adhamah 07.05.06, 14:51 Czy za zakład Dużego Lotka zapłacimy wkrótce 2 zł? Być może. Przychody Totalizatora spadają... biznes.onet.pl/1,1332945,prasa.html Czy to dlatego, że nie grałem od ponad trzech miesięcy?? Nie wiedziałem, że to będzie miało takie skutki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pep-per Re: Chaos w Totalizatorze Sportowym 07.05.06, 18:06 Ostatnio zbyt rzadko ludzie wygrywają więc nie dziwię się, że nie chcą grać Odpowiedz Link
antidotumm Re: Chaos w Totalizatorze Sportowym 08.05.06, 00:12 A moze chca wplywac w bardziej tworczy sposob na swoje zycie? Odpowiedz Link
projek Re: Chaos w Totalizatorze Sportowym 08.05.06, 00:37 Jak pomyślę o tym że totalizator wspiera uczelnię o. Rydzyka to jakoś przechodzi mi ochota na los. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Chaos w Totalizatorze Sportowym 08.05.06, 14:27 projek napisał: > Jak pomyślę o tym że totalizator wspiera uczelnię o. Rydzyka to jakoś przechodz > i > mi ochota na los. Powaznie??? A gdzie to wyczytales? Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Chaos w Totalizatorze Sportowym 08.05.06, 00:45 to ja zaoszczędzę, bo dotad nie grałam;D Odpowiedz Link
f.l.y Re: Chaos w Totalizatorze Sportowym 08.05.06, 09:03 nie jest wcale tak źle, jak się wydaje Odpowiedz Link
mammutka Re: Chaos w Totalizatorze Sportowym 09.05.06, 20:50 ee jest nienajlepiej - mase ludzi zwalniają - znam dużo osób, która dla nich pracuje .. ale o wspieraniu Rydzyka nie słyszałam.. raczej że to stare "komuchy" wszystko.. Odpowiedz Link
f.l.y Re: Chaos w Totalizatorze Sportowym 09.05.06, 21:43 mammutka napisała: > ee jest nienajlepiej - mase ludzi zwalniają - znam dużo osób, która dla nich > pracuje .. ale o wspieraniu Rydzyka nie słyszałam.. raczej że to stare "komuchy > " > wszystko.. === oj, mammutko...mammutko...... Odpowiedz Link