30.08.10, 13:52
Chcę schudnąc 8kg. Nie chcę się głodzić, ale jeść 5 razy dziennie i
regularnie (1200 - 1300kcal). To moje 1. pytanie: Czy jak będę
codziennie jedzic na rowerze 1 godzinę i spacerowac 60 minut w jakim
czasie powinnam tyle schudnąć?
2. Zamierzam zaczać jezdzić na rowerze stacjonarnym, zaczynajac od
wrzesnia codziennie na najmniejszym obiażeniu po 60 min. Ile
miesiecy okolo potrzeba na to zeby uda i łydki schudly kilka cm,
bardzo proszę o odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • ebenark Re: -8kg 30.08.10, 20:52
      Zajrzyj w mój link- wszystko o odchudzaniu-za rejstracje dostaniesz darmowy
      poradnik o odchudzaniu i zniżki

zapraszam i polecam
    • ambar7 Re: -8kg 15.09.10, 22:20
      Bardzo przydatna przy odchudzaniu jest woda mineralna JODICA. Wspomaga świetnie odchudzanie, bo wzmaga metabolizm. Zawiera optymalną ilość jodu - 150 mikrogramów w litrze Bardzo przydatna jest też dla osób chorych na tarczycę oraz dla kobiet w ciąży, przygotowujących się do macierzyństwa i matek karmiących piersią. Wody tej nie ma niestety w powszechnej sprzedaży, ale można ją zamówić w sklepie internetowym ALDO: www.sklepaldo.pl
    • roni863 Re: -8kg 20.09.10, 12:14
      Zdecydowanie to ci się uda !Ale do spacerowania polecam buty Reebok Easy Tone które do takich celów służą !Technologia Reebok Easy Tone oparta jest na systemie dwóch podkładek balansujących umieszczonych w podeszwie buta powoduje naturalną niestabilność, przez co zmusza mięśnie do bardziej intensywnej pracy.Miłego spacerowania !!!
    • emilia.gnybek-ciosek Re: -8kg 04.10.10, 16:54
      To, ile Pani schudnie zależy od cech indywidualnych Pani organizmu oraz samego przebiegu treningu. Tym niemniej na pewno taka ilość ruchu będzie sprzyjać zgubieniu zbędnych kilogramów ale również poprawie kondycji i wysmukleniu sylwetki. Efekty będą zapewne widoczne już po miesiącu ćwiczeń oraz odpowiedniego żywienia. Ile mniej więcej kalorii może Pani spalić wprowadzając odpowiedni ruch, obliczy Pani tutaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka