narysuj.mi.baranka 07.04.05, 18:08 Widze Cie... Tak, wiem... Nie zrobie wiecej zdjec... Tak, wiem... Nie bede prosil, lecz... Tak, wiem... To przeciez zaden grzech... Tak, wiem... Z piosenki emitowanej przed chwila na pograzonej w zalobie MTV... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady.oracle Re: Krakow 07.04.05, 18:13 Za to cały internet jest pogrązony w żałobie wpisuję w wyszukiwarkę: krem na celulitis wyskakuje zdjęcie Papieża, krem do biustu również... Odpowiedz Link
pep-per Re: Krakow 07.04.05, 18:25 lady.oracle napisała: > Za to cały internet jest pogrązony w żałobie > wpisuję w wyszukiwarkę: krem na celulitis > wyskakuje zdjęcie Papieża, > krem do biustu również... to wpisz Radio Maryja... Odpowiedz Link
pep-per Re: Krakow 07.04.05, 18:27 Przyznam, że trochę się tam zmieniło od niedzieli. Ale jak na radio katolickie - nie rzuca mnie to na kolana. Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Krakow 07.04.05, 18:30 Chodzilo mi o to, ze te naprawde wielkie utwory muzyczne sa uniwersalne. Nie trzeba koniecznie spiewac "Ojcze Swiety" i komponowac hymnow ku Jego czci, bo rzeciez mozna Go dostrzec w tym, co juz powstalo... Odpowiedz Link
sloggi Re: Chciałam powiedzieć, że... 06.05.05, 23:30 frida2 napisała: > kocham to miasto > Ale to zaraz po mnie? Odpowiedz Link
frida2 Re: Chciałam powiedzieć, że... 06.05.05, 23:55 sloggi napisał: > Ale to zaraz po mnie? Naturalnie. Odpowiedz Link
sloggi Re: Chciałam powiedzieć, że... 06.05.05, 23:56 A ja juz myślałem, że wtopiłaś ząbki w gryzaczek i słodko pochrapujesz w ciepłych becikach. Odpowiedz Link
frida2 Re: Chciałam powiedzieć, że... 06.05.05, 23:58 No widzisz, a tu taką niespodziewajkę Ci sprawiłam )) Odpowiedz Link
sloggi Re: Chciałam powiedzieć, że... 07.05.05, 00:03 Normalnie się nienormalnie cieszę Odpowiedz Link