jurekorangetp 06.11.12, 18:00 Poniżej fragment wymiany emaili dotyczących awarii i reklamacji FunPacka Jerzy Kowalewski --- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g Re: Fatalny FunPack (Orange+TP) IP: *.CNet.Gawex.PL 06.11.12, 20:20 z tych emaili wynika, że nie wiesz gdzie się zgłasza uszkodzenia i reklamacje... + ewentualnie skargi do UKE - oczywiście po wyczerpaniu drogi reklamacyjnej u swojego operatora... nic po za tym. Zgłaszajac tam gdzie nie trzeba tzn. przez email do zwykłych kontaktów, zapytań - zawsze dłużnej trwa usuwanie usterki... po za tym nie opisałeś całej sytuacji - bo skoro masz funpacka to dlaczego masz mieć przywracany telefon analogowy zamiast usunięcia usterki. z drugiej strony - skoro masz mieć przywracany telefon analogowy to internetowy nie ma prawa działać w tym momencie. W związku z tym jaśniej należy opisywać swoje posty aby można było z nich coś zrozumieć... i ewentualnie poradzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elf Re: Fatalny FunPack (Orange+TP) IP: *.centertel.pl 06.11.12, 20:51 "Treść tej wiadomości zawiera informacje przeznaczone tylko dla adresata." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elf Re: Fatalny FunPack (Orange+TP) IP: *.centertel.pl 06.11.12, 23:43 Oprócz tego dość ciekawe jest to, że odpowiedzi na maile otrzymujesz w weekend. Nie spotkałem się jeszcze z sytuacją, aby jakaś firma odpowiedziała mi na maila w weekend, do tego w jeden z tych długich, jestem zaskoczony. Odpowiedz Link Zgłoś