jackussi 13.02.04, 07:41 Dzisiaj prężna grupa bojowa z mojej pracy wybiera się na piwo- ok 20 osób.Czy chodzicie z ludźmi z pracy na piwo lub itp..? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna33 Re: Weekend i co..? 13.02.04, 07:57 Chadzam ale w tej chwili są to wyjścia w zmniejszonym gronie-typu parę osób z wydziału.Kiedyś to były wyjscia w bardzo silnej grupie,teraz jeśli idzie większość ludzi z banku to to się nazywa integracja.Tylko,że polityka tych zarządzających na górze całkowicie mnie do tych integracji zniechęciła.Więc siujdamy się tak po 5-7 najbliższych osób i też jest OK. Odpowiedz Link
sferka Re: Weekend i co..? 13.02.04, 08:35 Kiedyś tak-kilka-kilkanaście osób z wydziału na kręgle i piffko. Teraz już raczej nie-ekipa się zmieniła i generalnie spoważniała. Odpowiedz Link
adhamah Re: Weekend i co..? 13.02.04, 08:54 Nie pracuję, ale z ludzmi z uczelni na piwko chodzę chętnie Odpowiedz Link
gacus2 Re: Weekend i co..? 13.02.04, 09:06 Z kolegamiz pracy nie- duża różnica wieku (ja 22- oni ok 40)- chcociaż ich lubię jakoś nie odwazam się. Z kolegami ze studiów- jasne. Odpowiedz Link