asia249 04.01.07, 13:40 hej z jaką wagą startujesz bo ja 74kg, boze ale gruba jestem,masakra. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nimeska Re: nimesko! 04.01.07, 15:51 a jak sie dzis trzymasz ? ja mam wlasnie kryzys :/ jest mi zimno , wylaczymli mi ogrzewanie :( i juz czekam na 18 do kolacji :D Odpowiedz Link
asia249 Re: nimesko! 04.01.07, 17:15 wiesz dzis jest lepiej, ja tak mialam wczoraj było mi zimno cały dzien i głowa mnie bolała,dzis musiałam wziasc tabletke na ból głowy, a tak nawet ok ja juz po kolacji. Odpowiedz Link
nimeska Re: nimesko! 04.01.07, 17:36 ja chodze pozno spac wiec jeszcze sie powstrzymuje przed marchewka i selerem :D czekam do 19 moze dam rade a dzis za to wypilam 1.2 werbany, 0.6 l rumianku, 0.6 zielonej uff pecherz mi siada ;p Odpowiedz Link
asia249 Re: nimesko! 04.01.07, 18:08 oo to cos jeszcze pijesz , ja tylko wode niegazowana no i poranną kawke i nic wiecej, bo nie wiem czy cos jeszcze mozna pic., powiedz mi jaki ty chlebek brałas do grzanki? Odpowiedz Link
nimeska Re: nimesko! 04.01.07, 18:16 pije herbate zielona i czerowna - bo czarne nie mozna pije tez herbatki ziolowe, rumianek , miete, werbene ... lipe aronie to co lubie a dzis byly grzanki ? ja mam je jutro w IV dniu najlepszy byl by chlepeb ciemny a ze takiego nie posiadam to wezme zwykly tostowy, zwarze go przed pieczeniem i upieke w tosterze :) Odpowiedz Link
beag1 Re: jakie grzanki?? 05.01.07, 23:00 Mam zamiar od poniedziałku zastosowac dietę i włąsnie szukam info o kopenhadzkiej. I tak czytam jak sobie radzicie. Ale jakie grzanki???... w moim jadłospisie nie ma grzanek???? Dawajcie kochane swój jadłospis jak mozecie! Odpowiedz Link