dorota-on-line 09.05.10, 10:24 ćwiczyłyście przy tym lub stosowałyscie cos do ujędrniania skóry?nie było problemu z wisząca skóra po schudnięciu? Link Zgłoś Obserwuj wątek
gusia210 Re: do tych CO DUZO SCHUDŁY 09.05.10, 10:28 nie ćwiczę bo mi się nie chce.Smaruję sobie biust kolagenem a resztę ciała balsamem Neutrogena.Trochę ta skóra zwiotczała ale myślę że ujędrnienie jej musi trochę dłużej potrwać. Link Zgłoś
pani_chuda Re: do tych CO DUZO SCHUDŁY 09.05.10, 10:48 Ja nie schudłam może dużo, bo na razie niecałe 6kg ale brzuch miałam jak balon i duży biust i o te dwa punkty martwiłam się najbardziej. Zapisałam się na ujędrniający masaż całego ciała - chodzę raz w tygodniu. A biust smaruję 2x dziennie serum Bielendy. I obiecałam sobie jak waga mi się ustabilizuje, że kupię porządny stanik zgodnie z zasadami głoszonymi przez lobby biuściastych :) Brzuch też 2x dziennie smaruję serum Bielendy a resztę ciała (pośladki, uda i kolana) traktuję na noc serum na cellulit. Staram się jeździć na rowerze do pracy o ile nie pada. I dojrzewa we mnie decyzja, bo zacząć ćwiczyć brzuszki i mięśnie klatki piersiowej. Link Zgłoś
olgab4 Re: do tych CO DUZO SCHUDŁY 09.05.10, 11:07 Tez duzo nie schudlam, ale cwiczenia sa dobre na wszystko, dlatego goraco polecam. Chodze na silownie i smaruje sie balsamami ujedrniajacymi. Moja mama schudla ok 25 kg, cwiczenia i balsamy codziennie, i nie ma problemu zwisajacej skory. Link Zgłoś
madzioreck Re: do tych CO DUZO SCHUDŁY 11.05.10, 20:08 pani_chuda napisała: I obiecałam sobie jak waga mi się > ustabilizuje, że kupię porządny stanik zgodnie z zasadami głoszonymi przez lobb > y > biuściastych :) To super, ale czemu nie teraz...? Dobry stanik jest potrzebny szczególnie wtedy, kiedy piersi są narażone na różne takie wahania, lepiej zapobiegać :) Link Zgłoś
pani_chuda Re: do tych CO DUZO SCHUDŁY 11.05.10, 20:12 madzioreck napisała: > > To super, ale czemu nie teraz...? Dobry stanik jest potrzebny szczególnie wtedy > , > kiedy piersi są narażone na różne takie wahania, lepiej zapobiegać :) Pewnie racja, ale mi tak zmienia się wielkość piersi podczas odchudzania, że jakby kupiła stanik tydzień temu dziś by już pewnie nie pasował :( Link Zgłoś
bebe.lapin Re: do tych CO DUZO SCHUDŁY 12.05.10, 10:15 to sprobuj np. dopasowac taki z ciasniejszym obwodem, ktory teraz bedziesz mogla nosic z przedluzka. Link Zgłoś
blondalexis Re: do tych CO DUZO SCHUDŁY 09.05.10, 12:21 'duzo' to pojecie wzgledne :) ja schudlam 'dwucyfrowo' - w ciagu 2 mcy. zero cwiczen i sportu (czasu brak, chyba ze bieg do autobusu sie liczy :) tluszcze sie 'wchlanial' sam, zero obwisu - a jeszcze jakies tam kawalki celulitu wciagnal smarowac sie smaruje ostatnio - ale to dlatego ze mam zawsze sucha skore a bylam ostatnio 2 razy na solarce i oprocz opalenizny doszla mi 'sypiaca sie' z suchosci skora - wczesniej oprocz kremu na buzie rano niczym sie nie smarowalam. osoby ktore znam i ktore sie odchudzaja tez nie cwicza ani niczym sie nie smaruja. aaaha zmalal mi biust (niestety) ale bez obwisu i rozstepow, bo prostu sie skurczyl. Link Zgłoś
mid_mi Re: do tych CO DUZO SCHUDŁY 10.05.10, 09:30 Teraz na razie nie ćwiczę. Na razie tylko żel peelingujący pod prysznic i balsam ujędrniający z cofeiną, jak pamiętam. Powód nie wykonywania ćwiczeń z mojej strony jest bardzo prozaiczny, remont w domu i kurz wszędzie się wbija mimo, że codziennie odkurzam i na mokro robię podłogi. Jak już się to skończy, to wracam do ćwiczenia brzuszków. Kiedyś robiłam ich bardzo dużo. Przynajmniej raz dziennie, a bywało że i 2 razy dziennie serie po 400 brzuszków, to było jeszcze przed astmą - stare dobre czasy :d. Mam nadzieję, że jak skończy się ten cały pył, kurz i to co mi teraz na podłodze, dywanie i ścianie osiada, to będę w stanie na początek przynajmniej 100 brzuszków zrobić. [url=https://www.tickerfactory.com/weight-loss/wLppcTS/] [img]https://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wLppcTS/weight.png[/img] [/url] Link Zgłoś
lena24ie Re: do tych CO DUZO SCHUDŁY 09.05.10, 15:47 JA dopiero na pocztaku ale sie wypowiem SMaruję sie od pierwszego dnia rano i wieczorem kremem wyszczuplająco-antycellulitowym i dodatkowo brzuch jeszcze kremem na rozstępy ( po ciązy niestety zostały). Chciałabym schudnąc i nie miec problemów z wisząca okropnie skóra na brzuchu. Bo juz teraz jej nadmiar mnie wk...rza. Link Zgłoś
brattby Re: do tych CO DUZO SCHUDŁY 09.05.10, 22:19 Ja schudłam na razie jakieś 16 kilo, waga mi się popsuła w tym tygodniu :) od 23 lutego, czyli w dwa i pół miesiąca. Skóra nie jest idealna - nie mam takiego samego brzucha czy tyłka jak zanim przytyłam te już zgubione kilogramy, to chyba oczywiste. Ale - wciąga się. Niestety w moim przypadku skóra wciąga się wolniej niż chudnę - zawsze trochę wisi. Jak stoję to tego nie widać np. na brzuchu, ale jak siedzę czy leżę to już tak. No i można się z ciekawości pociągnąć i zobaczyć ile odstaje :D pocieszające jest to, że teraz wisi tak samo jak po 7 czy 8 kg. To znaczy, że jednak się wciąga. Myślę, że zupełnie się wciągnie, ale to może potrwać do pół roku od zakończenia drugiej fazy. Poza tym... dziewczyny, no jakby nie patrzeć - lekko sflaczałą skórę można na te kilka miesięcy regeneracji schować pod ciuchami, 15 czy 20 kilo się nie da. Summa summarum - in plus :D Link Zgłoś
joko5 Re: do tych CO DUZO SCHUDŁY 10.05.10, 10:44 Schudłam kiedyś 35kg w 4 m-ce i bardzo pomogły mi zabiegi endermologi, może nie należą do najtańszych ale za to efekty są piorunujące a i same zabiegi działają na skórę długo po ich zakończeniu. Link Zgłoś
ankekon Jola ;) 12.05.10, 10:18 pooglądałam sobie Twoje zdjęcia... SUPER Zajmujeszz się tym zawodowo? Link Zgłoś