Dodaj do ulubionych

Co tu zrobic ?

09.11.10, 22:42
Witam i proszę o poradę.

Na Dukanie jestem od 13.09. waga -12 kg.Super . Do celu 8 kg. Po pierwszym miesiącu morfologia lux. A teraz niestety problem. Zaczęło się od zapalenia pęcherza , bóli okołolędźwiowych , wzdęc i niestrawności . Do tego podwyższona temperatura , bół gardła - wszystko naraz. Do tego wszystkiego jestem przed okresem więc może częśc tych objawów to PMS:).
Byłam u lekarza , dostałam antybiotyk( rozpoznanie Z U M) , skierowanie na USG brzucha morfologię i mocz. To wszystko mam zrobic po antybiotyku - czyli za tydzień. O przerwaniu diety mowy nie było , ale co tu zrobic przez ten tydzień żeby sobie nie zaszkodzic? Brzuch nadal taki " nieswój" , apetyt tez nie rewelacyjny .Bardzo bym chciała wykluczyc wpływ diety na to moje samopoczucie , ale dopóki nie zrobie badań spokojna nie będę .

Plan mam taki żeby może przejsc na chwilę na okrojoną o uczty i skrobię " trójkę" i poczekac na wyniki badań. Myślicie że to dobry pomysł?

Pozdrawiam serdecznie!

Aha , napiszcie jeśli możecie czy Wasze PMS-y na Dukanie są jakieś bardziej intensywne :)

Obserwuj wątek
    • duk_duk Re: Co tu zrobic ? 09.11.10, 22:58
      A czy te bóle okołolędźwiowe mają coś wspólnego z zapaleniem pęcherza?
      • faustine Re: Co tu zrobic ? 09.11.10, 23:04
        Przy zapaleniu pęcherza generalnie boli podbrzusze , ale pobolewac może tez cały brzuch. Te lędźwiowe moga świadczyc o problemie z nerkami ( ale również o dyskopatii lub zbilżającym się okresie) I bądź tu mądry :(
        • duk_duk Re: Co tu zrobic ? 09.11.10, 23:35
          Trochę mnie to zaczyna niepokoić... Od kilku dni pobolewa mnie wląsnie odcinek lędźwiowy - nie jakis ostry ból i nie ciągły i to raczej od nerek daleko ( mnie to właściwie już jakby na poziomie miednicy pobolewa) Trochę to ignowuję bo od kilku lat tak miewałam w zależności od fazy cyklu i gin twierdzi że tak bywa. Ale skoro to może być od nerek to by bylo niemilo:/
    • mess8385 Re: Co tu zrobic ? 10.11.10, 04:41
      Więc duk_duk lepiej zamiast się niepokoić zrobić badania moczu żeby nerki wyeliminować, dla świętego spokoju no i dla zdrowia, a faustine, na ten tydzień delikatnie zrób tak jak mówiłaś a po wynikach stwierdzisz czy nadal zdrowiej zmodyfikowanie iść czy może jednak normalnie bo nie ma przeciwskazań. Pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka