milusiaa 24.04.07, 23:41 kończy dziś 65 lat jestem jej fanką, odkąd pierwszy raz zobaczyłam "Yentl" nieźle się trzyma jak na sześćdziesiątkę, prawda? www.sonymusic.com/artists/BarbraStreisand/ pl.wikipedia.org/wiki/Barbra_Streisand Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida2 Re: Happy Birthday Barbara 24.04.07, 23:45 Bardzo lubię jej głos. www.wrzuta.pl/audio/xkrCxZny1g/barbara_streisand_-_moon_river Odpowiedz Link
mabiwy Re: Happy Birthday Barbara 25.04.07, 00:22 dawno nie słuchałem tego, nastrojowa i wspomnieniowa. Odpowiedz Link
mabiwy Re: Happy Birthday Barbara 25.04.07, 00:20 też od zawsze. Głos, aktorsko przekonuje mnie i ma w sobie to coś.. Odpowiedz Link
tjbazuka stara wiedzma 25.04.07, 00:22 Byla smieszna w What's Up, Doc? z Ryan O'Nealem, dramatycznie zagrala role prostytutki w "Nuts" i sie osmieszyla wypowiedzia ze Polacy to najgorsi antysemici na swiecie i ze Polska jest czescia imperium rosyjskiego. he,he idiotka z krzywym nosem. normal people worry me Odpowiedz Link
sibeliuss Re: stara wiedzma 25.04.07, 00:25 Wiele razy wypowiadała się o Polakach, niestety nigdy pozytywnie. Jest to dziwne, bo miała polskich przodków. Odpowiedz Link
mabiwy no cóż.. 25.04.07, 00:27 cytatu nie słyszałem.. niegłupio zagadała dla mnie jest ciekawa, lalek Barbie nie trawię Odpowiedz Link
katarzyna.k7 Re: Happy Birthday Barbara 01.05.07, 16:12 a propos Yentl. poszukuję tego filmu na dvd. czy gdzieś jest dostępny? Odpowiedz Link