Dodaj do ulubionych

Dziwne uczucie

11.02.06, 16:31
Ostatnio na imprezie kolezanka sie "zle poczula". Chciala, zebym ja zabral do domu. Po drodze zaczela oprozniac kieszenie i mi wpychac swoje rzeczy do kieszeni "popilnuj mi, bo ja zgubie". Znalazlem wsrod nich malutki woreczek z kolorowymi dropsami - przyczyną zapewne takiego, a nie innego zachowania. Było ich kilkanaście i wszystkie wylądowały w koszu. NIby wiem, ze tak nalezało postąpić, ale jak sobie pomyślę... dropsik pewnie z 30 złotych (tak strzelam, to nie moja branża) to ja wywaliłem z 500 złotych do kosza... smirk Dziwne uczucie ...
Obserwuj wątek
    • warszawianka_jedna Re: Dziwne uczucie 11.02.06, 16:52
      tomek854 napisał:

> ja wywaliłem z 500 złotych do kosza... smirk Dziwne uczucie ...
      >

sądziesz że będzie miała pretensje?
      • tomek854 Re: Dziwne uczucie 11.02.06, 16:55
        Ona pretensji nie ma. Nie wiem jak reszta jej paczki, która zamierzła się tym bawić. Jak będą mieli to powiem "zadzwońcie na policję i powiedzcie, co zrobiłem z waszymi narkotykami".

Mi chodzi o to, ze tak sobie myśle ile to warte - jak by to sprzedać... Ale przeciez nie bede tym handlowac wink Ale taka mysl ciagle sie kreci po glowie smile
        • hiroszima13 Re: Dziwne uczucie 11.02.06, 18:03
          Takimi rzeczami bym się nie przejmowała.
          Warte niewarte dobrze zrobiłeś smile
    • zo_h Re: Dziwne uczucie 11.02.06, 18:14
      Tomek a Ty przypadkiem nie oblizywałeś palców po tych proszkach? Może to
      własnie z tego bierze się to ... dziwne uczucie wink.
    • skiela1 Re: Dziwne uczucie 11.02.06, 18:53
      A czy to nie jest raczej cos jak wyrzuty sumienia?...dziewczyna wydala kase na
      to swinstwo a Ty sruuuuu na smieci.Mimo,ze wiesz,ze to jest zle wydaje Ci sie,ze
      wywaliles kase na smieci.
      • f.l.y Re: Dziwne uczucie 11.02.06, 20:33
        dziwne to ja mam uczucie czytając, że jej to w kieszeniach tak ciążyło, że
        oddała je Tomkowi...
        gdyby akurat ktoś go sprawdził miałby przetorebkowane....
        • tomek854 Re: Dziwne uczucie 11.02.06, 20:47
          Toteż między innymi i dlatego wyrzuciłem wink

A co do lizania - to było w woreczku wink
      • tomek854 Re: Dziwne uczucie 11.02.06, 20:47
        No, to jest coś tędy chyba. Dla mnie już samo kupowanie tego, to jest marnowanie kasy, no ale jednak...
        • zo_h Re: Dziwne uczucie 11.02.06, 23:03
          Powiem tak ... znalazłeś dobre miejsce dla tego typu używek. I przy tym zostańmy smile.
          • tomek854 Re: Dziwne uczucie 11.02.06, 23:20
            Ja wiem, że to jest najlepsze (chociaż powinienem to spuścic w klopie, przynajmniej miałbym pewnośc, że nikt nie znajdzie, no ale nie chciałem z tym łazić po mieście ze zmongoloną laską) ale to jest takie uczucie: "Ja wyrzucam do smieci coś wartego 500 złotych, a biedne dzieci w Etiopii nie mają co jeść... " - rozumiesz o co mi chodziło smile
            • zo_h Re: Dziwne uczucie 11.02.06, 23:44
              No nie do końca bo wiesz to jest 500 zł ... cudzych krzywd. A dzieci w Etiopii
              raczej bym nie karmił takim czymś. Problemem pozostaje to dlaczego ludzie chcą
              wydawać tyle gotówki na takie coś.
              • tomek854 Re: Dziwne uczucie 12.02.06, 01:11
                No wiesz, ja nie chciałem kwasów wysyłać z PAHem do Etiopii smile

A z tym 500 złotych - to tak strzeliłem. Było kilkanascie dropsów, a słyszałem kiedyś, ze jeden 30 zł kosztuje...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka