sloggi 21.11.05, 17:25 Jakos stwierdzam ,zę chyba nie za zbytnio u mnie z posiadaniem ideałów. A może mam i o tym nie wiem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniulek.bn Re: Macie ideały? 21.11.05, 19:26 moim ideałem jest od zawsze mój dziadek, spokojny,pogodny,oczytany,ma czas żeby każdego wysłuchać ,ma 92 lata -wspaniały człowiek Odpowiedz Link
skiela1 Re: Macie ideały? 21.11.05, 19:42 Gdybys mial,pewna jestem ze bys o tym wiedzial. A co do pytania.Nie nie mam idealow,zadnych wzorcow i jest mi z tm dobrze. Odpowiedz Link
tomek854 Re: Macie ideały? 21.11.05, 20:05 Ja mam jednego. W lustrze w lazience. Zawsze myje zeby wtedo co ja Odpowiedz Link
sloggi Re: Macie ideały? 21.11.05, 20:53 Jak garnkowi gadał kocioł siląc się na dobroć kocią Niedojrzałość ci wypomną, choć im bardziej jest zielono Ela czemu się nie wcielasz, twoich oczu blask niewinny Przypomina mi mundur, co z tego, że inny /Kobranocka/ Odpowiedz Link
modern_witch Re: Macie ideały? 21.11.05, 23:07 miałam i wcielałam. niektóre się skompromitowały trochę. teraz sama nie wiem. aczkolwiek jestem nadal odbierana jako idealistka, ale nie wiem, czy nadal nią jestem Odpowiedz Link
adhamah Re: Macie ideały? 21.11.05, 22:21 Daleko mi do idealisty i dobrze mi z tym, a to najważniejsze. [egoistycznie to chyba zabrzmiało ] Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: Macie ideały? 21.11.05, 23:59 Mam ..niesamowitym ideałem była moja teściowa..może banalne ale to fakt Odpowiedz Link
jes3 Re: Macie ideały? 22.11.05, 00:27 Jestem niepoprawnym idealistą, aczkolwiek moje ideały dano rozbiły się o bruk i zostały podeptane ... Odpowiedz Link
rembert Re: Macie ideały? 22.11.05, 08:06 Mam ideały - ludzkie i zachowań. Niestety ostatnio mi do nich daleko. Nie mniej jednak wyznaczają mi jakiś kierunek, są wartością samą w sobie. Wogóle jestem niepoprawnym idealistą, dlatego od czasu do czasu mam doła, że nie jestem wstanie sprostać. Odpowiedz Link
rene8 Re: Macie ideały? 22.11.05, 08:54 Nie mam ideałów. Ogólnie to słowo mi się źle kojarzy. Ale mam autorytety. Odpowiedz Link
projek Re: Macie ideały? 22.11.05, 09:45 rene8 napisała: > Nie mam ideałów. Ogólnie to słowo mi się źle kojarzy. > Ale mam autorytety. Mi ideały kojarzą się z czymś nieosiągalnym, nieistniejącym. Podobnie jak rene8 ideałów raczej nie posiadam, autorytety - owszem. Odpowiedz Link
grezyliana Re: Macie ideały? 22.11.05, 19:08 Zapewne każdy posiada w głębi duszy jakieś ideały, tylko trudno po prostu o Nich się mówi Odpowiedz Link