skiela1 14.10.05, 06:08 dzisiaj 14 pazdziernika,wszystkie panie nauczycielki(panowie tez)dostana kwiatki i czekoladki.Bo mamy Dzien Nauczyciela,nietrafnie przez kogos nazwany Dniem Edukacji Narodowej. Najlepsze zyczenia z tej okazji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lelu Re: Nasza Pani 14.10.05, 07:55 Ile razy robiliśmy Naszej Pani różne przykrości, a ona nam nigdy, potem wracała do domu i była tam taką samą mamą jak nasze mamy, taką samą żaną, jak nasza mama. Moich Pań już nie ma. Zapalam im czasem świeczkę i uśmiecham się do nich serdecznie. Pewnie to widzą i robią to samo Odpowiedz Link
towita Re: Nasza Pani 14.10.05, 09:30 Wszystkiego najlepszego dla Pani Rokickiej, wychowawczyni mojego syna (chociaż i tak tego nie przeczyta). Jest tak fajnym człowiekiem, że musiałam to napisać Odpowiedz Link
agnie_szka9 Re: Nasza Pani 14.10.05, 09:41 Moim najlepszym nauczycielem była i jest moja Mama Wszystkim nauczycielom (ale tylko tym prawdziwym pedagogom z powołaniem) życzę jak najlepszych relacji ze swoimi wychowankami, cierpliwości i satysfakcji z pracy. Odpowiedz Link
rene8 Re: Nasza Pani 14.10.05, 11:31 Wszystkiego dobrego Duuuużo cierpliwości dla Pań moich dzieci Mojej rodzicielki i starszej siostry. Aaa i dla nieteściowej. P.s. Nauczyciele i górnicy łaczcie się! Wykonujecie taka sama pracę! Odpowiedz Link
groha Re: Nasza Pani 14.10.05, 11:58 Dołączam się do serdecznych życzeń dla wszystkich dzielnych ludzi, którzy są w tym zawodzie, żyją nim i potrafią go bardzo kochać. Jako były pedagog, wiem, że to jeden z najtrudniejszych zawodów świata. Kłaniam się Wam z szacunkiem Odpowiedz Link