marysienka44 09.04.10, 09:30 lub porównanie mniej więcej w jakich tygodniach są zastoje spadku wagi i ruszenie? Czy to każda ma inaczej? Ja np. jak miałam 3 tydzień to nic, dolinka. A teraz widzę, że już mi rusza waga. A u Was jak? Link Zgłoś Obserwuj wątek
rozalia30 Re: Czy jeste jakiś schemat 09.04.10, 09:40 U mnie do zrzutki 7kg /wg testu 5;)/ Test przewidzial to zrzucanie na 2 miesiace. Ja 4kg schudlam w ciagu 2tyg. A teraz sobie stoje na wadze takiej, jaka mi test wyliczyl;] diete w miare trzymam, ale pewnie moglabym jesc wiecej miesa albo mniej otrebow/maki /swieta byly;))/ No ale nie lamie sie. Tez jestem ciekawa, czy bez zmiany rezimy zywieniowego na jeszcze ostrzejszy moja waga ruszy;) spokojnie daje sobie jeszcze 3 tygodnie /teraz 3 za mna/ Link Zgłoś
mama_micha Re: Czy jeste jakiś schemat 09.04.10, 09:43 właśnie jestem w 3 tygodniu i...stoję cholera. Może to jakaś faza obronna organizmu i trzeba ja zwyczajnie przełamać? Link Zgłoś
kubasiowo Re: Czy jeste jakiś schemat 09.04.10, 10:16 Mówią, że 3 dzień, 3 tydzień i 3 miesiąc są najgorsze w diecie i wtedy nie należy się poddawać. Trzymajcie się. Waga ruszy w dół na pewno:-) Link Zgłoś
dolmadakia Re: Czy jeste jakiś schemat 09.04.10, 10:18 Ja jestem w 7-mym tyg. i od dwóch tyg nic lub prawie nic.W ciągu pierwszego m-ca - 5 kg.Mam już załamkę,bo jak czytam ile tu dziewczyny zrzucają i jak szybko im to idzie to mam ochotę rzucic to w diabły:-( Zostalo jakies 3-4 kg-bardzo mi zależy na ich zrzuceniu,ostatnio/po swiętach/ się nawet mocno pilnuję,ale waga ani drgnie.Po ciuchach widzę,że jest fajnie,bo jednak 5,5 kg gdzieś zniknęło.Daję sobie czas do końca kwietnia-potem chyba zrezygnuję-a myślałam,że do tego czasu to juz mnie prawie nie będzie:-)) Link Zgłoś
pierzak_w_szpilkach Re: Czy jeste jakiś schemat 09.04.10, 12:14 No co Ty, nie rezygnuj. Przecież to te najgorsze, ostatnie kiloski :) Wspomóż odchudzanie ruchem, albo jeszcze intensywniejszym ruchem jeśli już to robisz i samo pójdzie :) Przecież 5kg to dużo i mieści się w normie przewidzianej dla bezpiecznego tempa chudnięcia/miesiąc. Link Zgłoś
gusia210 Re: Czy jeste jakiś schemat 09.04.10, 19:37 3 miesiące diety.Spadek 20kg.I od 2 tygodni ani deka mniej.Powoli mam dosyć.Wczoraj zjadłam-nie-pożarłam-skórkę z połowy bagietki której nie zjadł mój syn.załamka. Link Zgłoś
pierzak_w_szpilkach Re: Czy jeste jakiś schemat 09.04.10, 19:53 Gusia!!! No co Ty!!!! 20kg w 3 miesiące to jest turboodchudzanie!!! :D:D:D Jakbym była Twoim ciałem też bym strajkowała i to pewnie wcześniej więc te 2 tygodnie to jest żaden zastój jak dla mnie!!! :D:D:D Nie pękaj :D I nie zniechęcaj się zastojem, to normalne. Wiem, że bardzo groźne bo człowiek zaczyna rzucać się na jedzenie, ale pomyśl - zrzuciłaś 20kg (MASAKRA! :D:D:D) to dasz radę i drugie tyle! pozdrawiam ciepło i optymistycznie :) Link Zgłoś
gusia210 Re: Czy jeste jakiś schemat 10.04.10, 00:21 aż mi sie miło zrobiło.Dziękuję,pierzak w szpilkach!!! Link Zgłoś
dolmadakia Re: Czy jeste jakiś schemat 09.04.10, 23:23 Nie,no,Pierzak,fajna jesteś,że tak na duchu podnosisz! No to jeszcze się sprężę,wezmę i zrzucę te 3 kg.Albo i 4.Z hukiem.Czego i Tobie życzę /nie wiem ile-ale życzę!/:-) Link Zgłoś
anja_maciejka Re: Czy jeste jakiś schemat 10.04.10, 09:10 Znowu mi ratujecie życie i wagę;) Właśnie jestem dokładnie w 3 tygodniu i jest kiepsko ze spadkiem. Co prawda na początku tygodnia(po świętach) spadła 1,6-do poziomu sprzed świąt i stoi. Dziś tez stoi, torba uparta. Ale 1 cm w talii zleciał-tym sie ratuję,jak radziłyście. Dodatkowo jestem przed @ więc nawet czuje sie taka jakaś opuchnięta, kostki szczególnie. Myślę,że to też jest powód. Aha, nie grzeszę. Przez święta też nie grzeszyłam. Tylko 2 razy pistacje w ciągu 3 tygodni;) Nic to, czekam na koniec 4 tygodnia. Link Zgłoś