cycollina 02.09.11, 21:49 z wieczornym głodem? Mnie ostatnio dopada głód po 21 :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magnolia.k Re: A jak sobie radzić 02.09.11, 22:15 mnie ratują przegryzki, ostatnio jabłka muszę mieć coś lekkiego do złapania w kuchni.... czasem cokolwiek, ugotowane warzywa w lodówce, w zamrażalniku mieszanki warzywne, orzeszki, morele, byle by omijać chleb :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_matylda2 Re: A jak sobie radzić 03.09.11, 12:47 chleba mi najbardziej brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ss Re: A jak sobie radzić 27.04.13, 04:26 chleb jest najgorszy wieczorem:-) najlepiej jest pic duzo wody, to zmniejsza troche glod, a jak juz nie mozna wytrzymac to dla mnie najlepszy jest pomidor:-) moge Ci napisac z wlasnego doswiadczenia, ze jak wytrzymasz 3 tygodnie walczac z tym wieczornym glodem i zapijajac go woda to organizm tak sie do tego przyzwyczai, ze nie bedzie juz takich napadow, a jesli nawet to bardzo rzadko. Tak bylo u mnie:-) Powodzenia! Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
na_zdrowie_sposob Re: A jak sobie radzić 26.09.13, 15:02 cycollina napisała: > z wieczornym głodem? > Mnie ostatnio dopada głód po 21 :( Pij dużo wody, wzbogać swoją dietę w produkty zawierające duże ilości błonnika pokarmowego- pęcznieje on w żołądku, co sprawia, że szybciej czujemy, ze jesteśmy najedzeni. Uczucie sytości trwa też dłużej. Błonnik jest niezwykle ważnym elementem diety. Unikaj produktów o wysokim IG, gdyż szybko się trawią i po ich zjedzeniu szybciej jest się głodnym. Odpowiedz Link Zgłoś
tobi-sz5 Re: A jak sobie radzić 08.04.14, 10:21 Najlepszy w tym przypadku i chyba najpraktyczniejszy jest chrom. Jeśli przychodzi pora wieczorna i wiesz, że w tym czasie odczuwasz silne napady głodu to wzbogać organizm w odpowiednią porcję chromu. On zahamuje Twój wilczy apetyt, a oprócz tego zwiększy również Twój metabolizm. Można w tym miejscu znajdziesz kilka potrzebnych informacji, które wspomogą Twój problem z podjadaniem: supershape.pl/dieta/ Odpowiedz Link Zgłoś