17.05.04, 00:10
Ciekawa jestem, kto z uporem maniaka wykasowuje moją ostatnią odpowiedź do
zaciszanina w wątku "wiek". Ktokolwiek to robi, nie jest fair, bo
zaciszaninowi pozwala bluzgać pod moim adresem, mnie natomiast nie daje
szansy na odpowiedź. Niech szanowny admin wyjdzie z ukrycia i mi to wyjaśni.
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: do admina 19.05.04, 21:58
      Adminowi specjalnie na tą okazję nie chciało się przerywać urlopowania smile
    • feminna Re: do admina 19.05.04, 22:40
      Po krótkim zastanowieniu, admin Sloggi został wykluczony z kręgu podejrzanychwink
      A admin zastępujący szefa czyli sprawca wykasowania wciąż pozostaje
      nieujawniony...
      • bbkk Re: do admina 20.05.04, 10:37
        A ja za przywrócenie usuniętych wątków zostałam ukarana sad Nic to, pocieszę się
        kawą.
        • bbkk Re: do admina 20.05.04, 12:53
          Mi admin też nie odpowiada sad
          • sloggi Re: do admina 20.05.04, 13:02
            bbkk nie wiem co usuwałaś lub przywracałaś. Nie masz kwadracików, bo bywasz na
            Salonie co raz rzadziej. Nie mam o to żalu, ale współmoderator to nie jest
            tytuł uznania tylko świadomość, że taka osoba w miarę bieżąco tu bywa i trzyma
            rękę na pulsie. Może z czasem znów tu częściej będziesz pisywać i kwadraciki
            powrócą.
            • bbkk Re: do admina 20.05.04, 13:07
              smile
              Ja generalnie nie mam o to pretensji ani żalu bo wszystko co piszesz jest
              prawdą. To tylko tak, w nawiązaniu do tego co tu było jak Cię nie było. Bo -
              jak już wiesz zapewne - ktoś pokasował odpowiedzi do Iwa, a ja je przywróciłam.
              Były wcześniej uwagi, że jest tu tajne przymierze admina/ów z Iwem , ja
              "pokazałam" że tak nie jest i ... zostały mi odebrane uprawnienia.
    • very_famous Re: do admina 20.05.04, 14:30
      Ja też nie kasuję, bo ostatnio mało mnie tu.
      • bbkk verka 20.05.04, 14:51
        Co u Ciebie? Gdzie bywasz?
        • very_famous Re: verka 20.05.04, 17:23
          A dzięki, spoko smile))
          Gdzie bywam netowo czy realnie?
          • gacus2 Re: verka 20.05.04, 19:55
            Generalnie ja wywalam cały watek nie tnąc, więc nikomu nie sprzyjam. A na te
            dyskusję sie już nei załapałem....
            • wgfc Re: verka 20.05.04, 20:48
              Gacus2 napisał:

> Generalnie ja wywalam cały watek nie tnąc, więc nikomu nie sprzyjam.

Cięcie całego wątku nie zawsze jest sensowne bo pozbawia wypowiedzi na temat
              wątku. Wg mnie należy wycinać tylko posty zawierające awantury i bluzgi, bo to
              one są właśnie nie na temat. I chyba nie jest to kwestia sprzyjania bądź nie
              komukolwiek...
              • gacus2 Re: verka 21.05.04, 10:31
                wgfc napisał:

> Gacus2 napisał:
                >
                > > Generalnie ja wywalam cały watek nie tnąc, więc nikomu nie sprzyjam.
                >
                > Cięcie całego wątku nie zawsze jest sensowne bo pozbawia wypowiedzi na temat
                > wątku. Wg mnie należy wycinać tylko posty zawierające awantury i bluzgi, bo
                to
                > one są właśnie nie na temat. I chyba nie jest to kwestia sprzyjania bądź nie
                > komukolwiek...

Ja sie po prostu nie bawię.

Ja po prostu tnę.
          • bbkk Re: verka 21.05.04, 10:23
            Jedno i drugie smile W sieci Cię mało - czy zapracowana jesteś?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka