Dodaj do ulubionych

wspomagacze

27.07.10, 10:03
co myślicie, alli obiecuje dodatkową utratę kilogramów, chrom pomaga
na apetyt słodyczowy, są jeszcze inne aqua slim, linea itd.
Myślicie, że warto i przede wszystkim czy można
Obserwuj wątek
    • mama-ola Re: wspomagacze 27.07.10, 10:08
      No przecież identyczny wątek już był!
      identyczny wątek
      • gandaja Re: wspomagacze 27.07.10, 10:23
        nawet dwa :)P
        wystarczy trochę poszukać
      • slonce12 Re: wspomagacze 27.07.10, 10:26
        przegapiłam, ale chyba w ogóle się pożegnm bo na forum jestem od 3
        tygodni są też nowe dziewczyny, które nie wszystko czytały i mega
        wkurw mam jak ciągle wypominasz, że coś już było. Forum jest pojemne
        i jak ktoś uzna, że się na jakiś temat już wypowiedział to odpuści i
        najnormalniej w świecie wątek spadnie i już.
        tak czy inaczej gratuluję czujności
        • lili-2008 Re: wspomagacze 27.07.10, 11:07
          A Ty słońce umiesz inaczej reagować? Jakaś wyjątkowo agresywna jesteś i to nie
          tylko w tym wątku.

Mama-ola ma rację. Na forum istnieje coś takiego, jak wyszukiwarka. Naprawdę nie
          trzeba być geniuszem, żeby z niej skorzystać. Wystarczy wpisać jakieś hasło i
          kliknąć "szukaj".
          • mia44 Re: wspomagacze 27.07.10, 11:50
            Czytałam ostatnio artykuł, że wspomagacze odchudzania to w zasadzie
            placebo i nie warto wydawać kasy tylko się odpowiednio zmotywować
            żeby schudnać.
          • redlimonka Re: wspomagacze 27.07.10, 11:57
            :)Na której fazie jesteś ?
            • redlimonka Re: wspomagacze 27.07.10, 11:58
              :)TO było pytanie do lilii 2008
              • lili-2008 Re: wspomagacze 27.07.10, 12:16
                Na 2 jeszcze niestety, a co?:P
                • redlimonka Re: wspomagacze 27.07.10, 12:26
                  :) No tak pytam z ciekawości , myślałam że tez może na 3 jesteś . pozdrawiam!
                  • lili-2008 Re: wspomagacze 27.07.10, 12:29
                    do 3 fazy jeszcze 4 kg:/ ale szybko zleci:D
                    • redlimonka Re: wspomagacze 27.07.10, 12:32
                      trzymam kciuki!
                      • dietka-3 Re: wspomagacze 27.07.10, 13:06
                        3 lub 4 miesiące -linea - apetyt miałam jak fix i przytylam stad ta dieta:(
                      • izawit1 Re: wspomagacze 27.07.10, 13:09
                        Dziewczyny, ja z innej diety, ale was podczytuje, bo lubie. Mam
                        pytanie organizacyjne, jak to jest "z tym co juz bylo"? Czesto
                        piszecie: ten watek juz byl, uzyj wyszukiwarki itd.

Rozumiem, ale, zasadniczo wszystko juz bylo, to co juz nic nie piac?
                        Bo nie ma o czym? Bo sie powtarzamy?

A jesli ktos mam cos do dodania w sprawie, ktora juz byla to ma
                        odnalezc wlasciwy watek i podbic go do gory swoja wypowiedzia? Wtedy
                        inna osoba, ktora czyta ten watek po raz pierwszy otwiera go i widzi
                        np. z 80 postow zaczynajacych sie pierwszym z data np. z kwietnia i
                        musi przez nie wszystkie przebrnac, zeby przeczytac jedno biezace
                        zdanie na koncu? (Oczywiscie moze sobie przeczytac tylko to
                        ostatnie, ale jesli to jest tylko pytanie, to i tak musi przebrnac
                        przez wszystko).

Potrafie sobie wyobrazic, ze jak ktos czyta wszystko, to pamieta, co
                        gdzie bylo i go powtarzanie drazni, ale jest chyba sporo osob, ktore
                        czytaja wybiorczo, jak je cos zaciekawi.

Jaka jest wlasciwa procedura? Az sie boje co napiszecie, ze
                        skrzyczycie, ze wynocha, nie moje forum, ale ja troche bronie
                        slonca, bo moim osobistym odczuciem jest, ze na formum jak w zyciu,
                        w rozmowach, raczej dominuje chaos, powtarzamy sie, czyz nie? Na
                        szczescie nikt z moich bliskich mi nie mowi, ze mam sobie uruchomic
                        wyszukiwarke, jak pytam go o to samo...

Obiecuje ze bede przestrzegac procedury, jaka podacie, czy mi sie
                        spodoba czy nie :-)
                        • lili-2008 Re: wspomagacze 27.07.10, 13:17
                          Zauważ też, że osoby, które już wcześniej rozpisały się na dany temat w danym
                          wątku nie mają ochoty powtarzać kolejny raz tych samych informacji.
                          Tu chodzi o szacunek dla czasu tych, którzy już się wypowiedzieli.
                          W końcu czas to pieniądz.
                          Dlaczego należy szanować tylko czas tych, którzy pierwszy raz wątek otwierają? A
                          co z tymi, co już w tym wątku pisali?

Dla mnie to nie jest problem otworzyć wątek, który ma 100 wpisów. Niech se ma i
                          tysiąc, ale jeśli coś mnie na tyle interesuje, to jestem gotowa to przeczytać
                          bez marudzenia.
                          • slonce12 Re: wspomagacze 27.07.10, 13:29
                            a przepraszam gdzie w regulaminie napisane jest, że masz obowiązek
                            komentować każdy wątek na forum.
                            każdy jest panem wasnego czasu, z tego co wiem nikt z uczestników
                            forum nie jest ubezwłasnowolniony i sam może decydować czy ma ochotę
                            nawet setny raz wypowiedzieć się w temacie czy go zwyczajnie olać.
                            Wątek dawno by już spadł gdybyście sobie odpuściły. Tak strasznie
                            cenisz sobie swój czas a nie szkoda Ci go na podobne pierdoły.
                            • lili-2008 Re: wspomagacze 27.07.10, 13:40
                              Widzisz, moim czasem rozporządzam ja, nie Ty, więc nie mów mi, kiedy tracę go na
                              pierdoły, a kiedy nie, bo to nie Twój biznes.
                            • izawit1 Re: wspomagacze 27.07.10, 13:51
                              Hej dziewczyny,

Rozumiem argumenty obu stron. Ale tak na prawde najwazniejsze jest
                              ze forum istnieje, ze wzajemnie mozna sie inspirowac, ze jest o czy
                              poczytac (czytam tez te stare stu postowe watki). Od nadmiaru glowa
                              nie boli (no chyba ze od nadmiaru kilogramow :-). Wiem co pisze, bo
                              na naszym forum (diety south beach) czasem przez caly dzien nie ma
                              nawet jednego postu. Dlatego doceniam wasz chaos i mnogosc
                              informacji, chocby mialy sie powtarzac.

Dziewczyny jestescie wspaniale - wszystkie, najwazniejsze ze
                              jestescie tu i teraz! :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka