dorota.28 14.10.03, 14:38 siedzę od 7 rano w pracy, jestem zarobiona strasznie przed chwilą spojrzałam na zegarek, jest 14.30 a ja myślałam, że już po 18.00 czy ten dzien się kiedyś skończy???? sajgonkę bym zjadła Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeremy27 Re: SAJGON 14.10.03, 14:40 z mięskiem psa czy kota? A dzień minie...don't worry)) Odpowiedz Link
frunze Re: SAJGON 14.10.03, 14:44 ja bym zjadłą cokolwiek...Aha, J.., jak Cię już widzę, Ty będziesz wiedział. Czy w Wola Parku jest Duka?? Odpowiedz Link
dorota.28 Re: SAJGON 14.10.03, 14:56 mi tez się wydaje, że nie ma, ale głowy nie dam sobie uciąć sajgonka - wszystko jedno z czym, generalnie mam na nią ochotę Odpowiedz Link
jeremy27 Re: SAJGON 14.10.03, 15:00 nie ma...jest w Klifie... ale jest na samie dużo rzeczy na wage...kg około 15zł... -- "dobre, złe - to juz nieważne... skoro miało chęć sie zacząc musi skończyc się jakoś..." Odpowiedz Link
jeremy27 Re: SAJGON 14.10.03, 15:00 nie ma...jest w Klifie... ale jest na samie dużo rzeczy na wage...kg około 15zł...))) -- "dobre, złe - to juz nieważne... skoro miało chęć sie zacząc musi skończyc się jakoś..." Odpowiedz Link
frunze Re: SAJGON 14.10.03, 15:52 Duka to taki sklep z artykułami gospodarstwa domowego, szkoda tylko, że ceny nie dla ludzi. A na wagę to nie wiem, Jeremy nie zdradził Żegnam wszystkich, do jutra Odpowiedz Link
jeremy27 Re: SAJGON 14.10.03, 15:54 geograf napisał: Duka to taki sklep z cholernie drogimi rzeczami do kuchni, np: wyciskarka do czosnku moze kosztowac ze 150zł...ceny z ksiezyca fajne rzeczy, często takie super designerskie, ale zdecydowanie nie na moja kieszen... ja tam juz nawet nie wchodze, zeby sie nie denerowowac...ale niektóre rzeczy sa wizualnie świetne. Odpowiedz Link
very_famous Re: SAJGON 14.10.03, 21:23 Duka jest w Klifie. Ostatnio jakieś przeceny i promocje były. Odpowiedz Link
anahella Re: SAJGON 14.10.03, 19:56 frunze napisała: > ja bym zjadłą cokolwiek...Aha, J.., jak Cię już widzę, Ty będziesz wiedział. > Czy w Wola Parku jest Duka?? Duka jest na pewno w Reducie w Al. Jerozolimskich (przynajmniej pare tygodni temu jeszcze byla) Odpowiedz Link