sloggi 25.09.05, 18:15 Nie pytam na kogo - to nie jest ważniejsze, ciekawi mnie czy ruszyliście siedzenia i poszliście do urn? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koczisss Re: Głosowaliście? 25.09.05, 18:24 Pojechałem rowerem i zagłosowałem, nie chciało mi się iść)) Odpowiedz Link
jacko35 Re: Głosowaliście? 25.09.05, 18:31 Oczywiście, że głosowałem. W przeciwnym wypadku pretensje miałbym wyłącznie do siebie. Odpowiedz Link
zaza7 Re: Głosowaliście? 25.09.05, 18:52 Nawet siedzę przy kompie i czekam aż to się skończy i prześlę dane dalej, w Polskę. Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: Głosowaliście? 25.09.05, 19:39 chociaż ściął mnie wredny wirus, poszłam zagłosować. Odpowiedz Link
carrramba Re: Głosowaliście? 25.09.05, 19:51 I ja poszlam ) zaskoczona jestem, bo na liscie do Senetu, widniał przedstawiciel Partii Przyjaciół Shreka. Jak żyje nie słyszałamo takim cudzie !! Odpowiedz Link
zdzicha Re: Głosowaliście? 25.09.05, 22:15 Mnie też to ścięło z nóg. To jest najwyraźniej partia farmerska, na listach występuje nie dla mandatów, ale dla jaj. Przy okazji taka kwestia zaistniała - czy oddanie głosu poprzez postawienie dozwolonej ilości krzyżyków oraz dopisanie komentarza jest ważne czy nie. Odpowiedz Link
iwusia Re: Głosowaliście? 25.09.05, 23:24 carrramba napisała: > I ja poszlam ) zaskoczona jestem, bo na liscie do Senetu, widniał > przedstawiciel Partii Przyjaciół Shreka. Jak żyje nie słyszałamo takim cudzie ! pierdzielisz!!! co ja tutaj robie?! Odpowiedz Link
jane_24 Re: Głosowaliście? 25.09.05, 19:55 oczywiscie z samego rana po powrocie z Wawy Odpowiedz Link
skiela1 Re: Głosowaliście? 25.09.05, 21:34 chaladia napisał: > Głosowałem - i c z tego? > G... > wlasnie,duzej roznicy procentowej miedzy PiS a PO nie bylo.... Odpowiedz Link
eulalija Re: Głosowaliście? 25.09.05, 21:35 Głosowałam. Ne wiem czy dobrze zrobiłam idąc do urny ale skoro jestem stąd, skoro to mój kraj ... Odpowiedz Link
groha Re: Tak 25.09.05, 21:51 I znowu mam dziwne przeczucie: minuta przy urnie, męczarnia przez 4 lata... Odpowiedz Link
lady.oracle Re: Głosowaliście? 25.09.05, 21:55 Głosowałam i co z tego? Do Senatu chciałam oddać pustą kartkę. Odpowiedz Link
mrouh Re: Głosowaliście? 25.09.05, 22:21 Głosowałam. Niewiele to dało. A już miałam nadzieję, że przynajmniej w kwestii frekwencji nie będzie tak źle, bo byłam głosować około południa, a głosy nie mieściły się w urnach (w dwóch sąsiadujących ze sobą komisjach) i trzeba było dostarczyć nowe. Złudne to jednak było... Szkoda. Mówi się, że kto nie głosuje ten nie ma prawa krytykować, ale przegrani nadal będą krzyczeć, że tak wybrałam i mam... Po wyborach mam te same mieszane uczucia co przed... Odpowiedz Link
iwusia Re: Głosowaliście? 25.09.05, 22:42 głosowałam! a jakże!!! frekfencja pokazuje że sieroty sldowskie albo nie poszły głosowac albo zagłosowały na kwaka( Odpowiedz Link
aankaa tak, i ja i moje (już pełnoprawne) dziecki 25.09.05, 22:46 ps. naszym faworytem nie byli "wygrani" Odpowiedz Link
jes3 Re: tak, i ja i moje (już pełnoprawne) dziecki 25.09.05, 23:02 Tak. Ale wynik mnie rozczarował ... Odpowiedz Link
projek Re: Głosowaliście? 25.09.05, 23:44 Tak, głosowałem. Na tę okazję nawet pojechałem do domu. Odpowiedz Link
tarantula01 Tak na podstawie zaświadczenia 26.09.05, 01:06 Na tę okazję wziąłem kwit z urzędu w Białołęce. W tej dzielnicy zrobiło tak ok. 400 osób. I nie musiałem na koniec weekendu śpieszyć się do miasta. Odpowiedz Link
martuha Re: Tak na podstawie zaświadczenia 26.09.05, 08:04 glosowalam, nie ma zmiluj. a najbardziej mnei ubawil senator z komietu Szreka ot, przynajmniej jakas zabawna sytuacja w tym smutnym wczorajszym dniu. Odpowiedz Link
gacus2 Re: Tak na podstawie zaświadczenia 26.09.05, 10:02 bez przekonania, ale jednak głosowałem. Odpowiedz Link
antidotumm Re: Głosowaliście? 26.09.05, 11:24 Jako ten don Kichot oddalam glos na demokratow, wiedzac, ze walcze w przegranej sprawie... Odpowiedz Link
barwa1 Re: Głosowaliście? 26.09.05, 12:44 Oczywiście. Robię to od piewrszych wolnych wyborów. Oczywiście za każdym razem mam nadzieję, ale coraz mniejszą... Choć wkurzają mnie demokraci z Belką i Hausnerem, to jednak tylko na nich mogłam głosować. A i tak przyjdzie mi żyć w kraju Kaczora Donalda ( Odpowiedz Link