Gość: Jarek
IP: *.146.71.98.nat.umts.dynamic.eranet.pl
22.01.10, 19:11
Witam. Kupilem telefon w sieci Play tzw.mix, telefon byl dla kogos innego ale to zagmatwana historia w skrócie nie byl doladowywany przez kilka miesięcy i Play zerwal ze mną umowe nakladając 1500zl kary. Potem zaczely sie telefony o zaplacenie kary (dziwne ze nie bylo telefonów ze trzeba doladowac w termine). Wyslalem im przelew 500zł poniewaz nie miałem wiecej kasy. W sumie umowa byla na doladowania 24 X 10zł co daje kwote 240zł wiec kara 1500 jest z księżyca, zapłaciłem im dwa razy tyle. Play windykacja przekazała sprawe do innej firmy windykacyjnej która teraz mnie sciga bo podobno windykacja Play nie mogła ze mnie sciągnąc. Dodam ze wysylalem do nich wiele pism z prosbami,wyjasnieniami i mimo ze mam jeszcze 3 numery u nich w abonamencie dostalem negarywną odpowiedz. Pytanie czy jest szansa wygrac z nimi sprawe? W koncu umowa była na doladowania na kwotę 240zł a ja wyslalem im 500zł. Dziwi mnie to że dzwonią,straszą a nic konkretnego nie robią. Moze jest jakies wyjscie z tej sytuacji. Pozdrawiam