kasziwa 07.09.10, 21:11 Dziewczyny piszcie swoje propozycje na przekąski wieczorne na P krakersy, paluszki itd. jedzenie filmowe ;) Link Zgłoś Obserwuj wątek
magdula602 Re: przekąski 07.09.10, 22:34 moją filmową przekąską był ser mielony na słodko no taką miałam ochotę że szok :) Link Zgłoś
kk345 Re: przekąski 07.09.10, 22:40 a to nie może być? forum.gazeta.pl/forum/w,95274,105573103,105573103,PRZEPISY_SALATKI_PRZEKASKI.html Link Zgłoś
mama-ola Re: przekąski 08.09.10, 08:42 Przekąski wieczorne, jedzenie filmowe to najgorsze, co może być. Bardzo zły, niezdrowy, prowadzący do otyłości i chorób nawyk. Przy oglądaniu filmu czy czytaniu nie należy jeść, bo się nie kontroluje i nie zauważa, że się w ogóle je i ile tego było. Je się poza świadomością. Jeść należy uważnie, patrząc w talerz i mając świadomość, jaką porcję się zjadło. Dukanowskość produktów tu niczego nie ratuje. Wiem, że odpowiadam śmiertelnie poważnie, co może nie jest w tonie tego forum, ale pytanie mnie powaliło. Po kolacji się nie je. Kropka. Na filmach i przy książkach się nie je. Kropka. Kto robi inaczej, ma problem. A jak ma problem, a jest odpowiedzialną osobą, to powinien z problemem walczyć. Link Zgłoś
magdula602 Re: przekąski 08.09.10, 10:04 mama-ola masz rację nie powinno się ale czasami jest tak że człowieka sście ;) więc dobrze coś mieć awaryjnego he he he Link Zgłoś
mess8385 Re: przekąski 08.09.10, 10:11 Mama-ola, popieram!!!!!!! Ponieważ teraz na dukanie będąc można by stwierdzić, że owe przekąski są zdrowe, mamy jeść dużo i będzie ok. A L E- dieta się skończy a nawyk podjadania zostanie, a mając już niemal cały repertuar jedzeniowy pod ręką jojo murowane, płacz i zgrzytanie zębów. Owszem, miło pomarzyć że na zawsze owymi przekąskami będą warzywa i dukanowe produkty, ale nie oszukujmy się, cudów nie ma, a i z czasem silna wola wysiada, więc słuchajcie słów mamy-oli, bo mądrze gada:):) Link Zgłoś