Dodaj do ulubionych

Powoli koniec.

25.05.06, 20:24
Zostało mi jeszcze tylko trzy dni. Czuje się całkiem dobrze, schudłam w pasie
(niestety nie mam wagi więc nie wiem ile kg poszło) 5 cm, z tym że teraz jakby
mnie to było widać mam okropną nadzięję że to z powodu okresu który przyszedł
wczoraj (a miał przyjść dzisiaj). Łapie jakiegoś dołka jak sobie myślę że4 to
może nie jest skutek okresu tylko coś źle zrobiłam, wpadam chyba w panikę. :((((

Mam jeszcze pytanie... Co dalej po kopenhaskiej... Myślałam żeby zostawić
sobie poranną kawkę jako śniadanko bo mi tak pasuje, później drugi posiłek
jogrucik naturalny i owocek, a na kolację kanapeczka z ciemego razowego
pieczywka, z szyneczką i żółtym serkiem z dodatkiem warzywek... Nie wiem jak
to dalej ciągnąć, boje się efektu jojo.

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • sezamy1 Re: Powoli koniec. 25.05.06, 22:44
      a ja znow padlem po trzech dniach, nie dla mnie niskie kalorie, zamierzam
      odchudzac sie normalnie. gratuluje wyniku, nie da sie wiecznie szybko chudnac,
      im mniej wazysz tym wolniej chudniesz. a co do odzywiania to mozesz jak na
      kopenhgaskiej tylko wiecej. zadnego cukru ani bialego pieczywa, zieniakow, ciast
      itp. posilki na kopenhaskiej sa zrobione tak, ze masz produkt bialkowy i do tego
      warzywa. to moze byc szkielet diety, urozmaicaj to jakos, ciemne pieczywo,
      orzechy , ziarna...
    • norka84 Re: Powoli koniec. 25.05.06, 23:34
      no wiem, ze nie chudnie sie non stop tak samo. chodzilo mi tylko o to czy
      mozliwe jest zebym przytyla czy to raczej wina okresu ze jednak brzuszek lekko
      nadety, zauwazylam tylko ze zadziej teraz chodze (przy okresie do wc) i nie
      chce mi sie az tak siusiu... oby to bylo przez ten okres... :(

pozdrawiam.
      • sezamy1 Re: Powoli koniec. 25.05.06, 23:53
        dlugie przebywanie na niskokalorycznej diecie, moze skonczyc sie tyciem.
        organizm sie przystosowuje do mniejszej liczby kalorii i zaczyna oszczedzac
        tluszcz. dlatego ta dieta tylko 13 dni moze trwac, bo po dwoch tygodniach
        metabolizm zaczyna zwalniac. dlatego najlepsza opcja na odchudzanie to porzadnie
        jesc i duzo cwiczyc. im wiecej kalorii i z wiekszego pułapu jest deficyt kalorii
        , tym latwiej organizm tluszczu sie pozbywa.
        • norka84 Re: Powoli koniec. 26.05.06, 00:13
          nom wlasnie tak zrobie jak tylko skoncze 13dniową. tylko nie wiem czego unikac
          po kopenhaskiej zeby nie bylo efektu jojo. nie wiem czy moge np dolozyc ciemne
          pieczywko, czy maslo mozna jesc (nieduzo, kapke na kanapeczek), np lyzeczke
          majonezu do jajka... czy mozna jajecznice smazona na oliwie z oliwek, czy owoce
          i jakie... wedline i ser zolty... platki owsiane z mlekiem i orzechami
          wloskimi... duzo tego, mam ogromnie duzo watpliwosci...
          pozdrowienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka