adhamah Re: na co macie ochote w tej chwili... 11.05.04, 23:39 Mam ochotę rzucić wszystkie notatki, książki, kserówki itp. ale niestety muszę z nimi spędzać czas jeszcze jutro i w weekend, i tak przez najblizszy miesiąc Ponad miesiąc właściwie. Odpowiedz Link
sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 11.05.04, 23:43 adhamah napisał: > Mam ochotę rzucić wszystkie notatki, książki, kserówki itp. ale niestety muszę z nimi spędzać czas jeszcze jutro i w weekend, i tak przez najblizszy miesiąc > Ponad miesiąc właściwie. Niechciałbym Cie dołować, ale masz przerąbane.... Odpowiedz Link
adhamah Re: na co macie ochote w tej chwili... 11.05.04, 23:46 sloggi napisał: > adhamah napisał: > > > Mam ochotę rzucić wszystkie notatki, książki, kserówki itp. ale niestety > muszę z nimi spędzać czas jeszcze jutro i w weekend, i tak przez najblizszy > miesiąc > > Ponad miesiąc właściwie. > > Niechciałbym Cie dołować, ale masz przerąbane.... Dzięki! Tego mi było trzeba! Żyję tym, że później będę miał wakacje, może nawet 3 miesiące Odpowiedz Link
smia Re: na co macie ochote w tej chwili... 12.05.04, 17:29 zaplanuj mi eksperymenty, ja zdam za Ciebie jakis egzamin! Odpowiedz Link
jackussi Re: Na dobre słowo i czuły gest. /nt 12.05.04, 18:10 Masz do bres słowo To.ty ) A gest możesz sobie tylko wyobrazić \_/O Odpowiedz Link
jackussi Re: Na dobre słowo i czuły gest. /nt 12.05.04, 18:13 a tak wogóle to mam ochotę na coś bardzo osobistego ) przez kilka chwil mnie nie będzie ) Odpowiedz Link
to.ya Jackussi, 12.05.04, 18:22 jackussi napisał: > Masz do bres słowo To.ty ) > A gest możesz sobie tylko wyobrazić > > \_/O Nie nadążam... - proszę albo o podpowiedź albo o wyjaśnienie Odpowiedz Link
majenka3 Re: na zwymyślanie komuś.../ o tak:sobie!/nt 14.05.04, 21:02 I co? nawymyslasz jej, a ona jest sooo sweeet!! ani sie waż!!! Ani ani )))))))) Odpowiedz Link
to.ya Re: na zwymyślanie komuś.../ o tak:sobie!/nt 14.05.04, 21:04 majenka3 napisała: > I co? nawymyslasz jej, a ona jest sooo sweeet!! ani sie waż!!! > Ani ani )))))))) Mało, że jej nawymyślam!! Naurągam, nakrzyczę, nawrzeszczę! Bo goopi czerwony kaptoorek z niej!!!!!!!!!!!!! ;PPP Odpowiedz Link
majenka3 Re: na zwymyślanie komuś.../ o tak:sobie!/nt 14.05.04, 21:08 to.ya napisała: > majenka3 napisała: > > > I co? nawymyslasz jej, a ona jest sooo sweeet!! ani sie waż!!! > > Ani ani )))))))) > > Mało, że jej nawymyślam!! Naurągam, nakrzyczę, nawrzeszczę! > Bo goopi czerwony kaptoorek z niej!!!!!!!!!!!!! ;PPP > > A z ta końcówka to najuprzejmniej się zgodzę - z tym kaptoorem i tym co przed nim I sie mi podoba - i koniecznie naurągaj - ale "zachodzę w głowę" jak mówią poeci, jak tez Ty to skarbielaszku zrobisz???? Odpowiedz Link
to.ya Hmmmmm 14.05.04, 21:10 majenka3 napisała: > > Mało, że jej nawymyślam!! Naurągam, nakrzyczę, nawrzeszczę! > > Bo goopi czerwony kaptoorek z niej!!!!!!!!!!!!! ;PPP > > > > > A z ta końcówka to najuprzejmniej się zgodzę - z tym kaptoorem i tym co przed > nim > > I sie mi podoba - i koniecznie naurągaj - ale "zachodzę w głowę" jak mówią > poeci, jak tez Ty to skarbielaszku zrobisz???? He he he: stanę przed loostrem, taka odwazna będę, o! Tylko i tak mi powie, że lekarstwa wciąż brak i serce wciąż boli. Też jak goopie... Odpowiedz Link
majenka3 Re: Hmmmmm 14.05.04, 21:14 to.ya napisała: > He he he: stanę przed loostrem, taka odwazna będę, o! > Tylko i tak mi powie, że lekarstwa wciąż brak i serce wciąż boli. Też jak > goopie... Sie niech nie wygoopia! Lekunek tylko patrzec się znajdzie! Musze sie egzytowac do działań katorżniczych a kolacyjnych Zajrze potem a Ty porozrabiaj jeszcze trochę coooo? plizzz albo jakos tak???? 0000000000000000000000))))))))))))))) Buziakkkkkk Odpowiedz Link
to.ya Re: Hmmmmm 14.05.04, 21:17 majenka3 napisała: > Sie niech nie wygoopia! Lekunek tylko patrzec się znajdzie! Jam slepa jak krecik i mogie przegapić... na razie nie widzę NIC, buuu > Musze sie egzytowac do działań katorżniczych a kolacyjnych Szkoda, że nie mogę Ci pomóc > Zajrze potem a Ty porozrabiaj jeszcze trochę coooo? plizzz albo jakos tak???? Ja już nawet nie umiem rozrabiać. Wczoraj narozrabiałam na Krakforumowym pifffku i kac moralny mnie męczy. (oni nic dyplomatycznie nie zauważyli) > 0000000000000000000000))))))))))))))) > Buziakkkkkk "... i dwie rybie łuski" Odpowiedz Link
to.ya Re: na co macie ochote w tej chwili.../Altu 14.05.04, 21:30 altu napisała: > zeby mnie ktos przytulił > Mam to samo... wirtualne hughs 4 U )))))))))))))) Odpowiedz Link
sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 03.06.04, 08:50 Na dwie-trzy godziny snu. Odpowiedz Link
sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 06.06.04, 22:37 W tym problem, że coś zjadłbym - tylko co? Odpowiedz Link
czarna33 Re: na co macie ochote w tej chwili... 06.06.04, 22:46 Na sen..spokojny.Bez żadnych czarnych myśli. Odpowiedz Link
wgfc Re: na co macie ochote w tej chwili... 06.06.04, 23:08 Sloggi napisał: > W tym problem, że coś zjadłbym - tylko co? Na pewno masz ochotę na jakąś sztuczną zupkę Odpowiedz Link
bettyy Re: na co macie ochote w tej chwili... 06.06.04, 22:53 gorąca kąpiel z pianą, w blasku świec z kieliszkiem wina w dłoni ..... Odpowiedz Link