kriss67 19.05.09, 08:33 Czołem Czego to ludzie nie wymyslą. Pralka dla psów... anglia.interia.pl/wiadomosci/news/myjnia-automatyczna-dla-psow,1308593 Gdybym miał psa, za Chinską Republike Ludową nie wpakowałbym psiaka do takiego pudła. Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agulaszek Re: Pralka dla psów..... 19.05.09, 08:40 mam nadzieję, że zaraz obok przyjmuje psi kardiolog bo mój Misiek mógłby coś takiego odchorować Odpowiedz Link
jan-w Re: Pralka dla psów..... 19.05.09, 08:55 Ciekawe co z mydłem w oczach? Czy na koniec odwirowują? Odpowiedz Link
moonflour Re: Pralka dla psów..... 19.05.09, 09:03 to mojemu na bank wypadły by włosy w trakcieNie ma siersci(york) Odpowiedz Link
czarna9610 Re: Pralka dla psów..... 19.05.09, 09:04 Kąpiel mojego psa to mała bitwa. Co prawda na razie wygrywam, ale jest to Samosierra. Wychodzę z łazienki mokra nieco podrapana i jeszcze pies się na mnie obraża i daje do zrozumienia że jestem wredna. Taka pralka na pewno ułatwia życie właścicielowi ale dla psa musi być bardzo dużym stresem. Nie wykąpałabym w tym swojego psa Odpowiedz Link
loczek62 Re: Pralka dla psów..... 19.05.09, 09:18 Na pytanie czy psy (i koty) się pierze w pralce odpowiedział kiedyś baca: 'Oj panocku pierze się pierze ino się nie wyżyma" Odpowiedz Link
horpyna4 Re: Pralka dla psów..... 19.05.09, 10:20 A ja pamiętam historię z przed kilkunastu lat, chyba to było w Szwecji. Kot wlazł do pralki, właścicielka nie zauważyła i uruchomiła. Nie pamiętam, po jakim czasie się zorientowała, ale odratowała kota robiąc mu sztuczne oddychanie usta - pyszczek... Odpowiedz Link
kriss67 Re: Pralka dla psów..... 19.05.09, 10:43 Czołem Dokładnie taki numer zrobiłem pare lat temu z moim najstarszym kotem Maciejem. Lubił wchodzic do bębna pralki automatycznej. Spał tam sobie. I zdarzyło sie, że odpaliłem pralke z kociną w środku. Na szczeście zauwazyłe w okienku jego pyszczek i zanim woda na dobre poleciała, zatrzymałem maszyne. Od tamtej pory drzwiczki pralki zawsze muszą byc zamykane.... Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
jan-w Re: Pralka dla psów..... 19.05.09, 11:09 kriss67 napisał: > Od tamtej pory drzwiczki pralki zawsze muszą byc zamykane.... Chyba że ze względu na inne stworzenia. Ten kot jak myślę przestał się do niej zbliżać? Odpowiedz Link
horpyna4 Re: Pralka dla psów..... 19.05.09, 11:28 Niekoniecznie. Koty bywają niepoprawne. Odpowiedz Link
kriss67 Re: Pralka dla psów..... 19.05.09, 11:33 Nie miał takiej mozliwości, bo drzwiczki zamkniete Kotuf mam siedem sztuk, a tylko ten jeden sypiał w pralce. Zresztą Macieja od pewnego czasu bryka sobie w Kocim Niebie. Odszedł smiercią naturalną, ze starości...... Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link