kuragan 19.07.10, 16:20 czy jest dozwolone? tez w dowolnej ilosci? bo ja sie moge zywic jogurtem 0% z kakako i slodzikiem bez problemu... Link Zgłoś Obserwuj wątek
madallena25 Re: kakao 19.07.10, 16:39 pod warunkiem że jest odtłuszczone, a czy bez ograniczeń? raczej bez. Link Zgłoś
imasumak Re: kakao 19.07.10, 17:13 Raczej wręcz przeciwnie Madalleno. Kakao jest produktem dopuszczalnym, a nie dozwolonym. Dopuszczalna, dzienna porcja kakao to jedna łyżka. Link Zgłoś
madallena25 Re: kakao 19.07.10, 17:23 mmm, nie wiedziałam. Kakao bardzo okazjonalnie używam więc przepraszam za błędna informację ;/ Link Zgłoś
madzioreck Re: kakao 19.07.10, 19:35 Proszę, proszę, proszę, używajcie wyszukiwarki albo przelećcie wzrokiem chociaż pierwsza stronę listy wątków - wątek o kakao jest tuż obok :) Link Zgłoś
kuragan Re: kakao 19.07.10, 20:19 wierz lub nie ale przeczytalam niemal wszytskie watki na pierwszej stronie i watek o kako mi umknal. Zlosliwosc rzeczy martwych. ;-) dziekuje za odpowiedzi madzioreck napisała: > Proszę, proszę, proszę, używajcie wyszukiwarki albo przelećcie wzrokiem chociaż > pierwsza stronę listy wątków - wątek o kakao jest tuż obok :) Link Zgłoś