sibeliuss 30.10.06, 23:15 Temat był omawiany 50 razy, zatem będzie 51, bo z pewnością coś się zmieniło Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Strój do snu 30.10.06, 23:20 wadera3 napisała: > pogoda > U mnie nie ma wpływu na to czy śpię w czymś czy bez czegoś. Podobnie jak to czy z kimś czy bez Odpowiedz Link
wadera3 Re: Strój do snu 30.10.06, 23:49 sibeliuss napisał > U mnie nie ma wpływu na to czy śpię w czymś czy bez czegoś. > Podobnie jak to czy z kimś czy bez > u mnie ma Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Strój do snu 01.11.06, 20:35 No to zależy od stopnia zażyłości rzecz jasna Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: Strój do snu 31.10.06, 23:22 Bardzo seksy zwłaszcza o tej porze roku. Zaczynam od dołu Skarpety. Getry polarowe. Koszulka a na niej wdzianko. Czapkę i rękawiczki pomijam Pomijam wszystko kiedy mi się coś tam coś tam ) Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: Strój do snu 01.11.06, 00:21 jak mi zimno to ew. skarpety na nogi i mam gdzieś zmysłowość. Moim kotom to nie przeszkadza a kocury chcą mieć tylko nagą górę, by się przytulić Odpowiedz Link
dimanche Re: Strój do snu 01.11.06, 00:24 koszulka i spodenki króciutkie takie - mam takie dwa komplety...oba niebieskie... Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: Strój do snu 01.11.06, 00:30 Dziś położyłam się w dzień, po tym jak wróciłam z cmentarza, bolała mnie głowa, kawa nie pomogła, więc stwierdziłam, że najlepszy sen. Położyłam się w ubraniu niemal jak się obudziłam byłam naga... Umiem się rozebrać, jak mi nie wygodnie przez sen Odpowiedz Link
dimanche Re: Strój do snu 01.11.06, 00:31 stukam_kopytkami napisała: > Dziś położyłam się w dzień, po tym jak wróciłam z cmentarza, bolała mnie głowa, > kawa nie pomogła, więc stwierdziłam, że najlepszy sen. > Położyłam się w ubraniu niemal jak się obudziłam byłam naga... > Umiem się rozebrać, jak mi nie wygodnie przez sen Ja nie umiem, Toś Ty zdolna... Odpowiedz Link
dimanche Re: Strój do snu 01.11.06, 00:47 Ja przez sen tylko wierzgać potrafię, ale coraz mniej się rzucam, bardzo spokojnie sypiam ostatnio... Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: Strój do snu 01.11.06, 01:44 Ja jak niemowlę , ale to przez leki. Odpowiedz Link
dociek Re: Strój do snu 01.11.06, 04:54 Mój jest taki jak popadnie. Czasem góra i dół, czasem sam dół, czasem sam... Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Strój do snu 02.11.06, 03:36 Mam niebieska pizamke i czerwona koszulke i ... nie uzywam kompletnie. No chyba, ze akurat ktos neutralny lozkowo u mnie nocuje, wtedy staram sie zgorszenia nie siac. Odpowiedz Link
akavi Re: Strój do snu 02.11.06, 07:56 podobno prawdziwa kobieta ma zimne stopy, czubek nosa i dłonie, tak więc ja na noc...zakładam zima skarpety słodkie, ręce wkładam (...) tam gdzie ciepło i zakrywam sie kołderka po sam czubek nosa a piżamke zakładam, a potem zdejmuję itd ... Odpowiedz Link
kriss67 Re: Strój do snu 02.11.06, 09:03 Spie w specjalnym dresiku. Nic szczególnego, ale ciepło. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Strój do snu 02.11.06, 09:15 Śpię w tshircie tylko. Mam cały zestaw takich koszulek tylko do spania. Odpowiedz Link