Dodaj do ulubionych

Stanisława Walasiewiczówna, mistrzyni olimpijska

14.08.04, 20:36
Po jej tragicznej śmierci i ujawnieniu wyników sekcji pojawiły się żądania
skreślenia z rejestrów jej rekordów i odebrania jej medali. Nie zrobiono
tego. Mimo to ciągle bywa obiektem niesmacznych komentarzy

kobieta.gazeta.pl/wysokie_obcasy/1,53581,2223630.html
Obserwuj wątek
    • ulalka Re: Stanisława Walasiewiczówna, mistrzyni olimpij 14.08.04, 20:39
      widziales zdjecia? urode ma meska jednak... co nie zmienia faktu, ze czula sie
      kobieta i jako taka zyla. a kim byla? tak naprawde to ujawnienie wynikow sekcji
      zwlok po smierci uwazam za gruby nietakt i chamstwo.
      • sloggi Re: Stanisława Walasiewiczówna, mistrzyni olimpij 14.08.04, 20:44
        No trzeba przyznać, że była przystojna - no bo jak określić kobietę wyglądającą
        jak przystojny facet?
        • samotny_marco Re: Stanisława Walasiewiczówna, mistrzyni olimpij 14.08.04, 21:10
          ciszej nad tym trupem,minelo tyle let,poco to odgrzebywac?
          • ulalka Re: Stanisława Walasiewiczówna, mistrzyni olimpij 14.08.04, 22:52
            samotny_marco napisał:

> ciszej nad tym trupem,minelo tyle let,poco to odgrzebywac?

o zmarlych tylko dobrze.... tak jest
            • sloggi Re: Stanisława Walasiewiczówna, mistrzyni olimpij 16.08.04, 19:06
              Przecież nikt nie pisze niczego złego, bo i co można złego napisać?
    • zenta1 Re: Stanisława Walasiewiczówna, mistrzyni olimpij 14.08.04, 22:14
      ...urodziła się w Wierzchowni (w GW napisali koło Rypina a to nie jest prawda,
      bo koło Górzna!). Wierzchownia jest zaledwie o kilkanaście kilometrów od mojego
      miejsca zamieszkania. Kiedy mój nieżyjący brat - dziennikarz sportowy wybudował
      sobie tam daczę, byłem zdumiony urodą tej wsi. Pierwszy raz widziałem coś, co
      jakby zywcem przeniesino z innej epoki. Teraz już, po 10 latach zrobiło się tam
      daczowisko dość standardowe. Mówią, że jacyś straszni mafiosi z Pruszkowa czy
      Wołomina też mają tam swoje rezydencje. Mimo wszysto, uroda Wierzchowni poraża
      swoim pięknem do dnia dzisiejszego- lasy, jeziora, pofałdowany teren...Cudo !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka