynach, nie o pochodzeniu.
      • maria421 Re: Trump i ogólnoświatowa rewolucja 04.03.16, 09:48
        swiatlo napisał:

> A propos rewolucji: Republikanie właśnie dokonują samodestrukcji. Oni tak sami
        > się boją Trumpa że się jednoczą przeciwko jemu na korzyść Demokratów. Odnoszę w
        > rażenie że szykuje się niezła polityczna zadyma w USA.

Slyszalam jednego komentatora ze Trump potrafi zmobilizowac tych, ktorzy nie chodza na wybory bo nie wiedza na kogo glosowac. Prawda to?
    • zbyfauch Z kim kojarzy się 04.03.16, 20:30
      Trump.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka