columbia 20.11.04, 21:09 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24573 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: no to ja tez zapraszam 20.11.04, 21:12 columbia napisała: > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24573 Bywam, bywam - stąd zaproszenie wzajemne Odpowiedz Link
sloggi Re: no to ja tez zapraszam 20.11.04, 21:13 columbia napisała: > ale rzadko bywasz ; ) Oczami - często Odpowiedz Link
columbia Re: no to ja tez zapraszam 20.11.04, 21:17 czy cos Cię zainteresowało szczególnie? ; ) i czemu sie nie odzywasz? Odpowiedz Link
sloggi Re: no to ja tez zapraszam 20.11.04, 21:19 Zaintrygowało mnie - jak się łapiecie w kolejności wpisów oraz fakt, że dzięki temu forum się nie nudzicie Odzywam się mało, bo jak już napisałem - nie nudzę się Odpowiedz Link
sloggi Re: no to ja tez zapraszam 20.11.04, 21:35 columbia napisała: > : ))) > > nuda sposobem na nudę.... Klin - klinem Odpowiedz Link
columbia Re: no to ja tez zapraszam 20.11.04, 21:46 ...nasza nuda ma rózne wymiary.....flirty, romanse, imprezy, spotkania....drapanie po plecach ; ) Odpowiedz Link
columbia Re: a propos klinów 21.11.04, 14:23 "U mnie ogórkowa z kaszką w kostkę, ziemniory, bitki i surówa." jakie wino może do tego pasować?....hmmmmm wydaje mi sie, że "czyste wyborowe".... ; )))) Odpowiedz Link
columbia Re: a propos klinów 21.11.04, 14:27 z win polecam reńskie.....gorzka zołądkowa jest jak syrop na kaszel ...ble... Odpowiedz Link
sloggi Re: a propos klinów 21.11.04, 19:03 Przecież nie ją tą żołądkową będę pił. Ja dziś sączę Żywca. Odpowiedz Link
sloggi Re: a propos klinów 21.11.04, 14:20 broton napisał(a): > ... wszędzie Was pełno ... Wszyscy klinują Odpowiedz Link
pinkpanther Re: a propos klinów 21.11.04, 14:23 mi wcozraj natura kazała zostać w domu, aplanowałam iść na sobotnie szaleństwa dzisiaj znajomi grają koncert w "Re" plus koleżanka chce się spotkać, więc wsiądę dzielnie w autobus i wyruszę na podbój zimy Odpowiedz Link
columbia Re: a propos klinów 21.11.04, 14:25 ja szykuję sie na przyszły łikend......chyba, że będę wciąż niewypłacalna...to wtedy za dwa tygodnie - mikołajki u Eexxa na Floriańskie+pijaństwo+szaleństwo+skandale : )))) Odpowiedz Link
sloggi Re: a propos klinów 21.11.04, 14:27 pinkpanther napisała: > mi wcozraj natura kazała zostać w domu, aplanowałam iść na sobotnie szaleństwa > dzisiaj znajomi grają koncert w "Re" plus koleżanka chce się spotkać, więc > wsiądę dzielnie w autobus i wyruszę na podbój zimy Bardzo lubię Re - jak tylko jestem w Kraku to zawsze tam browarujemy Odpowiedz Link
columbia To Ty nie jesteś z Krakowa?!?!?!?!?! 21.11.04, 14:32 to w jaki sposób ten Salwator ogladasz????????????????????????...... Odpowiedz Link
sloggi Re: To Ty nie jesteś z Krakowa?!?!?!?!?! 21.11.04, 14:40 columbia napisała: > to w jaki sposób ten Salwator ogladasz????????????????????????...... Ja napisałem, że najbardziej w Krakowie lubię Salvador w Oddali. Byam różnie - ale mam wielu znajomych i pasjami uwielbiam Kraków. Odpowiedz Link
pinkpanther Re: To Ty nie jesteś z Krakowa?!?!?!?!?! 21.11.04, 14:43 moim zdaniem w stolicy Odpowiedz Link
sloggi Re: To Ty nie jesteś z Krakowa?!?!?!?!?! 21.11.04, 14:46 Tak, mieszkam w Stolnicy. Ale Kraków znam prawie tak dobrze jak moje miasto. Ba, znam lepiej niz Krakusi, u których bywam (bo znam tez tereny za Nową hutą - z buta zszedłem Pleszów, Ruszczę i Wyciąże) Odpowiedz Link
sloggi Re: To Ty nie jesteś z Krakowa?!?!?!?!?! 21.11.04, 14:49 columbia napisała: > a skąd wiesz? Znam też Ruszczę, gdzie wycięli Niepołomicką puszczę, i tam gdzie ludność przed Hutą wysiedlona się chowa - do Luborzycy lub Kocmyrzowa Odpowiedz Link
pinkpanther Re: To Ty nie jesteś z Krakowa?!?!?!?!?! 21.11.04, 14:58 aż mi wstyd mojej ignorancji w kwestiach geograficznych Odpowiedz Link
columbia Re: To Ty nie jesteś z Krakowa?!?!?!?!?! 21.11.04, 15:03 wracam na starą dobrą nudę... Odpowiedz Link
sloggi Re: To Ty nie jesteś z Krakowa?!?!?!?!?! 21.11.04, 19:04 columbia napisała: > rymujesz? ; ))) Czasami mi się zdarza. Odpowiedz Link