Dodaj do ulubionych

Co myślicie o forach

25.08.10, 22:48
na których blokuje się forumowiczów i usuwa ich wpisy za parę słów prawdy
tłumacząc to wulgaryzmami? Dodam, że wulgaryzmami posługują się właśnie admini
tych forów. Niektórzy tutaj znamy się nie od dziś i wiemy, że są między nami
osoby co potrafią "pojechać po bandzie" niekoniecznie używając wulgaryzmów
.... czyli jak mam to rozumieć ??? Słowne potyczki bez wulgaryzmów są dla
pewnych osób zbyt skomplikowane?

A tak przed snem mnie naszło, w końcu to salon odrzuconych wink Pozdrowienia dla
motłochu z zajazdowego onetu smile
Obserwuj wątek
    • 1.nick.internetowy Re: Co myślicie o forach 25.08.10, 23:12
      Te, pyskata, nazwałaś admina ciulem. Co to jest ciul ?
      • 1.nick.internetowy Re: Co myślicie o forach 25.08.10, 23:26
        Re: O dżizas
        tylko.udaje.magnata 25.08.10, 16:58 Odpowiedz

katimoor.za.pl/gg/buzki/gitara1.gif To sssppppp....j . W podskokach !

Sam spierdalaj
        pyskata.1 25.08.10, 17:01 Odpowiedz

cienka podróbo magnata .... forum jest otwarte dupku tongue_out

Czy magnat uzył wulgarnego słowa ? Nieeee. To ty jesteś wulgarna.
        --
        • 1.nick.internetowy Re: Co myślicie o forach 25.08.10, 23:31
          Re: Sam spierdalaj
          tylko.udaje.magnata 25.08.10, 17:06 Odpowiedz

katimoor.za.pl/gg/buzki/gitara1.gif Ssssppp....aj. Dla ciebie zamkniete.

To zamknij ciulu
          pyskata.1 25.08.10, 17:08 Odpowiedz
          tongue_out

Pyskatka kocha debilne, wulgarne i prymitywne fora. tongue_out
          • 1.nick.internetowy Re: Co myślicie o forach 25.08.10, 23:36
            Jesteś najbardziej ordynarna i prymitywną kobietą na forum, trudno jednak od tego typu wykształcenia wymagac oglady. Warsztat samochodowy to nie uczelnia. Mozna pozwolić sobie na sypanie epitetami przy wymianie oleju czy ogumienia. prawda ? Tylko przykre, ze te naleciałości przenosisz na forum.
            • skiela1 Re: Co myślicie o forach 26.08.10, 00:00
              1.nick.internetowy napisała:

A Ty stoperan potrzebujesz?
              • 1.nick.internetowy Re: Co myślicie o forach 26.08.10, 00:04
                Nie ja, twoja koleżanka ma obstrukcje i parcie na net. Nie czujesz jej cuchnących gazów ? Chyba, ze jesteś przyzwyczajona do fekaliów.
                • jedzoslaw Re: Co myślicie o forach 26.08.10, 00:15
                  Bądźcie łaskawi nie przenosić swojej wojenki do nas.
                  Dziękuję.
                  • 1.nick.internetowy Re: Co myślicie o forach 26.08.10, 00:27
                    Sław, chamstwo trzeba ujawniać. Wreszcie czas połozyć kres panującemu bezhołowiu, jeśli net ma być bez chamstwa. Prawda ? To nie wojenka Sław, to cząstka działalności osoby, którą gościcie na forum. Może Wam wydaje sie ona bez skazy, ale pozory mylą. Dobranoc Sław.
                    • skiela1 Re: Co myślicie o forach 26.08.10, 00:50
                      Może Wam wydaje sie ona bez skazy, al
                      > e pozory mylą

No i co w zwiazku z tym?
                      Ty jestes bez skazy?
                      Kto jest bez skazy?
                      Pyskata znamy,w przeciwienstwie do Ciebie.
                      • 1.nick.internetowy Re: Co myślicie o forach 26.08.10, 08:00
                        skiela1 napisała:
                        > No i co w zwiazku z tym?
                        > Ty jestes bez skazy?
                        > Kto jest bez skazy?
                        > Pyskata znamy,w przeciwienstwie do Ciebie.

Trzeba znać ? Bez tego trudno odróżnić chamstwo od kultury Skiela ? Przecież czytać potrafisz, a odróżnić nie ? winkSkiela, jesteś osobą zrównoważoną, dlatego nie psuj sobie swojego wizerunku broniąc chamstwa.

• skiela1 Re: Co myślicie o forach 26.08.10, 14:50
                          A co mnie obchodzi czyjes chamstwo.
                          Przywitala jak chciala.
                          • 1.nick.internetowy Re: Co myślicie o forach 26.08.10, 19:16
                            skiela1 napisała:

> A co mnie obchodzi czyjes chamstwo.
                            > Przywitala jak chciala.

Z jakim przestajesz, takim się stajesz. Pokaż mi swoich przyjaciół, powiem ci kim jesteś.
                            • wawa.1 Re: Co myślicie o forach 26.08.10, 22:06

>
                              > Z jakim przestajesz, takim się stajesz. Pokaż mi swoich przyjaciół, powiem c
                              > i kim jesteś.

Wtrace siesmile
                              Nie zgadzam sie z tym co powyzej napisalessmile
                    • pyskata.1 Opcja "kopiuj" "wklej" jest mało wiarygodna 26.08.10, 07:20
                      Aby ktoś uwierzył w Twoje wypociny, musiałbyś podać linka do wpisu (co się wiąże
                      z przywróceniem wykasowanych postów) lub ewentualnie zrobił zrzut z ekranu smile
                      • 1.nick.internetowy Re: Opcja "kopiuj" "wklej" jest mało wiarygodna 26.08.10, 07:43
                        pyskata.1 napisała:

> Aby ktoś uwierzył w Twoje wypociny, musiałbyś podać linka do wpisu (co się wiąż
                        > e
                        > z przywróceniem wykasowanych postów) lub ewentualnie zrobił zrzut z ekranu smile

Nie zauważyłam, aby twoje wpisy były skasowane. Przecież je skopiowałam i do dzisiaj wszystkie twoje popisy na forum Zajazd, są. Masz kłopoty ze wzrokiem ?
                        • pyskata.1 Ale cep 26.08.10, 08:51
                          nauczysz się czytać ze zrozumieniem i pisać prawdę, wtedy pogadamy wink
                          • 1.nick.internetowy Re: Ale cep 26.08.10, 19:14
                            pyskata.1 napisała:
                            nauczysz się czytać ze zrozumieniem i pisać prawdę, wtedy pogadamy wink

POKAŻ TROLLICO MOJE KŁAMSTWA. LINK.
                      • jedzoslaw Re: Opcja "kopiuj" "wklej" jest mało wiarygodna 26.08.10, 11:40
                        pyskata.1 napisała:

Pyskata, nie znamy Twojej drugiej, podobno ciemnej strony Mocy, ale przyznam, że
                        zadałem sobie trud wejścia na Ostatni Zajazd. Widzę, że masz tam trwały
                        wizerunek persony non grata. Nie znam Twojej forumowej historii, ale czy nie
                        warto czasem przeanalizować swoje zachowanie i zastanowić się nad sobą? Trudno
                        mi uwierzyć, że te zarzuty są bezpodstawne, choć może się mylę.
                        • pyskata.1 Hehe 26.08.10, 15:14
                          ja tych gamoni nie znam big_grin Nudziło mi się i brakowało adrenalinki to sobie tam
                          wlazłam. Ale już mi się nie nudzi big_grin Zresztą przeciwnik za słaby sad
                          • jedzoslaw Re: Hehe 26.08.10, 15:44
                            pyskata.1 napisała:

> ja tych gamoni nie znam big_grin Nudziło mi się i brakowało adrenalinki to sobie tam
                            > wlazłam. Ale już mi się nie nudzi big_grin Zresztą przeciwnik za słaby sad

Wchodzenie na fora dla samej tylko przyjemności dowalania Bogu ducha winnym nie
                            jest zbyt zdrowe. To najzwyklejsze trollowanie i raczej nie spodziewaj się, że
                            ktoś Cię tu będzie bronił.
                            • pyskata.1 Re: Hehe 26.08.10, 16:31
                              jedzoslaw napisał:

>
                              > Wchodzenie na fora dla samej tylko przyjemności dowalania Bogu ducha winnym
                              nie jest zbyt zdrowe. To najzwyklejsze trollowanie

Masz rację big_grin Jednak z Bogu ducha winnymi chyba przesadziłeś big_grin

> i raczej nie spodziewaj się, że
                              > ktoś Cię tu będzie bronił.

Nawet mi to do głowy nie przyszło smile
                              • jedzoslaw Re: Hehe 26.08.10, 16:46
                                pyskata.1 napisała:

> jedzoslaw napisał:
                                >
                                > >
                                > > Wchodzenie na fora dla samej tylko przyjemności dowalania Bogu ducha winn
                                > ym
                                > nie jest zbyt zdrowe. To najzwyklejsze trollowanie
                                >
                                > Masz rację big_grin Jednak z Bogu ducha winnymi chyba przesadziłeś big_grin

Może i tak, ale czy uważasz za moralną wyższość prowokowanie tych ludzi? Według
                                mnie, oni zachowują się na takim poziomie jak Ty. Akcja -> reakcja.

>
                                > > i raczej nie spodziewaj się, że
                                > > ktoś Cię tu będzie bronił.
                                >
                                > Nawet mi to do głowy nie przyszło smile

Chociaż tyle smile
                                • pyskata.1 Re: Hehe 26.08.10, 16:57
                                  jedzoslaw napisał:

> Może i tak, ale czy uważasz za moralną wyższość prowokowanie tych ludzi? Według
                                  > mnie, oni zachowują się na takim poziomie jak Ty. Akcja -> reakcja.

Ja weszłam grzecznie popisać. Jak zawsze zresztą smile

Nie wiedziałam, że u nich "sssppp....j s....o" oznacza "witaj miło Pyskatko
                                  droga" sad
                                  • jedzoslaw Re: Hehe 26.08.10, 17:06
                                    > Ja weszłam grzecznie popisać. Jak zawsze zresztą smile
                                    >
                                    > Nie wiedziałam, że u nich "sssppp....j s....o" oznacza "witaj miło Pyskatko
                                    > droga" sad
                                    >

Z tego, co piszesz wynika, że lubisz się z nimi drażnić. Musiałaś już wcześniej
                                    zarobić na taką a nie inną opinię.
                                    • pyskata.1 Re: Hehe 26.08.10, 17:11
                                      Pisałam już, że ich nie znam. Jeden był u mnie na forum krótko ale obraził się,
                                      że nikt z nim nie pisze (a my nie siedzimy tam 24 na dobę) i, że jest tam
                                      Gazecia i się wypisał. Sądzisz, że to o to chodzi? uncertain
                                      • jedzoslaw Re: Hehe 26.08.10, 17:44
                                        pyskata.1 napisała:

> Pisałam już, że ich nie znam. Jeden był u mnie na forum krótko ale obraził się,
                                        > że nikt z nim nie pisze (a my nie siedzimy tam 24 na dobę) i, że jest tam
                                        > Gazecia i się wypisał. Sądzisz, że to o to chodzi? uncertain

Być może tak, Gazecia to osobny rozdział wink Ale co do Ciebie to już przyznałaś
                                        się, że lubisz ich wkurzać, zatem nie ma już czego dalej analizować.
                                        • pyskata.1 Re: Hehe 26.08.10, 17:56
                                          Ja lubię wszystkich wkurzać big_grin
                                          • jedzoslaw Re: Hehe 26.08.10, 17:58
                                            pyskata.1 napisała:

> Ja lubię wszystkich wkurzać big_grin
                                            >

Jeśli to wkurzanie niemerytoryczne to nie ma się czym chwalić.
                            • skiela1 Re: Hehe 26.08.10, 18:36
                              jedzoslaw napisał:

> Wchodzenie na fora dla samej tylko przyjemności dowalania Bogu ducha winnym nie
                              > jest zbyt zdrowe. To najzwyklejsze trollowanie i raczej nie spodziewaj się, że
                              > ktoś Cię tu będzie bronił.

Ja bedesmile
                              A nawet jak sobie troluje to jako pyskata, a nie jakis nowo stworzony nick (byt)
                              internetowy.

• pyskata.1 Re: Hehe 26.08.10, 18:39
                                No nie tak do końca, bo jak Pyskatkę zablokowali to musiała skorzystać z innych
                                nicków. Ale już się jej pokończyły sad
                                • skiela1 Re: Hehe 26.08.10, 18:52
                                  > No nie tak do końca, bo jak Pyskatkę zablokowali to musiała skorzystać z innych
                                  > nicków. Ale już się jej pokończyły sad

Chodzi mi tylko o to,ze pyskata tu na S@lonie sie zna, w przeciwienstwie do
                                  jakiegos nicka internetowego.
                                  Nigdy nie stane po stronie nowego twora forumego,klona,ktory zaklada sobie nowe
                                  maski w postaci nowych nickow w jakims tam celu.
                                  Nawet jakby ten klon/troll mial racje nigdy nie dostanie mojego poklasku.
                                  Predzej przyznam racje moim wrogom,ale znanym.Ot takie zasady forumowe mam.
                              • 1.nick.internetowy Re: Hehe 26.08.10, 19:02
                                skiela1 napisała:
                                A nawet jak sobie troluje to jako pyskata, a nie jakis nowo stworzony nick (byt
                                > )
                                > internetowy.

Wytłumacz zatem prosze, na jakiej zasadzie wybiera sie nicki. Ja jestem może
                                nowa i mam nowy nick. Taki zarejestrowałam, bo taki był wolny. Wnioskuję
                                , ze popierasz chamstwo w necie. Aprobujesz chamstwo i trolling według stażu na
                                forum ?
                          • 1.nick.internetowy Re: Hehe przodownica chamstwa=pyskata 26.08.10, 18:04
                            pyskata.1 napisała:

> ja tych gamoni nie znam big_grin Nudziło mi się i brakowało adrenalinki to sobie tam
                            > wlazłam. Ale już mi się nie nudzi big_grin Zresztą przeciwnik za słaby sad

Przypuszczałam, ze jesteś niezrównoważona psychicznie i dobrze sie stało, ze powyzszy post napisałaś jako , że potwierdza moje przypuszczenie. Natomiast jedno jest pewne. Przeciwnik nie jest za słaby, lecz najzwyczajniej w świecie k u l t u r a l n y, czego o tobie w żadnym wypadku powiedzieć się nie da.
                            • pyskata.1 Dupek napisał: 26.08.10, 18:08
                              Przeciwnik nie jest za słaby, lecz najzwyczajniej w świecie k
                              > u l t u r a l n y, czego o tobie w żadnym wypadku powiedzieć się nie da.

Kulturalny zwracając się do innej osoby używa dużej litery tongue_out

P.S. Dlaczego nie piszesz tutaj pod swoim nickiem? Masz coś do ukrycia czy bana?
                              • 1.nick.internetowy Re: Dupek napisał:/ 26.08.10, 18:29
                                pyskata.1 napisała:
                                Kulturalny zwracając się do innej osoby używa dużej litery tongue_out

Z dużej litery zwracam sie do osób które szanuję za ich kulturę. Trollom i chamom stanowczo mówię " nie " i z pogardy dla nich , zwracam sie z małej litery. Ty do ww tzn. chamów i trolli należysz. Wpisy twoje na poziomie klasy 3 szkoły podstawowej, ale mechanik samochodowy wiecej wykształcenia nie potrzebuje. wink
                                • pyskata.1 Re: Dupek napisał:/ 26.08.10, 18:42
                                  Nie prawda, mechanik samochodowy jest po technikum i to pięcioletnim tongue_out
                                  Nie znasz się. To co podreperować Ci silnik?
                                  • 1.nick.internetowy Re: Dupek napisał:/ 26.08.10, 19:11
                                    pyskata.1 napisała:

> Nie prawda, mechanik samochodowy jest po technikum i to pięcioletnim tongue_out
                                    > Nie znasz się. To co podreperować Ci silnik?

5 letnie technikum kończone w latach 60 tych. Przy twoim ptasim mózgu wątpię czy wiesz co to jest silnik i gdzie go szukać. Jesteś komediantką za 2 grosze.Ośmieszaj się trollico nadal, niezły ubaw na forum , a i w rankingu S@lon podskoczy do góry.
                                    • pyskata.1 Re: Dupek napisał:/ 26.08.10, 19:17

Przy twoim ptasim mózgu wątpię czy wiesz co to jest silnik i gdzie go szukać. Jesteś komediantką za 2 grosze.

Nie prawda, bo za dwa i pół grosza smile

> a i w rankingu S@lon podskoczy do góry.

I o to chodzi. Na etacie tu jestem big_grin
                                      • 1.nick.internetowy Trollica pyskata napisała/ 26.08.10, 19:37
                                        pyskata.1 napisała:
                                        > > a i w rankingu S@lon podskoczy do góry.
                                        >
                                        > I o to chodzi. Na etacie tu jestem big_grin

Żenujące, ze aby w rankingu utrzymać się w czołówce S@lon zatrudnia trollicę o nieciekawej reputacji. Nie sądzę, aby wielu Uczestników tego forum podpisało się pod tym co trollico napisałaś.
                                        • pyskata.1 Re: Trollica pyskata napisała/ 26.08.10, 19:43

> Nie sądzę, aby wielu Uczestników tego forum podp
                                          > isało się pod tym co trollico napisałaś.

Zbierasz podpisy? suspicious
                                          • 1.nick.internetowy Re: Trollica pyskata napisała/ 26.08.10, 19:48
                                            Nie zbieram jeszcze, ale podsunęłaś mi "medialna" komediantko niezły pomysł.
                                            Zastanowię się .
                                            • pyskata.1 Re: Trollica pyskata napisała/ 26.08.10, 19:51
                                              https://www.wrzuta.pl/images_2/audio_new.gif
                              • skiela1 Re: Dupek napisał: 26.08.10, 21:15
                                pyskata.1 napisała:

> P.S. Dlaczego nie piszesz tutaj pod swoim nickiem?
                                > ?

Tez mnie to zastanawia.

Ps. Kto to jest?
                                • pyskata.1 Re: Dupek napisał: 26.08.10, 21:17
                                  Nie wiem. Jakiś tchórzyk sad
            • pyskata.1 Dlaczego używasz 26.08.10, 16:49
              podobnego nicka do mojego? Jeszcze mnie ktoś z tobą pomyli i będzie wstyd.

A teraz idź pogadaj z tym jełopem co do mnie pisze na waszym forum. Trzeba mieć
              dużo odwagi, żeby ubliżać osobie zablokowanej smile
              • 1.nick.internetowy Ograniczona pyskato. 26.08.10, 19:26
                pyskata.1 napisała:
                podobnego nicka do mojego? Jeszcze mnie ktoś z tobą pomyli i będzie wstyd.

Czy nie widzisz różnicy miedzy moim , a twoim nickiem ? Jesteś niegramotna ? Afiszujesz się zawodowym wykształceniem i z czytaniem problem ? Mój nick składa się z następujących liter :1. n i c k i n t e r n e t o w y/ dla łatwiejszego odczytania rozciągnęłam go./ twój nick składa się z tych liter ....p y s k a t a. Zatem gdzie to podobieństwo analfabetko wtórna ?
                • pyskata.1 Buahahahha 26.08.10, 19:42
                  Ja wiem o czym piszę, ty najwyraźniej niegramotny big_grin
                  • 1.nick.internetowy Re: Buahahahha 26.08.10, 19:56
                    pyskata.1 napisała:

> Ja wiem o czym piszę, ty najwyraźniej niegramotny big_grin

Może czas byś tak bardzo nie afiszowała się swoją tępotą. Po kliknięciu na " odpowiedz " widać babochłopie, ja jestem kobietą, ale to dla ciebie wyższa matematyka. Łatwiej wstawiać łatki na gorąco, czy wymienić wycieraczkę, niż zmusić pustą mózgownicę do myślenia.Papatki ptasi móżdżku. Jeszcze się spotkamy. Obiecuję. Medialnie. wink
                    • pyskata.1 Re: Buahahahha 26.08.10, 20:00
                      A powiedz co mnie mnie obchodzi Twoja płeć? suspicious
      • pyskata.1 Re: Co myślicie o forach 26.08.10, 07:17

> Co to jest ciul ?

pl.wiktionary.org/wiki/ciul

> Te, pyskata, nazwałaś admina [b]ciulem

Pomyliłam się. Klawiatura mi nawala. Chciałam napisać witam Was czule ale zamiast "z" wskoczyło "i" smile
        • 1.nick.internetowy Re: Co myślicie o forach 26.08.10, 07:52
          pyskata.1 napisała:

Pomyliłam się. Klawiatura mi nawala. Chciałam napisać witam Was czule al
          > e zamiast "z" wskoczyło "i" smile

Czy ty pyskata naprawdę jesteś ograniczona ?
    • skiela1 Re: Co myślicie o forach 26.08.10, 00:44
      Niektorzy jedyna kontrole jaka maja w zyciu to jest ta wirtualna/forumowa.
      Na forum czuja sie silni bo maja nozyce ,a nozyce to wladza.
      Ostatnio sie usmialam,jak na jednym forum wywalono forumowiczke bo ...no bo taksmile
      troszke skrytykowala adminke (moim zdaniem prawde napisala),no i sie nie
      przywitalabig_grin
      Jak w realu nie mozna za bardzo pobrykac to chociaz na forumwink
      • 1.nick.internetowy Re: Co myślicie o forach 26.08.10, 07:49
        I tu się z Tobą Skiela zgadzam. Łatwo na forum ubliżyć / wczorajszy popis pyskatej / Jaki był powód ? Spójrz na godziny. Po wpisie na.co.chora.terpsychora, na S@lonie. Czy to nie była przesada ? Nikt z Was nie widzi, ze to zwykle chamstwo ? Nikt ? Naprawdę nikt ? Pozdrawiam.
        • ralphie Re: Co myślicie o forach 26.08.10, 08:43
          Nie chce mi się wnikać kto zaczął, bo wpisów jak w mrowisku ale kto bez winy
          niech pierwszy rzuci wink
          Nikt nie odpuścił, padło słówko za słówkiem.. eh, nasza zmora narodowa wink
      • tu.luz Re: Co myślicie o forach 26.08.10, 09:35
        Niestety, masz rację. Z moich skromnych obserwacji wynika, że nikłą i żałosną, ale jednak kontrolę nad zwykłym internetowym forum i piszącymi tam ludźmi kochają ci, którzy nad niczym innym kontroli nie mają. A tu sobie mogą ciąć.
        To tylko forum, dyskusja, zabawa! Nie dla nich.
        Ludzie ci biorą siebie samych tak śmiertelnie poważnie, że nie widzą nawet jak się ośmieszają.
        Na innym forum zareagowałem na wyrażany tym pogląd, który był moim zdaniem ogromnie krzywdzącym stereotypem. Logiczna argumentacja nie trafiała, zostałem oskarżony o "gnębienie", klasycznie: z braku kontrrargumentów pani się popłakała, wirtualnie. wink
        Wyraziła swój pogląd, chciałem wyrazić swój, odmienny. W końcu to jest forum dyskusyjne, czyż nie?
        Nie wyrzucono mnie, sam się wypisałem. Wszyscy, z wyjątkiem jednej jedynej logicznie myślącej kobiety na tamtym forum, potępili mnie. big_grin
        • ralphie Re: Co myślicie o forach 26.08.10, 10:24
          tu.luz napisał:

> Nie wyrzucono mnie, sam się wypisałem. Wszyscy, z wyjątkiem jednej jedynej logi
          > cznie myślącej kobiety na tamtym forum, potępili mnie. big_grin

Smoleń kiedyś powiedział: "Liczy się ogół, a nie margines" wink Abstrahując od
          tego jako naród we krwi mamy nadużywanie władzy smile
          • jedzoslaw Re: Co myślicie o forach 26.08.10, 11:06
            Ja zaś, na jednym forum, opartym na Towarzystwie Wzajemnej Adoracji ściąłem się
            z miejscową szarą eminencją, utrzymującą żywe kontakty z adminką. Adminka owa
            odcięła się od sprawy, nie reagowała na maile na priva, choć w Sprawie moja
            racja była oczywista dla każdego rozsądnego człowieka, zaś pieniacz po prostu
            był zapatrzonym w siebie debilem. A poszło o to, że Jego Eminencja Pan Mądrala
            wykpiwał i wyśmiewał posty tamtejszych użytkowniczek, zupełnie bez powodu.
            Czynił to z niebywałą bufonadą, zaś jego uwagi nie wnosiły niczego do dyskusji-
            chodziło mu tylko o wykazanie ich rzekomych intelektualnych braków oraz jego
            rzekomo nieprzeciętnej inteligencji (którą się chwalił i o której posiadanie
            posądzał oprócz siebie jedynie wspomnianą adminkę). Na moją sugestię, by dał
            sobie spokój z tymi złośliwościami wobec dziewczyn zareagował histerycznie i
            zapowiedział umieszczenie mnie w swych nieprzyjaciołach big_grin W każdym razie, moja
            noga już nigdy tam nie postanie.
            • tu.luz Re: Co myślicie o forach 26.08.10, 13:19
              He he wink Wiesz co jest najbardziej żałosne w tym wszystkim? Oto podczytywałem tamto forum jakiś czas, sporo było o kulturze, więc chciałem uczestniczyć. Już po fakcie poczytałem sobie nieradosną twórczość tamtych pań, po części łzawo-histeryczne i ciągłe narzekania na wszystko od facetów poprzez pogodę a na pracy skończywszy. Mało atrakcyjne marudzenie.
              Na moje argumenty zareagowały jak klasyczne histeryczki, trudno z tego nie wyciągnąć wniosków.
              • tu.luz Re: Co myślicie o forach 26.08.10, 13:28
                Post scriptum: miałem wspomnieć o tej myślącej z zachwycającą precyzją kobiecie, która doskonale zrozumiała, o co chodziło. Z nią bym chętnie podyskutował o czymkolwiek, bo to byłby świetny tennis a nie bezsensowne walenie piłką o ścianę...
              • 1.nick.internetowy Tu.luz 26.08.10, 19:32
                tu.luz napisał:
                Na moje argumenty zareagowały jak klasyczne histeryczki, trudno z tego nie wyci
                > ągnąć wniosków.

Czytałam Ciebie Tu.luz "na tamtym forum " Obróciły kota ogonem. Podziwiałam Ciebie za cierpliwość i spodobało mi się, kiedy zdecydowałeś się " zamknąć po cichutku drzwi ". To było bardzo szarmanckie. wink
                • pyskata.1 Wazelina 26.08.10, 19:45
                  big_grin
    • czarna9610 Re: Co myślicie o forach 26.08.10, 14:03
      Jak dla mnie to nie powinno się swoich zatargów z jednym z for przerzucać i
      opisywać na innych forach.
      • anoagata Re: Co myślicie o forach 26.08.10, 14:40
        Dla mnie wejście na forum to;dyskusja,wymiana poglądów,nauka/czegóś/,poznanie
        innych uczestników,zachowanie,kultura ich itp.Gadanie na forach o innych forach
        to tak jak na mojej wsi z sąsiadkami,jedna gada na drugą,ta druga na trzecią i
        znowu ta trzecia na tą jedną,to jest wszystko wkalkulowane w samo życie,jak
        koszty w całość firmy,tego nie da się uniknąć.
      • pyskata.1 Re: Co myślicie o forach 26.08.10, 15:21
        czarna9610 napisała:

> Jak dla mnie to nie powinno się swoich zatargów z jednym z for przerzucać i
        > opisywać na innych forach.

Też tak uważam smile
        • 1.nick.internetowy Re: Co myślicie o forach 26.08.10, 18:20
          Sław. Net potrzebuje właśnie takich nautów jak Ty. Powodzenia, wszystkiego dobrego.
          • pyskata.1 Re: Co myślicie o forach 26.08.10, 18:23
            Kim jest SŁAW? To jakiś skrót?
            • 1.nick.internetowy Re: Co myślicie o forach 26.08.10, 19:45
              Szanowni Państwo. Przypuszczam,że obraz trolla macie na tacy. Ja trollem nie jestem. Nick o niczym nie świadczy,raczej zachowanie. Wyrazy uznania dla Panów Sław / nie gniewaj się wink/oraz Tu.luz. Z Waszym zdaniem Panowie, ja się liczę. Miło mi, że wśród S@lonowców są nuci z pozytywnym i obiektywnym nastawieniem. Wszystkich S@lonowców serdecznie pozdrawiam. Do " zobaczenia " może kiedyś. smile
              • pyskata.1 Re: Co myślicie o forach 26.08.10, 19:47

> Szanowni Państwo. Przypuszczam,że obraz trolla macie na tacy.

No mają przynajmniej od ponad 5 lat big_grin

> Ja trollem nie jestem.

Przykro mi big_grin

https://www.sesja.neostrada.pl/image012.gif Wsiowe Podwórko
                • 1.nick.internetowy Hihihihiiiii ;) 26.08.10, 20:02
                  https://www.sesja.neostrada.pl/image012.gifhttps://www.sztoudi.ovh.org/images/buzie/027.gif
    • ynko124 Re: Co myślicie o forach 05.09.10, 23:19

> na których blokuje się forumowiczów i usuwa ich wpisy za parę słów prawdy
      > tłumacząc to wulgaryzmami?

Na forach prywatnych jest to nagminne.
      • dede43 Re: Co myślicie o forach 06.09.10, 10:35
        Nie wiem, czy zawsze jestem w opiniach zgodna z adminem, ale nie używam słów uznanych powszechnie za obraźliwe czy wulgarne i nikt mi do tej pory nie usunął wpisu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka