faustine
09.11.10, 22:42
Witam i proszę o poradę.
Na Dukanie jestem od 13.09. waga -12 kg.Super . Do celu 8 kg. Po pierwszym miesiącu morfologia lux. A teraz niestety problem. Zaczęło się od zapalenia pęcherza , bóli okołolędźwiowych , wzdęc i niestrawności . Do tego podwyższona temperatura , bół gardła - wszystko naraz. Do tego wszystkiego jestem przed okresem więc może częśc tych objawów to PMS:).
Byłam u lekarza , dostałam antybiotyk( rozpoznanie Z U M) , skierowanie na USG brzucha morfologię i mocz. To wszystko mam zrobic po antybiotyku - czyli za tydzień. O przerwaniu diety mowy nie było , ale co tu zrobic przez ten tydzień żeby sobie nie zaszkodzic? Brzuch nadal taki " nieswój" , apetyt tez nie rewelacyjny .Bardzo bym chciała wykluczyc wpływ diety na to moje samopoczucie , ale dopóki nie zrobie badań spokojna nie będę .
Plan mam taki żeby może przejsc na chwilę na okrojoną o uczty i skrobię " trójkę" i poczekac na wyniki badań. Myślicie że to dobry pomysł?
Pozdrawiam serdecznie!
Aha , napiszcie jeśli możecie czy Wasze PMS-y na Dukanie są jakieś bardziej intensywne :)