Dodaj do ulubionych

Hipp-pytanie

27.03.11, 00:17
Właśnie przeglądałam sklepy internetowe ze zdrową żywnością w poszukiwaniu wychwalanych na forum kaszek bezmlecznych Holle i natknęłam się na niemieckie bezmleczne kaszki Hipp (jaglana, ryżowa itp.). Zastanawiam się czemu nie ma ich na polskim rynku?! Karmię piersią i chciałabym uniknąć wprowadzania mm w kaszkach.
Obserwuj wątek
    • agnieszka.lelen Re: Hipp-pytanie 30.03.11, 21:05
      Poproszę o wyjaśnienie producenta. Pozdrawiam.
    • bajkolubka Re: Hipp-pytanie 31.03.11, 11:04
      To ciekawe, ale kaszki Rossmanna Babydream też internetowo można kupić bez mleka, wielozbożowe, a w sklepach wyłącznie mleczne i mały wybór. Może po prostu na polskim rynku nie ma wystarczającego popytu na tego typu kaszki i producentom się nie opłaca ich wprowadzać. Też jestem ciekawa odp P. Ekspert. A'propos kaszek bezmlecznych - ja eksperymentalnie kupiłam niemieckiej firmy Milupa i uważam, że jest smaczniejsza od Holle. Pozdrawiam:)
      • mis-mis_01 Re: Hipp-pytanie 01.04.11, 21:52
        są jeszcze czeskie kaszki nomina (dostępne u nas w sklepach ze zdrową żywnością). dwa razy tańsze niż holle. jeszcze nie próbowalam.
    • whiteeye83 Re: Hipp-pytanie 02.04.11, 08:14
      Ja kupuję kaszkę bezmleczną nestle zdrowy brzuszek - jest kilka rodzai i wszystkie bezmleczne. Są też kaszki ryżowe na wodę - czyli też bezmleczne. Ja je znajduję bez problemu w carrefurze.
    • mrs.t Re: Hipp-pytanie 02.04.11, 19:04
      ej kurcze taka kopalnie wiedzy pod takim tytulem mylacym, pod ktory bym nie zajrzla normalnie, skrylyscie?:))

trzeba by pod jakims fajnym tutylem , dla potomnosci zachowac :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka