ladybird_91 20.04.10, 23:11 Najbardziej zalezy mi na zrzuceniu cm z brzucha, boczkow i piersi. Ktory system jest odpowiedni dla takiej figury? Narazie zrzucilam 3 cm w talii, 3 cm w pupie, 2 cm w udach... piersi nic a nic! Link Zgłoś Obserwuj wątek
slimakpokazrogi Re: ktory system dla figury jablka? 21.04.10, 08:49 wg mnie nie ma odpowiedniego systemu dla okreslonej figury - ta dieta nie jest az tak cudowna:)) Ja polecam kształtowanie brzucha ćwiczeniami (np 6weidera)... reszta schudnie tak czy inaczej. Ja tez jestem jabłkiem i wiem, jak to wkurzające... w tyłku mieszczę się już w 36 (czyli spodnie biodrówki na przykład), a brzuch ledwo wciskam w 40... ech.... Link Zgłoś
ladybird_91 Re: ktory system dla figury jablka? 21.04.10, 14:43 na forum przeczytalam, ze dla gruszki odpowiedni bedzie 2P/5 "w miare normalne jedzenie". Dostalam info, ze w ksiazce Dukan napisal, ktory system jest odpowiedni dla danej figury... dlatego pytam :) niestety nie mam dostepu do ksiazki Link Zgłoś
maman3 Re: ktory system dla figury jablka? 21.04.10, 15:29 Melduje sie jabłuszko:). Stosowałam 1/1, świetnie spada, niestety, u mnie z biustu również:(. Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: ktory system dla figury jablka? 21.04.10, 16:28 książkę można ściągnąć z neta, albo dostać od którejś z dziewczyn na maila - wystarczy poprosić (ja akurat mam w wersji papierowej, więc nie pomogę). Dukan nie pisze w książce jaki system dla jakiej figury... i tak , jak mówię, nie jest to az tak cudowna dieta, żeby ilość dni P czy PW przekładała się na chudnięcie w określonych miejscach - każda z nas chudnie inaczej... I - jak juz dziewczyny nieraz pisały - ZACZNIJ OD PRZECZYTANIA KSIĄŻKI.... Link Zgłoś
ladybird_91 Re: ktory system dla figury jablka? 21.04.10, 18:29 te wersje czytalam, ale tam akurat nie ma zadnej informacji na ten temat :) Nie wiem ile jest wydan/ wersji ksiazek Dukana... Ale nic nowego z ksiazki sie nie dowiedzialam czego nie byloby na forum. Wiec nie wiem czemu namawiacie na czytanie ksiazki :) Link Zgłoś
sarah220 Re: ktory system dla figury jablka? 21.04.10, 23:50 w książce jest wspomniane tylko o systemie w fazie II dla figury gruszki i kobiet z cellulitem - wtedy zalecany jest system 2/7 (2 dni proteinowe, 5 zwyczajnych ale bez ekscesów). Pozwala on chronić górne części ciała przed chudnięciem. O figurze jabłuszka autor nie wspomina (a przynajmniej ja nie zauważyłam) Link Zgłoś