umfana 29.07.06, 19:36 Jaki jest Wasz książe lub księżniczka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fedorczyk4 Re: Wymarzony partner 29.07.06, 19:52 Umfano Droga, podejrzewam że taki sam jak Twój skoro naszymi ulubionymi tematami są koty i inne żyjątka. Nie żebym się na swojego skarżyła,wręcz przeciwnie, w końcu trwamy przy sobie od 20 lat. Ale gdyby nie odprowadzał 1% na zwierzęta, sprzeciwił się posiadaniu kotów, psa (którego śmiertelnie się boi) i szczura którego śię brzydzi, to gwarntuję Ci że nie miałabym z nim dwójki dzieci i nie pozwoliła adoptować pierworodnego. Jaki jest pozostawiam w domyśle. Że cierpliwy wiem sama, że tolerancyjny, też. A młodzi przestaliśmy być kilka lat temu. Odpowiedz Link
umfana Re: Wymarzony partner 29.07.06, 19:59 Jednym słowem znalazłaś swoje szczęście :o) Odpowiedz Link
lonely85 Re: Wymarzony partner 29.07.06, 19:52 Inteligentny, dowcipny, umiejący sobie radzić w każdej sytuacji, bez wachlarza nałogów. Ponadto trochę niższy ode mnie, z delikatnym zarostem, dołkiem w brodzie i pięknymi oczami. Odpowiedz Link
umfana Re: Wymarzony partner 29.07.06, 20:02 Ja mam świra na punkcie wierności, poczucia bezbieczeństwa i już sama nie wiem czego jeszcze. Najlepiej, aby był przyjacielem i tyle! I nie był upierdliwy :o) Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Wymarzony partner 29.07.06, 20:16 To może pożyczę Ci mojego, tylko tu wejdzie nam w drogę Twój świr na temat wierności, bo ja mogę tylko pożyczyć, a nie oddać. Zupełnie nie jestem zazdrosna i wierność mi do szcęścia nie jest niezbędna, ale za to muszę mieć jakieś tam (cłkiem moje) zaufanie. Niech mi nie łże. Resztę zniosę. Odpowiedz Link
kriss67 Re: Wymarzony partner 29.07.06, 20:19 Hejka To prawie jak ja Tylko z nałogami fatalnie Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Wymarzony partner 29.07.06, 20:57 Jakie masz? Bo takich całkiem beznłogowców to nie znam. Odpowiedz Link
misia007 Re: Wymarzony partner 30.07.06, 13:34 To moj mąż, kocham go ale chyba ważniejsze, ze go lubię.Lubię z nim się budzić i jeść śniadanie,śmiać sie i rozmawiać i milczeć tez.Lubie dla niego gotowac i czekac na niego i myslec o nim.Jesteśmy ze sobą już wiele lat a to sie nie zmienia.I dobrze. Odpowiedz Link
perla110 Re: Wymarzony partner 03.08.06, 10:22 Nie umiem tego ująć w słowa,ale spotkałam kiedyś takiego...W odpowiednim momencie się pojawił i w odpowiednim potrafił odejśc robiac to w miare bezboleśnie.Zawsze wyprzedzał mnie o krok,wiedział czego potrzebuję.Czuły i reagujacy na każdy mój gest i grymas...Nie był egoistą i potrafił wiele dać...po prostu był moim aniołkiem! Odpowiedz Link
miriam1336 Re: Wymarzony partner 03.08.06, 12:34 a moje marzenie: dowcipny, z dystansem do siebie, z jakas pasja (lotnictwo, stare samochody ? cos fajnego, meskiego !), z tolerancja i cierpliwoscia do mnie, zeby lubil dzieci i chcial je miec (bo ja mam i tego juz nie zmienie ), i ... moze cos jeszcze, zeby chociaz troche umial wyrazac emocje no, kole 40, wysoki raczej ... jakby ktos znal to prosze dac znac Odpowiedz Link
tooo-tiki Re: Wymarzony partner 03.08.06, 17:27 Żeby był wyższy ode mnie i na pewno nie chudszy z własnymi środkami utrzymania i pasją, najlepiej do łażenia po górach/podróżowania. Lubiący dzieci, wesoły, ynteligentny. Bez nałogów, ew. okazyjnie palący/pijący. Żeby po sobie sprzątał i nie korzystał bez pytania z moich rzeczy. Żeby ani nie był zbyt aspołeczny ani zbyt konformistyczny. Żeby był stanu wolnego, obojętnie czy wdowiec, rozwodnik czy kawaler. Żeby nie oczekiwał tego, czego nie jestem mu w stanie dać.. No ale takie rzeczy to tylko w Erze Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Wymarzony partner 03.08.06, 17:39 jak sie nie ma ,co sie lubi... reszta wiadoma,lubie koty,meza tez Odpowiedz Link