balkan Re: Grzane piwo 09.11.03, 19:40 Cześć V_F, ja piłam wczoraj z koleżanką.... sporym kacem się dziś rano skończyło... Odpowiedz Link
very_famous Re: Grzane piwo 09.11.03, 19:42 Hej. Kac mi nie grozi bo jak napisałam PIJĘ, a nie chleje ))))) Ile wypiłaś? Odpowiedz Link
balkan Re: Grzane piwo 09.11.03, 19:45 Piwa tylko dwa, bo w sumie tego dużo wypić nie można, ale potem przerzuciłyśmy się na wino... i 3 butelki wypiłyśmy... już nie te lata na takie ilości... na szczęście nie często mi się to zdaża... Odpowiedz Link
very_famous Re: Grzane piwo 09.11.03, 19:48 O!! No to po takiej ilości faktcyznie kac mógł się zdarzyć. Był bardzo "bolesny"? Odpowiedz Link
balkan Re: Grzane piwo 09.11.03, 19:52 E... jakoś szybciutko się wyleczyłam, tyle, że śniadanie dopiero na obiad zjadłam... jak to dobrze, że jutro do pracy iść nie trzeba... i pojutrze też... Odpowiedz Link
gacus2 Re: Grzane piwo 09.11.03, 19:54 Mnie moje drogie nie wspominajcie o piwie. Za duzo go było i wpiatek i w sobote.... Odpowiedz Link
very_famous Re: Grzane piwo 09.11.03, 19:55 Faktycznie. Długi weekend. jakoś mało tych weekendów było w tym roku, albo nie były tak długie.. Odpowiedz Link
balkan Re: Grzane piwo 09.11.03, 19:58 Ja mam jeszcze sporo urlopu, ale zawsze taki długi weekend to zawsze mniej pracy po powrocie...) A Ty Gacuś wiesz... młody jeszcze jesteś to i dużo możesz... ) Odpowiedz Link
gacus2 Re: Grzane piwo 09.11.03, 20:00 balkan napisała: > Ja mam jeszcze sporo urlopu, ale zawsze taki długi weekend to zawsze mniej > pracy po powrocie...) > A Ty Gacuś wiesz... młody jeszcze jesteś to i dużo możesz... ) Hmmm no nie wiem. W liceum mogłem... teraz (szczególnie ostatnio) jestem zbyt przemęczony. P[rzypomniała mi sie scenka z TEYa: -Pani Stefanio czy Pani może....? - Jasne ze jeszcze mogę... Odpowiedz Link
very_famous Re: Grzane piwo 09.11.03, 20:02 Pytanie - czy Ten Pan jeszcze może )))))))) Odpowiedz Link
snow.white eee tam,piwo??? 09.11.03, 19:58 i tak najlepsze jest malibu z mlekiem... mniam Odpowiedz Link
very_famous Re: eee tam,piwo??? 09.11.03, 20:10 Dla koneserów są inne trunki ale nie zalicza się do nich malibu TO taki drink, na który facet poderwie w knajpie każdą PP Odpowiedz Link
snow.white Re: eee tam,piwo??? 09.11.03, 20:17 ja nie pozwalam stawiac sobie drinkow obcym facetom w klubie! sama sobie kupuje,to,co lubie jeszcze zubrowka z sokiem bananowym lub porzeczkowym,a na trzecim miejscu martini. a piwo,fuuuj,takie...oklepane i malo subtelne!! PP )) Odpowiedz Link
very_famous Re: eee tam,piwo??? 09.11.03, 20:23 Czyli zgrywasz "trudną" sztukę. Jeżeli żubrówka to TYLKO z sokiem jabłkowym, pijesz, pijesz a później dziwisz się że wstać nie możesz A piwo - DOBRE grzane piwo to majstersztyk. Bardzo subtelny i zmysłowy. Tylko trzeba umiec je zrobić PP Odpowiedz Link
snow.white Re: eee tam,piwo??? 09.11.03, 20:31 to moze ja jeszcze na ten majstersztyk nie trafilam a zubrowki wszystkie tak maja )) zwlaszcza porzeczkowa )) pycha,polecam- tylko trzeba miec kogos,kto do domku odwiezie ) ale jablkowy sok tez ok aaa,nie zgrywam wcale,tylko boje sie,ze cos,po drodze do mnie,do tego drinka wpadnie "przypadkiem"... Odpowiedz Link
very_famous Re: eee tam,piwo??? 09.11.03, 20:37 Eeee, bo trzeba wiedzieć komu pozwlić na postwienie drinka a komu nie Odpowiedz Link
snow.white Re: eee tam,piwo??? 09.11.03, 20:39 no ja wiem-wiem,ze "klubowym" nie pozwalam Odpowiedz Link
very_famous Re: eee tam,piwo??? 09.11.03, 20:44 Różnie bywa - możesz sama kupić i cos Ci sypną jak nie będziesz widziała Odpowiedz Link
snow.white Re: eee tam,piwo??? 09.11.03, 21:14 wiesz-jak trace szklanke z oczu,to wiem,ze czas do domu-wiec nic mi nie grozi Odpowiedz Link
balkan Re: eee tam,piwo??? 09.11.03, 20:02 Ja wolę z sokiem grapefruitowym... ale dziś jakoś malibu sobie odpuszczę...) Odpowiedz Link
very_famous Re: eee tam,piwo??? 09.11.03, 20:04 Czyżby przejściowy wstręt do napojów alkoholowych? )))) Odpowiedz Link
gacus2 Re: eee tam,piwo??? 09.11.03, 20:08 Jestem niebezpiecznie przepity po urodzinach. Ale do czwartku sie wykuruje (przyjeżdż a jabłecznik;-P) mam nadzijeę ze nei zapomnaiłyście dziewczęta? Odpowiedz Link
balkan Re: eee tam,piwo??? 09.11.03, 20:12 No ja mam nadzieję wdepnąć na chwilkę, choć do 20.40 mam angielski, więc nie wiem, czy jeszcze Was zastanę... a gdzie w końcu będziecie, bo doszukać się nie mogę??? Odpowiedz Link
very_famous Re: eee tam,piwo??? 09.11.03, 20:15 Wszystko jest w wątku "Przyjeżdżacie?" - knajpa na Mariensztacie. Telefon do mnie masz - w razie wątpliwości co do naszej obecności -dzwoń - to Ci powiem. Odpowiedz Link
gacus2 Re: eee tam,piwo??? 09.11.03, 20:17 Własnie otrzya małem telefon, ze prawdopodbnie w ramach strajku na dwa dni mam być dyspozytorem w Legionowie (puszczać linie autobusowe zastepcze) wiec nie wiem,a le sie wyłamię (praca 14-24) Odpowiedz Link
very_famous Re: eee tam,piwo??? 09.11.03, 20:19 TO CO TO ZA STRAJK???? To KTO w końcu będzie strajkował??? Odpowiedz Link
balkan Re: eee tam,piwo??? 09.11.03, 20:30 Oj chyba nie mam... prześlij mi na @ plizzz... No wyłączam się... Neostrady jeszcze mi nie podlączyli...( Odpowiedz Link