very_famous 17.11.03, 11:15 Listopadowy deszcz. Niezbyt opytymistycznie mnie to nastraja Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frunze Re: Pada :((( 17.11.03, 11:17 jest okropnie, jest depresyjnie Chcę się zaszyć w łóżeczku i schować pod kołdrę przed całym światem. Strasznie rozwalona psychicznie dzisiaj jestem. Odpowiedz Link
jeremy27 Re: Pada :((( 17.11.03, 11:20 A ja mam nijaki nastrój;-(...dobrze, ze jade dzisiaj do rodziców po pierogi - to takie światełko w tunelu...a i jeszcze jutro miły wieczór mnie czeka Odpowiedz Link
very_famous Re: Pada :((( 17.11.03, 11:20 Patrzę na ten zachlapany świat i też mi robi się źle. Na poprawienie humoru pójdę chyba się podgrzać. Trochę to pomaga. Odpowiedz Link
frunze Re: Pada :((( 17.11.03, 11:24 Ja sobie poprawię wieczór dopiero po 18, krokiecikami i barszczem czerwonym teściowej. No i wczoraj mama G. jakby wiedziała, ze będę miała beznadziejny humor, bo mi zapakowała do torby pigwóweczkę...kochana Odpowiedz Link
frunze Re: Pada :((( 17.11.03, 11:32 Mnie też...a mam kanapkę z pieczonym schabem mamy G., chcesz kawałek? Odpowiedz Link
frunze Re: Pada :((( 17.11.03, 13:35 Rany, zapomniałam o tym wątku, a Ty głodna siedzisz...już poszło do ciebie pół kanapki Patrzę za okno, patrzę na zegarek i nie zgadza mi się ta ciemnica z godziną 13.30... Odpowiedz Link
sloggi Re: Pada :((( 17.11.03, 18:19 Podoba mi się listopadowy deszcz i opadłe liście, krajobraz upadku i nostalgii - to jest wreszcie prawdziwa jesień. Jedni lubia tylko złotą i słoneczną - inni deszczową i słotną. Dobrze, że deszcz przypomniał sobie o jesiennej Polsce. Odpowiedz Link
geograf Re: Pada :((( 17.11.03, 18:58 deszcz: -miło się spaceruje po Łagiewnikach w takim deszczu jesiennym jak dzisiaj...wszedzie leżą złoto-brązowo-żółte liście..spacerujesz..cisza..wsłuchujesz się w cisze i szum... (idealne miejsce na samobójstwo BTW) uwielbiam jesienną pogodę -deszcz jest potrzebny coby nawilżyć wysusząną latem ziemię..niech pada... Odpowiedz Link
kreskator Re: Pada :((( 19.11.03, 14:57 raz pada raz nie pada---wychodze dziś z instytutu i cofam sie żeby rozłożyć parasol--wychodzę chwilę potem i składam parasol-----wrr.. Odpowiedz Link
altu Re: Pada :((( 19.11.03, 16:14 i znowu zaczelo mżyć... to znaczy...jak to sie pisze? no że mżawka leci z nieba... i już ciemno jak... ale kryzys smutnego dnia mnie opuszcza... Odpowiedz Link
very_famous Re: Pada :((( 19.11.03, 17:35 A ja mimo deszczu miałam dziś podejrzanie dobry humor, nawet kałuże i chlapący kierowcy mi nie przeszkadzali )) Odpowiedz Link
balkan Re: Pada :((( 19.11.03, 17:42 Ja mam humor zmienny - własciwie żaden - bo ani dobry, ani zły... a pogoda jest przeraźliwa... własnie wróciłam do domu, zjadłam obiad i powoli odtajam.... niby nie zimno, ale jakoś tak przenikliwie... Odpowiedz Link