Dodaj do ulubionych

Bokserki...

17.12.12, 14:36
Ze zdziwieniem zaobserwowałem że część tej męskiej garderoby znacznie ewoluowała. Kiedyś bokserki były luźne i wygodne w noszeniu. Teraz obok tych ortodoksyjnych zaobserwowałem że są bokserki obcisłe. jakoś nie mogę sobie przypomnieć pięściarza w obcisłych spodenkach. A może to są takie nowoczesne "bokserki" rodem z MMA lub K1?
Reasumując. Trudno mi się do nich przekonać i chyba pozostanę przy tradycyjnych.
Obserwuj wątek
    • morfeusz_1 Re: Bokserki... 17.12.12, 14:41
      O to ciekawe...

forum.gazeta.pl/forum/w,68,30878975,,Czy_Lepiej_chodzic_w_slipach_czy_w_bokserkach.html?s=0
      • loczek62 Re: Bokserki... 17.12.12, 14:45
        Akurat w tym aspekcie poruszanym w zalinkowanym wątku się nie wypowiadam, a dylemat do rozstrzygnięcia kogo bardziej kochają dziewczyny pozostawiam dużo młodszym uczestnikom forum. W pewnym wieku doszedłem do wniosku że bokserki są dla mnie bardziej wygodne i staram się tego trzymaćsmile
        • morfeusz_1 Re: Bokserki... 17.12.12, 15:17

ale do spania czy do chodzenia
          • loczek62 Re: Bokserki... 17.12.12, 15:31
            "Do chodzenia".
    • skiela1 Re: Bokserki... 17.12.12, 22:08
      Zewoluowala do tego stopnia,ze ich mnogosc przebija rodzaje damskich majtek.

...ale chyba trzeba zwracac uwage na to do czego sie te majtki nosi, bo przeciez inne do garnituru czy do jeansow, a jeszcze inne do krotkich spodni.
      • loczek62 Re: Bokserki... 18.12.12, 07:03
        skiela1 napisała:

> Zewoluowala do tego stopnia,ze ich mnogosc przebija rodzaje damskich majtek.

Z pewną doza nieśmiałości muszę się z Tobą zgodzić.

.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka