konkursowe2 10.10.10, 19:12 Kończę już 1 fazę jutro. I chyba od nadmiaru białka albo słodzika wyskoczyła mi taka czerwona pręga na brzuchu, jak by pokrzywka. Zasmuciłam się bo nie miałam uczulenia daaaawno na nic. Ktoś tak miał? Link Zgłoś Obserwuj wątek
knati Re: Uczulenie 10.10.10, 19:40 Ja niestety ostatnio musiałam odstawić serki wiejskie. Jadłam 1 dziennie i przeholowałam, dostałam niezłego uczulenia, plamy pod pachami, na szyi i piersiach. Okropnie wyschła mi wtedy skóra (a piłam wody sporo). Odstawiałam serki na tydzień i wszystko wróciło do normy. Niestety ostatnio sobie kupiłam i zjadłam jeden, znów mam plamy i suchą skórę. Odstawiam serki na dobre :( a tak je lubiłam Link Zgłoś
aissa75 Re: Uczulenie 10.10.10, 21:40 Ja przy poprzednim podejściu do diety, kiedy szłam systemem 5/5 też dostałam na plecach takich plam czerwonych z wysuyszoną skórą.Wtedy zniechęciłam się i dałam sobie spokój. Ale wtedy były początki i nie była tak znana, nie było tyle przepisów i jadłam wciąż te serki i piłam mleko i kefir. Ale teraz mam nadzieje, że dzięki warzywom w systemie 1/1 coś takiego nie zdarzy się i wytrwam. Link Zgłoś