sloggi 25.11.05, 22:37 kobieta.interia.pl/news?inf=689972 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tukee Paskudni 25.11.05, 22:51 Paskudni, moim zdaniem i oblesni. Dzis sie zastanawialam nad fenomenem tego kolezki Robiego Wiliamsa, ze on to niby jakies takie bozyszcze kobiet i homoseksualistow. Zastanawialam sie nad tym bo koleginia z pracy dala mi przegladnac Vivie , gdzie ten Robi sie prezentowal w soczyscie sexualnej pozie. Takie fotki jakos mnie obrzydzaja. W mojej swiadomosci pozytywnego odbioru zeby tak posluzyc przykladem osob z tak zwanego swiata mediow- istnieja osoby takie jak Adam Sztaba i Leszek Mozdzer. Oni tak. Bardzo mi sie podobaja, maja pasje i maja tez urode ktora prezentuja w sposob ktory mi baaaaaardzo odpowiada. Odpowiedz Link
kris01 Re: Ładni? 25.11.05, 23:16 Ten David występuje już we wszystkim w czym tylko można Nie ma co, gość za wszelka cenę chce być sławny. Odpowiedz Link
vitalia Re: Ładni? 25.11.05, 23:24 \no,,Możdżer ma przymioty niezaprzeczalne,,ale urody to chyba jednak nie za wielkiej jest.. Odpowiedz Link
sloggi Re: Ładni? 25.11.05, 23:29 kris01 napisał: > Ten David występuje już we wszystkim w czym tylko można > Nie ma co, gość za wszelka cenę chce być sławny. Jest taki jeden Wydra, on też się boleśnie lansuje. Odpowiedz Link
drzazga1 Yeee tam...:/ 25.11.05, 23:31 Slycni wprost. Tylko dlaczego jakos nie mam ochoty zadnego pomacac? Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Yeee tam...:/ 27.11.05, 00:17 Heheh, sto razy lepiej Ale jesli mialabym wybierac wsrod samcow swojego gatunku to na pewno lapki nie wyciagaly by mi sie w kierunku takich okazow, zupelnie nie moj typ. Odpowiedz Link