rstrzyzynski 15.08.05, 22:18 Witam, Jestem konsultantem z 7 letnim doswiadczeniem w obszarze SD, MM oraz IS Retail. Szukam stalej pracy lub kontraktu w Trojmiescie. Czy ktos wie jak wyglada rynek pracy dla SAPowcow w Trojmiescie? Pozdrawiam, Radek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niesmialy Re: SAP w Trojmiescie 16.08.05, 09:28 Spróbuj w LST albo w Prokomie Powodzenia Odpowiedz Link
rstrzyzynski Re: SAP w Trojmiescie 16.08.05, 14:15 Dzieki, Czy ktos moze mi powiedziec cos wiecej o firmie LST (czy maja projekty, czy sie rozwijaja)? Odpowiedz Link
amoremio Re: SAP w Trojmiescie 16.08.05, 20:36 Kiedys mocno "sapali" - implementowali np. "R/3-beverage" niemieckiej firmy COPA (teraz sap-czesc COPY polknieta przez SAP, a "R/3-..." wmontowana jako "IS-beverage"). Ale ktos mi kiedys mówil (moze sie mylil), ze bylo-minelo....(?) Co innego KOMA - ci napewno "pruja" do przodu. O ile wiem, glównie w PP itp. oraz HR - przede wszystkim w przemysle. U nich "cza" byc mocno "technicznym"....... O ile wiem, o ile sie nie myle. Odpowiedz Link